Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Multumesc Bea ,o sa pun si poze cand o sa pot sa editez profilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

bea,nu a plans... a urlat!
distanta de la mn este 40 cm si a cazut direct pe perchet
acum este mai vioi.rade destul de des dupa o cazatura.si mai nou dam sa ne si ridican in poponet singuri

arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

minunea mea pufoasa cu ochii albastrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Citat:

neatza fetele!
am si eu o problema de urgenta:
MI-A CAZUT BAIATUL DIN PAT!!!CE SA II FAC SAU CE TREBUIE VERIFICAT???
PRIMUL LUCRU CARE L-AM FACUT I-AM PUS NISTE COMPRESE RECI LA CAPUT CA SA NU-L DOARA.ACUM DOARME
...

In primul rand sa te linistesti tu! Ca te simte si se agita mai tare. Irina a cazut sambata din pat. Trebuie cand se trezeste sa il iei usor sa il apesi pe fiecare bucata de corp si sa vezi daca da semne ca il doare ceva. Si sa te duci urgent la spital daca vomita sau are convulsii azi. Sau daca face febra.

Irina nu a patit nika, de obicei nu patesc, stai linistita!

Catalutza mami de Irina

multumesc catalutza!
eu sunt calma!am invatat sa tratez totul cu calm.sunt mai relaxata decat eran la inceputul relatiei dintre mine si bebe.

Si Vladimir a cazut sau mai bine zis a coborat din pat. L-am gasit la 1,5 m distanta de pat si nu mi-a venit sa cred. Urmareste-l sa nu verse (in jet, nu asa o regurgitare), sa nu fie apatic, somnolent si asa cum a zis Catalutza apasa-l peste tot si vezi daca il doare. De obicei nu patesc nimic ci doar se sperie. Pupici, de azi e baiat mare. Asta e prima cazatura dintr-o serie f lunga.

MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII

VARSTA MARIUKU

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA

www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI

www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Multumesc de cafea Decenuelei(Felicitari pt licenta),eu ma servesc cu cafea in fiecare dimineata de la voi,desi de baut in realitate nu prea beau..........fara altcineva care sa bea parca nu are farmec,doar imi imaginez ce frumos e la suete intre fete la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

aaa, si mi-am amintit, ale1212xa si Caius se lovea peste burtica ca m-am si plans aici ca-si da la ficati si splina si ma "palea" gandul sa-i leg o pernutza de burtica... acum ca a trecut la postura asezat si semi-asezat, si are mai multa raza de actiune pentru mainutze, loveste in alte lucruri, cum ar fi masa, carutzul s.a. si n-am mai observat sa se bata pe burta, deci vreau sa spun si sa cred ca e ceva pasager, fara urmari...

AMR 10 k(z)ile, si se duc cate unul pe zi!

intr-adevar si al meu isi da doar cand e pe pat la orizontala, mai ales daca ii arat o jucarie sau ma apropii de el vorbind...face asa cand e entuziasmat de ceea ce vede in jur..nu ma panichez doar ca sunt curioasa cum de nu il doare

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:

bea,nu a plans... a urlat!
distanta de la mn este 40 cm si a cazut direct pe perchet
acum este mai vioi.rade destul de des dupa o cazatura.si mai nou dam sa ne si ridican in poponet singuri

Foarte bine ca a plans imediat. Eu stiu ca trebuie sa reactioneze imediat, indiferent ca plange, rade, incearca sa se miste...In resti ti-au zis fetele ce sa urmaresti.

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 6.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Buna dimineata,

Numele meu este Simona si am o fetita Ariana,nascuta in 26 ianuarie acest an.....deci este si ea un pufu mic.Va citesc de mult timp si ma regasesc in unele discutii,dar mai mult m-am decis sa va scriu pentru ca fetitei mele,de cand s-a nascut,mama mea i-a spus pufulete,coincidenta(ca altceva nu are ce fi).............parca face parte din grupul vostru de pufuleti simpatici(asta daca ne primiti ).

De abia m-am inscris pe acest forum si nu stiu cand si cum va aparea mesajul,sper doar sa ajunga ca mi-ar placea sa intru in gasca de mamici de pufuleti.

