Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 14
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lia_2009 danyelana sa-mi spui cum il suporti cam peste 2 luni de zile. si mie gine mi-a recomandat tot mirena dar am citit despre el si mi-a fost teama. imi este teama de oricare altul. intre timp am mai consultat un gine si mi-a zis ca pana la 6 luni de la nastere nu imi pune inca n-am discutat tipul de sterilet. |
Mie gine mi-a zis ca e cel mai bun la ora actuala si de aia il recomanda (8/10 femei cu sterilet il folosesc) iar de pus el a zis ca se poate la 3 luni dupa nastere. Dar trebuie sa fii reglata sau sa iei Cerazzette. O sa te anunt cum ma simt
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
decenuela spune:
multam de cofeee
am nevoie ca am av o noapte ...a la jiji...acu inca doarme....
fetili...dau de baut..mancat....monti..antimonti...ce vrea papila voastra...am luat 8.25...asa ca....salut voios de pioner
mai citesc din urma
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
dandanaG spune:
citat din mesajul lui decenuela multam de cofeee am nevoie ca am av o noapte ...a la jiji...acu inca doarme.... fetili...dau de baut..mancat....monti..antimonti...ce vrea papila voastra...am luat 8.25...asa ca....salut voios de pioner mai citesc din urma Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
Felicitari!!!!
multumim de tratatie, eu ma servesc
Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze
mandruta spune:
citat din mesajul lui decenuela multam de cofeee am nevoie ca am av o noapte ...a la jiji...acu inca doarme.... fetili...dau de baut..mancat....monti..antimonti...ce vrea papila voastra...am luat 8.25...asa ca....salut voios de pioner mai citesc din urma Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
Felicitari! Sa fie cu noroc!
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
ale1212xa spune:
neata fetele
citesc si revin
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
alexutzzza spune:
dandanaG multzam de coffe.
decenuela Felicitari! Toata admiratia mea ca ai luat si cu nota buna la ce nopti ai avut cu Jiji, cu somnul de care ai avut tu parte mie mi s-a fi parut o adevarata provocare intelectuala si un joc de X si O !
Azi fug la primarie cu actul corect si sper sa depun ca intr-o luna maxim 2 sa analizeze iar evidenta populatiei si sa fiu si io in regula.
Sa aveti o zi frumoasa si un inceput de weekend relaxant !
de Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)
lia_2009 spune:
citat din mesajul lui danyelana Am si eu o intrebare existentiala daca ma poate ajuta cineva printre cunoscatoare. Bea, te bagi? Am in gradina leustean si patrunjel care s-au facut cam mari si as vrea sa le tai sa le pun pt iarna. Cum e mai bine sa fac cu leusteanul, sa-l pun la uscat si sa-l consumam asa sau sa-l toc si sa-l pun in congelator sau in borcan cu sare? Si o parte din patrunjel a crescut tare si a inceput sa faca floare, mai bun? Pot sa-l tai sa-l conserv pt iarna? Merci mult si un brat de pt mamicile de pufuleti, mari gospodine. poti pune f bine in pachetele mici cat sa folosesti odata la congelator. patrunjelul nu are nimic ca a facut floare tu iei frunzele. Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
mandruta spune:
citat din mesajul lui alexutzzza dandanaG multzam de coffe. decenuela Felicitari! Toata admiratia mea ca ai luat si cu nota buna la ce nopti ai avut cu Jiji, cu somnul de care ai avut tu parte mie mi s-a fi parut o adevarata provocare intelectuala si un joc de X si O ! Azi fug la primarie cu actul corect si sper sa depun ca intr-o luna maxim 2 sa analizeze iar evidenta populatiei si sa fiu si io in regula. Sa aveti o zi frumoasa si un inceput de weekend relaxant ! de Yannis AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute) |
Si tie sa-ti iasa toate cum vrei! Imi place AMR-ul tau!
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
danyelana spune:
citat din mesajul lui al3csa MICA PUBICITATE: Vand tara avariata, 22 milioane de locuitori, pe butuci. Km reali 238.391, ultimul proprietar Stare tehnica: Are probleme cu alimentarea, o mica defectiune la mecanismul de directie, ca nu tine linia dreapta, si merge cam înfrânata. Cutia de viteze e blocata în marsarier. Este înmatriculata în Europa, cu numere provizorii, se mai poate circula cu ea maxim o luna. Istoric: Este fabricata acum 2000 de ani, sub licenta romana. A fost avariata în repetate rânduri. Prima data a fost condusa de niste ciobani, dar au mai calarit-o si altii. A fost reparata numai cu piese second hand, aduse de pe la turci. O perioada a fost condusa bine de niste nemti, Carol I si Ferdinand, dar apoi a încaput iarasi pe mâna unor idioti care au bagat-o prin toate gropile. Exteriorul a fost vopsit în 1989, dar interiorul este înca plin de rugina. A mai avut câteva reparatii capitale, în 1600, 1859 si 1918, dar a mai si pierdut o parte din piese. Combinatii: Predau leasingul, mai sunt de plata la ea câteva zeci de rate FMI. Accept si variante de schimb cu o tara similara din Africa, oricât de mica ar fi dar sa functioneze. De ce o vând: Sincer sa fiu, o vând ca m-a lasat în drum si nu ma pricep la ea. Plus ca îmi consuma cam mult, si ca s-o repar ma costa cât nu face. Oricum, eu n-am permis de conducere pentru categoria asta de tara, a#351;a ca sa o conduca cine s-o pricepe. Daca nu o vrea nimeni, o dezmembrez si o vând pe bucati. E pacat de ea, va spun. Sper sa o ia cineva care stie sa o aprecieze. Asa cum am facut si seara trecuta v-am mai trimis una de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! PozePoze noiPovestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis Vot pentru un pisoi |
Super dar in aceasi timp e de
pozele mele
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Felicitari
Si multumim de cinste
pozele mele
Charles Baudelaire