Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 13
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andre_lina Miremia, si eu as mai naste o data fara anestezie... desi nu mai retin clar daca am smuls sau nu faianta aia dupa perete... la dilatatie 8?? mhhh... o sa vad data viitoare Andreea,debebe PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
Chiar...tu in care sala de nasteri ai fost? Eu daca imi amintesc bine eram in a doua pe stanga si moasa avea un nume mai rar intalnit dar nu-mi amintesc care.
Vreti sa votati o delfinitza in concurs?
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
micki_mica spune:
Hihihihi
V-ati starnit mamicilor? Amintiri de la nastere...
Pupam toate curajoasele care au nascut, cu sau fara anestezie, cu sau fara operatii si complicatii! Sa ne fie puii sanatosi, norocosi si noi sa ii putem creste dupa pofta inimii!
Noi am mai pus poze in album, adica pui de om la lighean, pozat, si ne bgam la somnic.
Somnic usor!
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
AMR 10 pan'la nunta
ayanna_xem spune:
Buna fetele.
Ma apucasem de dimineata sa va scriu un mesaj, dar n-am mai reusit. Intre timp ati inaintat c-o viteza…si mesajul meu a cam expirat, asa ca l-am sters…
Ziceam c-o sa stau o vreme dupa cortina, sa va admir din culise… nu stiu de ce brusc nevoia asta la mine…dar uite ca nu pot. Si am zis ca intru numai sa va salut…dar cum nu prea am somn poate totusi reusesc sa scriu un mesaj mai lung.
CRIS_MARIOOOOOO…iesi de dupa cortina daca te-ai pitit acolo. Ca uite si eu cat pe ce sa ma prind in mrejele ei… la tine si la printesa mica…apropos, imi place la nebunie poza aia din concurs…
SIMPLICITY…bine ai venit! Esti boboaca noastra… pufuleata mica…
Misto treaba cu ‚sot, prieten, amant’…asa il ‚alint’ si eu pe barbat-meu si dintre toate cel mai tare il incanta treaba cu ‚amantul’…
ANDRE_LINA…bine ai REvenit…mi-a fost tare dor de mesajele tale. Dar bine ca ai avut vacanta lunga si frumoasa. Cand ne pui poze sa ne clatim si noi ochii?
ALEXUTZZZA…drum bun si petreceri frumoase acolo in Grecia. Am inteles ca nu ai chiar acum botezul, dar tot o sa petreci…misto!
Carucior…eu am unul de la osann …vegas hunter. E foarte practic si comod… Model sport, spatar ajustabil pana la pozitia orizontala, bara de suport si tavita, se pliaza f bine, incape perfect in portbagaj…singurul dezavantaj e ca nu se poate schimba scaunul in functie de pozitia de mers…copilul sta doar cu fata inainte.
FETELE CARE ATI NASCUT NATURAL SI V-ATI MAI SI CHINUIT…tot respectul din partea mea. Mi-ar fi placut enorm sa traiesc si eu experienta asta, dar…asa a fost sa fie. Un brat de pentru voi.
NIKOLE...e o dulceata Isa cu perlutele ei…
…ce test ai luat? ‘barza’?….sau te referi la cu totul altceva cu greturile, ca n-am fost eu prea pe faza cu discutiile…’o s-avem un nepotel!’??????????
MARIUCASARA la fel…ma distreaza tare povestirile cu peripetiile Sarei…
…ar trebui mai fetelor sa va faceti un fel de jurnal cu toate nazdravaniile si perlutele lor sa le povestiti cand or sa fie mari.
Am si eu o povestiuta din acest capitol…numai ca a mea e un pic mai siecsi asa…
Am o nepotica de 3 ani, Andreea…pentru care sunt de multe ori ‘dadaca’ si intr-o zi a adus-o tatal ei la mine de foarte dimineata, pe la 6…inca dormea. Am luat-o in pat langa mine si am mai dormit pana pe la 9 cand ne-a dat desteptarea strumfita. Cand ne-am trezit si m-am schimbat de pijamale si am ramas in chiloti (avem chiloti string sau tanga cum pana mea s-or chema), fiind cu spatele la ea, foarte amuzata zice: “ia, uite, esti cu fundul gol”. Eu am tresarit si m-am intors si i-am zis: “ nu, mami, uite am chilotei, nu-s cu fundul gol…si i-am aratat din fata ca am chiloti”. Sta ea asa un pic ganditoare, dupa care spune: “mda, o sa-i zic si eu lu mami a mea sa-mi cumpere chiloti cu kuru gol”
ARWEN…copilul cu copil, sper ca sunteti bine si a trecut si sperietura.
