Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Simplicity te-am trecut pe prima pagina. Poti sa ne mai spui si cati cm a avut fetita la nastere. Apropo....sa-ti traiasca minunea!

Mai povesteste-ne despre voi si mai scrie cateva mesaje.

Vreti sa votati o delfinitza in concurs?

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

La nastere a avut 49 cm,s-a nascut la 04.30(dimineata).........acum ea are 6 kg,nu mult nici putin ..........s-ar putea si mai bine,bineinteles.
Fiind primul copil pentru mine(presupun ca pentru toate mamele care au copii)este un sentiment de nedescris,ma simt o femeie foarte implinita,din punct de vedere familial Dumnezeu m-a binecuvantat,am un sot,pe care il iubesc foarte mult(care imi este si sot si prieten si amant :)) )si am o fetita care ne bucura inimile,stiti si voi cum e.............ca din ce povestiti aceleasi sentimente le nutriti

Simona ,mami cu 2 iminimioare(sotior si printesica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Alexutzza ce de peripetiidar lasa ca iesi tu la limansi cine se distreaza la amxim in Greciaatuuu si Yannis.
Bubu distractie placuta la petrecere si sa iasa asa cum iti doresti tu .

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

ca un mesaj de bine v-am gasit va doresc sa fiti niste mamici implinite,copiii sa va umple inimile cu multa bucurie,sa aveti putere,sanatate si intelepciune sa ii cresteti asa cum voi doriti..un brat de flori virtual va trimit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

ca un mesaj de bine v-am gasit va doresc sa fiti niste mamici implinite,copiii sa va umple inimile cu multa bucurie,sa aveti putere,sanatate si intelepciune sa ii cresteti asa cum voi doriti..un brat de flori virtual va trimit

Multumim la fel! Si deja te citim in timp real.

Alexutza sa-l stapaneasca sanatos!

Vreti sa votati o delfinitza in concurs?

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Alexutza sa stapaneasca sanatos Yannis pasaportul.
A scazut AMR-ul sau abia acum am vazut eu? Oricum felicitari.

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 6.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

Sunt din Cluj-Napoca,momentan sunt in Anglia cu sotul si fetita noastra.Aici am nascut la Spitalul St.JOhn's din Chelmsford,la 42 de saptamani,fara epidurala,o fetita de 3,230g.Pe fetita mea o cheama Ariana Sabrina,este singurul copil pe care il am.

Ar mai fi ceva?merg sa ma documentez sa vad ce ar mai treb sa adaug

pana atunci momente placute sa aveti alaturi de bebei.

bine ai venit!!!!

42 saptamani??????????????????????

ioi....cred ca trebuia sa primesti diploma...CEL MAI DOSPIT PUFULETE

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput

Decenuela nici la 42 de saptamani nu ar fi vrut sa iasa bebelina,dar mi-au dat o pastiluta ca sa imi induca travaliul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

Decenuela nici la 42 de saptamani nu ar fi vrut sa iasa bebelina,dar mi-au dat o pastiluta ca sa imi induca travaliul

mai era o mamica siecsoasa ( asa scrim noi...mai deshucheat) statea in londra...ROCO...cred ca nu ma insel...si pe ea saraca au lasat-o vreo 3 zile in travaliu...tareeeeeeeee s-a mai chinuit biata de ea...poate mai intra pe la noi......si vb despre sistemul de kk de acolo....ne lasase o imagine f ciudata despre maternitatea de acolo..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Lorex, felicitari pentru concurs! Cam tarziu m-am trezit, te rog sa ma ierti!

Alexutza, ma bucur ca aveti pasaport, de-acum sa va tot plimbati!

Simplicity, bine ai venit! Si pe mine m-au adoptat mai tarziu, dar toate sunt niste fete extraordinare.

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

nici eu nu mai nasteam ... primul DPN a fost 5 ianuarie si dupa multiple monitorizari doctorita a decis sa nasc intr-o zi in care ea era de garda... dar asta trebuia sa scriu in povestea nasterii... am luat ulei de ricin si restul a fost provocat cu injectii, dilatatie fortata prin manipulare (cum se numeste tehnica asta ca am ramas cu sechele?) ... si noi pufulete bine dospit, dar totul poate fi si eroare de calcul... de ex. sa nu se pupe deloc data conceptiei cu ceea ce ar fi data ovulatiei in functie de data ultimei menstre, este?

AMR 10 k(z)ile, si se duc cate unul pe zi!

Mergi la inceput