Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 15
lia_2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rox_y salutare la toata lumea Simona bine ai venit! Noi am am fost azi la dr. am plans doar la intepatura.Avem 8.800 kg, fontanela 3/3, si 68 de cm. diversificare dupa concediu. Asistenta mi-a spus sa-i dau suc de portocale si de mere..dar io n-o sa-i dau nimic decat atunci cand venim acasa. Diana doarme dusa de veo ora de cand am venit de la dr. Am vazut o fetita mica de 4 luni era atat de mica...i-am zis sotului ca mai vreau un bebe. Aseara am terminat de facut bagajele.....astazi pun lucrurile uzuale ....si maine dimineata cam pe la 4 o luam din loc spre Bucuresti. Am emotii...dar cred ca vor trece. Andre_lina bine ai revenit din tari europene felicitari ca ati crescut asa mari. Pentru fontanela ai renunat la vigantol? cel putin pana in septembrie asa ne-a zis noua in lunile de vara sa nu-i dam ca se inchide fontanela si la noi e 5/5. 31.12.2009 Roxi de Diana Poze Bebe Diana Poze noi |
ale1212xa spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui miremia
Am trecut si eu prin asta dar nu ma plang. Probabil manevrele astea au facut sa nasc la 5 ore dupa ce mi s-a rupt apa. Eu deja am uitat durerile, as mai naste o data fara anestezie. Vreti sa votati o delfinitza in concurs? _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
si eu si eu
cand o vedeam pe moasa ca vine sa ma controleze vroaim sa am o drujba, dar intr-adevar a mers totul foarte repede...parca nici contractiile si expulzia nu au fost asa de grele...doar manevra asta aplicata de vreo 4 ori daca imi aduc bine aminte a durut in draci
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui al3csa MICA PUBICITATE: Vand tara avariata, 22 milioane de locuitori, pe butuci. Km reali 238.391, ultimul proprietar Stare tehnica: Are probleme cu alimentarea, o mica defectiune la mecanismul de directie, ca nu tine linia dreapta, si merge cam înfrânata. Cutia de viteze e blocata în marsarier. Este înmatriculata în Europa, cu numere provizorii, se mai poate circula cu ea maxim o luna. Istoric: Este fabricata acum 2000 de ani, sub licenta romana. A fost avariata în repetate rânduri. Prima data a fost condusa de niste ciobani, dar au mai calarit-o si altii. A fost reparata numai cu piese second hand, aduse de pe la turci. O perioada a fost condusa bine de niste nemti, Carol I si Ferdinand, dar apoi a încaput iarasi pe mâna unor idioti care au bagat-o prin toate gropile. Exteriorul a fost vopsit în 1989, dar interiorul este înca plin de rugina. A mai avut câteva reparatii capitale, în 1600, 1859 si 1918, dar a mai si pierdut o parte din piese. Combinatii: Predau leasingul, mai sunt de plata la ea câteva zeci de rate FMI. Accept si variante de schimb cu o tara similara din Africa, oricât de mica ar fi dar sa functioneze. De ce o vând: Sincer sa fiu, o vând ca m-a lasat în drum si nu ma pricep la ea. Plus ca îmi consuma cam mult, si ca s-o repar ma costa cât nu face. Oricum, eu n-am permis de conducere pentru categoria asta de tara, a#351;a ca sa o conduca cine s-o pricepe. Daca nu o vrea nimeni, o dezmembrez si o vând pe bucati. E pacat de ea, va spun. Sper sa o ia cineva care stie sa o aprecieze. Asa cum am facut si seara trecuta v-am mai trimis una de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! PozePoze noiPovestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis Vot pentru un pisoi |
radem, radem dar e cam trist
pozele noastre
danyelana spune:
citat din mesajul lui alexutzzza dandanaG multzam de coffe. decenuela Felicitari! Toata admiratia mea ca ai luat si cu nota buna la ce nopti ai avut cu Jiji, cu somnul de care ai avut tu parte mie mi s-a fi parut o adevarata provocare intelectuala si un joc de X si O ! Azi fug la primarie cu actul corect si sper sa depun ca intr-o luna maxim 2 sa analizeze iar evidenta populatiei si sa fiu si io in regula. Sa aveti o zi frumoasa si un inceput de weekend relaxant ! de Yannis AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute) |
Sa iti reuseasca toate azi.
Si LML puiului de grec azi de ziua lui. Multi
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui dandanaG neata!!!! va dau eu si capucino cine doreste ce faceti? e de la vreme? la noi a venit toamna sa aveti o zi frumi nu ca cea de afara! Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009) poze |
multumesc de cafea..nu vazusem cine a dat-o in dimineatza asta
pozele noastre
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui decenuela multam de cofeee am nevoie ca am av o noapte ...a la jiji...acu inca doarme.... fetili...dau de baut..mancat....monti..antimonti...ce vrea papila voastra...am luat 8.25...asa ca....salut voios de pioner mai citesc din urma Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
ehje....felicitari..dam party?
pozele noastre
danyelana spune:
LML si celorlalti pufuleti de azi :
Alexandra de Lia_2009
Patrick de Ashera
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
catalutza81 spune:
Alexutzzza spune-mi exact cum se cheama ca m-am imprietenit cu fetele de la miniblu titulescu si le rog pe ele sa verifice toate magazinele miniblu inclusiv in tara si ti-l poate aduce la ele. Adik sa il ia din alt magazin daca il au!
pup
lia_2009 spune:
[quote]citat din mesajul lui simplicity
ca un mesaj de bine v-am gasit va doresc sa fiti niste mamici implinite,copiii sa va umple inimile cu multa bucurie,sa aveti putere,sanatate si intelepciune sa ii cresteti asa cum voi doriti..un brat de flori virtual va trimit
Simona ,mami cu 2 iminimioare(sotior si printesica)
[simplicity/quote]
[simplicity multa sanatate si voua multumim de cuvintele frumoase
catalutza81 spune:
Hm vb de dilatare manuala, eu am facut ceza dar a trebuit sa ma dilate manual ca sa destinda putin uterul ca cica altfel nu putea sa taie....dar culmea nu m-a durut. Poate si pt ca m-a dilatat dr...aveam dilatatie 2 si mi-a zis ca o sa ma doara si ma tot intreba, te doare, io nu, hai mahcum sa nu te doara? eu ca nu ma doare ok simteam o jena dar doar atata si m-a dilatat pana la 4. Am plecat acasa sa imi iau bagajul si cand m-am intors aveam dilatatie 7 si nu ma durea nimic dar nimic nici urma de contractii. Mi-a zis ca as fi nascut ff bine natural . Vise taica!