Noi inca n-am avut ‘botezul’ cazaturilor, doar ‘tentative’…si am mare teama de acest aspect, poate totusi ne-o feri Dumnezeu. Of, dragele mamici si scumpii pufuleti…cate le e dat sa experimenteze impreuna!!!
DANYELANA…eu pun verdeturile tocate la congelator in pungi mari. Iarna tai cate un cubulet asa inghetat si-l pun direct in mancare. Are aceeasi savoare si aroma de zici ca-i proaspat cules.
RUXITA…Angelina Jolie si Antonio Banderas…nu impreuna, separat…jolica pt barbat-miu si el mariachi pt mine…
(Acuma nush la ce se refereau intrebarile tale, dar eu am raspuns…)
A…si mi s-a parut interesant cum nu-ti plac tie complimentele venite din partea altora si ca preferi sa te autoapreciezi. Inseamna ca esti sincera, ‘reala’ si nu pui pret pe aparentze, imagine si ‘gura lumii’. E o calitate rara in ziua de azi! Bravo!
AL3CSA…treaba aia cu NEVASTA 1.0. e tare de tot…
… barbat-meu s-a inveselit tare citind-o si m-a rugat sa i-o salvez…
DECENUELA… jiji e tare norocos ca te are pe tine de mamica!!!
BEA…mi-ai facut curaj sa ma ‘impiedic’ mai des prin ‘teritoriul’ lui barbat-meu…poate mai scap si eu de ruinele palatului, ca la tine vad ca a avut efect…arati super! Bravo!
MICKI_MICA… puf-ul agitat…cred ca e un dulce in incercarea lui de a se deplasa!!! Dragul de el…
MIKI791……sa treceti repede de perioada asta mai dificila si sa vina vremuri mai linistite sa te poti odihni si tu.
ALE1212XA…si fii-mea se mai pocneste peste burtica, ficati si alte cele…si mai nou a inceput sa se traga si de cap. Isi baga mana in par (ca slava domnului are destul!), isi incolaceste suvitele printre degete si apoi trageeee…pana o doare si se pune pe urlat. Mai nou a vazut ca e si mai interesant daca ne trage si pe noi, caz in care nici n-o doare si obtine si reactii ‘amuzante’ din partea noastra, respectiv ‘aaaaauuuuuuch!!!’…sunet ce provoaca hohote din partea ei, hm!!! Sadica lu’ mama…macar de-ar cheama-o Alinutza!
ROX_Y…drum bun spre Bucuresti!
CRIS_D…super ca va distrati si va simtiti bine! Tineti-o tot asa! Abia astept sa vad filmuletul cu Ema cea vesela……felicitari pentru noile achizitii in dezvoltarea ei…uite asa devin din nou-nascuti bebelusi, din bebelusi copilasi, din copilasi adolescenti…si tot asa…sa fie sanatosi si ei si noi si sa ne bucuram impreuna de ‘devenirea’ lor.
XELA, cuscra…drum bun si vacanta placuta!!! Sa aveti parte de vreme frumoasa, liniste, odihna…si sa va intoarceti acasa cu un buchet de amintiri superbe, de neuitat. la voi, dar mai ales la ginerica mic. Sa fie cuminte! (zise Daria)
A trecut o ora de cand m-am apucat de mesaj…si am scris ceva…eu care ziceam ca stau dupa cortina, hmmm…e tarziu deja si m-a cam toropit somnul.
Va pup…s-aveti o noapte linistita si odihnitoare.
LML …pufuletilor de ieri, de alaltaieri, de azi, de maine, de poimaine….sa fiti sanatosi si sa cresteti mari, frumosi si destepti!!!