Cu tot respectul pentru mamicile de pufuleti,

Simona....o dama implinita

Bun venit! Nu ne spui mai multe despre voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulenca

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Citat:

neatza fetele!
am si eu o problema de urgenta:
MI-A CAZUT BAIATUL DIN PAT!!!CE SA II FAC SAU CE TREBUIE VERIFICAT???
PRIMUL LUCRU CARE L-AM FACUT I-AM PUS NISTE COMPRESE RECI LA CAPUT CA SA NU-L DOARA.ACUM DOARME
...

In primul rand sa te linistesti tu! Ca te simte si se agita mai tare. Irina a cazut sambata din pat. Trebuie cand se trezeste sa il iei usor sa il apesi pe fiecare bucata de corp si sa vezi daca da semne ca il doare ceva. Si sa te duci urgent la spital daca vomita sau are convulsii azi. Sau daca face febra.

Irina nu a patit nika, de obicei nu patesc, stai linistita!

Catalutza mami de Irina

multumesc catalutza!
eu sunt calma!am invatat sa tratez totul cu calm.sunt mai relaxata decat eran la inceputul relatiei dintre mine si bebe.

Si Vladimir a cazut sau mai bine zis a coborat din pat. L-am gasit la 1,5 m distanta de pat si nu mi-a venit sa cred. Urmareste-l sa nu verse (in jet, nu asa o regurgitare), sa nu fie apatic, somnolent si asa cum a zis Catalutza apasa-l peste tot si vezi daca il doare. De obicei nu patesc nimic ci doar se sperie. Pupici, de azi e baiat mare. Asta e prima cazatura dintr-o serie f lunga.

Iulenca

MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII

VARSTA MARIUKU

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA

www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI

www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK

first of all, am impresia ca toti copii au cate o cazatura la activ in perioada de pruncie, sau poate mai insel... Da Doamne sa ma insel in privinta lui Caius! pe Elena am scapat-o jos la 2 luni (cu fata in joc) si pe la vreo 6 luni (rostogol in cap de la o distanta de juma de metru)... si n-o sa mi-o iert niciodata, ca nici n-am ce ierta, dar vorba vine... am lasat-o pe maica-mea cu fiica-mea pe atunci de 10 luni si se tara mititica, locuiam intr-un camin studentesc si s-a dus mama sa aduca apa de la baia comuna si cand s-a intors nu-i copilul, panicata a inceput s-o caute si a gasit-o aproape de scari, nu stiu cat de aproape a ajuns dar tot timpul mi-o imaginam cum cade pe acele scari ca barele erau destul de rare...

cu Caius suflu si in iaurt, niciodata nu-l las singur in pat nesupravegheat, nici cat sa ma intorc dupa un servetel, il iau in brate, il tin cu o maina, deci NU il las nesupravegheat, il pun in patutul lui sau in carut si la carut tot timpul ii leg centura de siguranta... la manual scrie ca mai bine sa lasam bebele jos la podea, decat pe o suprafata inalta, in caz ca trebuie sa facem ceva si am avut cazuri in care l-am pus jos in hol pe covor cand a trebuit sa incui de ex. usa...

AMR 10 k(z)ile, si se duc cate unul pe zi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Sunt din Cluj-Napoca,momentan sunt in Anglia cu sotul si fetita noastra.Aici am nascut la Spitalul St.JOhn's din Chelmsford,la 42 de saptamani,fara epidurala,o fetita de 3,230g.Pe fetita mea o cheama Ariana Sabrina,este singurul copil pe care il am.

Ar mai fi ceva?merg sa ma documentez sa vad ce ar mai treb sa adaug

pana atunci momente placute sa aveti alaturi de bebei.

Ar mai fi data ta de nastere (daca vrei sa o spui) sa stim cand sa te sarbatorim.... Fetele tehnicute va vor trece in lista de pe prima pagina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Simplicity bine ai venit printre noi.Eu azi m-am riscat desi picura marunt sa fug pana la primarie sa-mi iau banii d trusou ca ramaneam fara ei si binentele ca nu m-am putut abtine sa nu-i iau ceva fetei din ei ca na sunt banii ei i-am luat un body f misto cu cravata.Ea doarme iar eu am pus sa fac mancarica.Arwen imi pare rau de patania voastra dar sper as fie bine si sa nu apara complicatii.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput