Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 5
arwen92 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui catalutza81
In primul rand sa te linistesti tu! Ca te simte si se agita mai tare. Irina a cazut sambata din pat. Trebuie cand se trezeste sa il iei usor sa il apesi pe fiecare bucata de corp si sa vezi daca da semne ca il doare ceva. Si sa te duci urgent la spital daca vomita sau are convulsii azi. Sau daca face febra. Irina nu a patit nika, de obicei nu patesc, stai linistita! Catalutza mami de Irina |
multumesc catalutza!
eu sunt calma!am invatat sa tratez totul cu calm.sunt mai relaxata decat eran la inceputul relatiei dintre mine si bebe.
arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
minunea mea pufoasa cu ochii albastrii
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Buna dimineata, Numele meu este Simona si am o fetita Ariana,nascuta in 26 ianuarie acest an.....deci este si ea un pufu mic.Va citesc de mult timp si ma regasesc in unele discutii,dar mai mult m-am decis sa va scriu pentru ca fetitei mele,de cand s-a nascut,mama mea i-a spus pufulete,coincidenta(ca altceva nu are ce fi).............parca face parte din grupul vostru de pufuleti simpatici(asta daca ne primiti ). De abia m-am inscris pe acest forum si nu stiu cand si cum va aparea mesajul,sper doar sa ajunga ca mi-ar placea sa intru in gasca de mamici de pufuleti. Cu tot respectul pentru mamicile de pufuleti, Simona....o dama implinita |
Buna si bine ai venit in gasca de pufuleti simpatici!
Scrie si tu 10-15 mesaje cat mai repede pt a te putea citi in timp real si da-ne datele tale sa te trecem pe prima pagina.
Alexutza ce zi de alergatura! Multumim ca intrebi de noi...a fost mai linistita ieri si a dormit mai mult. Si.....ne-am transformat intr-o mini-ursuleata adica scoate si ea sunetele respective. Pana la urma ce a papat Yannis?
Lorex merele bio vin de la Tg. Mures.
Ruxita pana cum mie mi-au placut cel mai mult clatitele cu faina neagra 9n-am testat faina de soia), dar eu nu pun ulei in compozitia lor.
Decenuela Felicitari!
As mai fi scris dar s-a trezit sufletica, revin mai incolo.
Apropo....azi este sarbatoare.
Vreti sa votati o delfinitza in concurs?
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
micki_mica spune:
Neata fetele!
Decenuela multam de coffee!
Ma duc sa citesc din urma, ca tot a adrmit strumfi!
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
AMR 10 pan'la nunta
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyelana Am si eu o intrebare existentiala daca ma poate ajuta cineva printre cunoscatoare. Bea, te bagi? Am in gradina leustean si patrunjel care s-au facut cam mari si as vrea sa le tai sa le pun pt iarna. Cum e mai bine sa fac cu leusteanul, sa-l pun la uscat si sa-l consumam asa sau sa-l toc si sa-l pun in congelator sau in borcan cu sare? Si o parte din patrunjel a crescut tare si a inceput sa faca floare, mai bun? Pot sa-l tai sa-l conserv pt iarna? Merci mult si un brat de pt mamicile de pufuleti, mari gospodine. Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
da.......leusteanul il toci frumos, si il bagi la borcan cu sare, iar patrunjelul il toci frumos, si il pui la uscat pe o hartie, la umbvra.....sa ramana verde...........
iar aia cu flori, n-are nik, culegi frunzele frumos.................pt ce patrunjelul tot timpul scoate frunze, eu de obicei culeg din mijloc mereu, k ala e praspat, dar eu am de unde ca am vreo 4 straturi, dar e bun si de la amrgine.....................
sporrrrrrrrrrrrrrr
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
simplicity spune:
Miremia,nu stiu exact cum stau lucrurile cu mesajele,profil,etc.............sunt inca incepatoare pe acest forum,dar o sa le invat repede(cel putin incerc).........Ce inseamna mai exact datele mele??????????
sper sa nu supar pe nimeni daca fac mesaje mai scurte acum,in loc de unul,ca sa puteti sa ma cititi in timp real(cum a spus Miremia)
simplicity spune:
Sunt din Cluj-Napoca,momentan sunt in Anglia cu sotul si fetita noastra.Aici am nascut la Spitalul St.JOhn's din Chelmsford,la 42 de saptamani,fara epidurala,o fetita de 3,230g.Pe fetita mea o cheama Ariana Sabrina,este singurul copil pe care il am.
Ar mai fi ceva?merg sa ma documentez sa vad ce ar mai treb sa adaug
pana atunci momente placute sa aveti alaturi de bebei.
Beatrice1982 spune:
arwendar a plans?????????????
ca si ivan a cazut, dar nu a plans si nu s- lovit......bine distanta de la pat si pana jos nu e mare, cam 30 de cm, si am si covor pe jos...................
dar el nu a plans................
ruxitasa nu crezi ca eu l-am facut sa isi schimbe numele, eu nu i-am zis nici macar cu un cuvant.............povestea e ca, tatal lui i-a parasit, de la 8 ani, si el nu mai vrea sa auda de el, si mama lui nu a divortat, si a ramas cu numele lui ta-su, si el nu vroia nici macar sa ii poarte numele,..............asta e povestea.................:(
eu inchid pe azi, k a fost de ajuns si am treburi de facut...............
asa ca ne citim maine, cred ca o sa am o gramada de citit.................
aveti grija de voi si de pufuleti!!!!!!!!!!!!!!!
simplicity(sper ca am scris bine) bine ai venit!!!!!!!!!!!!!!!!
sper sa iti gasesti locul printre noi, si sper sa vedem in curand pufuletele tau cel mic.................
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
iulenca spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui danyelana
Merci mult. Mai astept si alte sugestii. Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
Ziua buna.
Congelate in pungute mici cat pentru o mancare. Eu asa am avut si si-au pastrat aroma. Uscate nu mai au aceeasi savoare, leusteanul uscat mai e cum e dar patrunjelul isi pierde aroma. Le poti culege chiar daca au facut floare (o tai si o arunci) si pana la toamna daca au apa or sa mai produca.
MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII
VARSTA MARIUKU
www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA
www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI
www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK
simplicity spune:
deci nu am inceput diversificarea,desi facem 5 luni............aici se insista f mult pe alaptat exclusiv pana la 6 luni...........pana acum noua ne e bine....deci continuam asa