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui micki_mica Hihihihi V-ati starnit mamicilor? Amintiri de la nastere... Pupam toate curajoasele care au nascut, cu sau fara anestezie, cu sau fara operatii si complicatii! Sa ne fie puii sanatosi, norocosi si noi sa ii putem creste dupa pofta inimii! Noi am mai pus poze in album, adica pui de om la lighean, pozat, si ne bgam la somnic. Somnic usor! Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului AMR 10 pan'la nunta |
"Vaccinat, cartofat si nu se lasa!!!" ...
ayanna_xem spune:
HAIRCUT...poza Maiei de pe coperta e !!!!!!!!!!!!
Intentionam sa ma mai uit pe poze, dar...mi s-a facut brusc dor de pufuleata mea.
Ma intelegeti, nu???
al3csa spune:
MICA PUBICITATE:
Vand tara avariata,
22 milioane de locuitori,
pe butuci.
Km reali 238.391,
ultimul proprietar
Stare tehnica:
Are probleme cu alimentarea, o mica defectiune la mecanismul de directie, ca nu tine linia dreapta, si merge cam înfrânata. Cutia de viteze e blocata în marsarier. Este înmatriculata în Europa, cu numere provizorii, se mai poate circula cu ea maxim o luna.
Istoric:
Este fabricata acum 2000 de ani, sub licenta romana. A fost avariata în repetate rânduri. Prima data a fost condusa de niste ciobani, dar au mai calarit-o si altii. A fost reparata numai cu piese second hand, aduse de pe la turci. O perioada a fost condusa bine de niste nemti, Carol I si Ferdinand, dar apoi a încaput iarasi pe mâna unor idioti care au bagat-o prin toate gropile.
Exteriorul a fost vopsit în 1989, dar interiorul este înca plin de rugina. A mai avut câteva reparatii capitale, în 1600, 1859 si 1918, dar a mai si pierdut o parte din piese.
Combinatii:
Predau leasingul, mai sunt de plata la ea câteva zeci de rate FMI. Accept si variante de schimb cu o tara similara din Africa, oricât de mica ar fi dar sa functioneze.
De ce o vând:
Sincer sa fiu, o vând ca m-a lasat în drum si nu ma pricep la ea. Plus ca îmi consuma cam mult, si ca s-o repar ma costa cât nu face. Oricum, eu n-am permis de conducere pentru categoria asta de tara, a#351;a ca sa o conduca cine s-o pricepe. Daca nu o vrea nimeni, o dezmembrez si o vând pe bucati. E pacat de ea, va spun. Sper sa o ia cineva care stie sa o aprecieze.
Asa cum am facut si seara trecuta v-am mai trimis una
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
Vot pentru un pisoi
dandanaG spune:
neata!!!!
va dau eu si capucino cine doreste
ce faceti?
e de la vreme?
la noi a venit toamna
sa aveti o zi frumi nu ca cea de afara!
Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze
lia_2009 spune:
danyelana sa-mi spui cum il suporti cam peste 2 luni de zile. si mie gine mi-a recomandat tot mirena dar am citit despre el si mi-a fost teama. imi este teama de oricare altul. intre timp am mai consultat un gine si mi-a zis ca pana la 6 luni de la nastere nu imi pune inca n-am discutat tipul de sterilet.
danyelana spune:
citat din mesajul lui dandanaG neata!!!! va dau eu si capucino cine doreste ce faceti? e de la vreme? la noi a venit toamna sa aveti o zi frumi nu ca cea de afara! Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009) poze |
Neatza si de la noi,
si multumim de cafea
Pe noi ne-a trezit de la 6.20 sa se joace cu tac-su si apoi s-a jucat la el in patut cat am baut noi cafeaua afara pe terasa (eu o cana de lapte ). E delicios afara si o sa fie si azi super.
Ieri de la 11 pana la 18 am stat numai in curte, pe chaise-long sub copaci si am intrat doar pt papa. Si am mai dormit si cu geamurile deschise. Asa imi place cand e cald dar nu sufocant.
Acum ne-am mufat si a adormit iar cat am scis eu mesajul.
Merg sa recuperez
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire