Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 12
simplicity spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
da, e pentru dilatare, ca aveam dilatatia zero, zero virgula si ceva si nu vroia deloc sa se deschida, si mi-au facut chestia asta - dilatare de la zero la 4 cm... puteau cel putin sa-mi spuna ca au de gand sa faca treaba asta si sa ma si intrebe daca accept sau nu... asa am avut impresia ca am fost tratata ca o vita muta gestanta pe cale sa nasca... AMR 10 k(z)ile, si se duc cate unul pe zi! |
Ruxita,in privinta durerii te inteleg perfect,mie nu mi s-a dilatat deloc dupa primele 2........,sper ca data viitoare sa nu mai faca asta..........la mine era si prima sarcina
Simona ,mami cu 2 iminimioare(sotior si printesica)
miremia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui simplicity
Ruxita,in privinta durerii te inteleg perfect,mie nu mi s-a dilatat deloc dupa primele 2........,sper ca data viitoare sa nu mai faca asta..........la mine era si prima sarcina Simona ,mami cu 2 iminimioare(sotior si printesica) |
Am trecut si eu prin asta dar nu ma plang. Probabil manevrele astea au facut sa nasc la 5 ore dupa ce mi s-a rupt apa. Eu deja am uitat durerile, as mai naste o data fara anestezie.
Vreti sa votati o delfinitza in concurs?
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
Andre_lina spune:
Si eu dorit de voi, familia mea cea mare si frumoasa!
Alexuta, e unul de la firma osann, pe strollers, canne simple, asa se cheama, 270 lei, usor, tip umbrela.
Mie mi s-a parut dragut, de la un carut tip umbrela nu prea ai ce sa ceri. Al meu, bertoni sun, 170 lei, din cora, a fost super chilipir, desi nu se strange umbrela, se pliaza f bine si incape la fix in portbagajul meu care cred ca e m mic decat al tau. are si tavita, si capotina de soare, cos f mare de cumparaturi si se lasa la 180 de grade. Si desi nu il sufeream inainte de a pleca in vacanta... si mai ales in germania, unde toate aveau tancuri dinalea fitzoase, acum m-am atasat de el, prin cati bolovani a trecut el si cat a carat, cate stocuri de borcanase, cate cumparaturi... si uite ca nici pas nu a zis si a rezistat ca un erou.
Am fost la decenuela si Luca, pt a sarbatori licenta cu odraslele in brate, la o vorba :). Jiji e cel mai cuminte copil, am fost in mol si a fost foarte cuminte... patriotus a dormit of course dupa care dorea sa comande o bere, dar nu s-a opus nici la o tzitzi cu lapte :)
Au stabilit baietii ca ies la gagici impreuna. Cred ca tudor le va intona imnul si Luca le rezolva la ce ochi are, in timp ce tudor le face un ceai .
Desi ploioasa si mohorata, a fost o zi frumoasa.
Nu trece o zi fara sa duc lipsa trotuarelor mari din afara, pe care au loc si 5 mame una langa alta cu carucioare de gemeni. Azi am facut slalom printre masinile parcate pe trotuarul ingust...pe care mergeam ca pe sarma. Iar pe langa noi goneau masinile (aduse de la ei, sh) ca la raliu. ooof. tac, vb mamei - nu te-ai nascut in puf...
simplicity spune:
[quote]citat din mesajul lui miremia
Am trecut si eu prin asta dar nu ma plang. Probabil manevrele astea au facut sa nasc la 5 ore dupa ce mi s-a rupt apa. Eu deja am uitat durerile, as mai naste o data fara anestezie.
Miremia,nici eu nu m-as plange dar cand imi aduc aminte manoaca?????????????eu am 50 kg,femeie tare subtirica...........
Simona ,mami cu 2 iminimioare(sotior si printesica)
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity [quote]citat din mesajul lui miremia Am trecut si eu prin asta dar nu ma plang. Probabil manevrele astea au facut sa nasc la 5 ore dupa ce mi s-a rupt apa. Eu deja am uitat durerile, as mai naste o data fara anestezie. Miremia,nici eu nu m-as plange dar cand imi aduc aminte manoaca?????????????eu am 50 kg,femeie tare subtirica........... Simona ,mami cu 2 iminimioare(sotior si printesica) |
Si la mine au facut "ceva", cu mana, dureros, ca nu ceda colul.Imi amintesc ca m-a durut atunci. Dar daca imi spunea ca o sa doara credeti ca am mai acceptat? Dar tot imi doresc un al doilea bb...
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
AMR 10 pan'la nunta
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui catalutza81 Alexutzzza si noi tocmai ce am cumparat carut nr 2 ca nu se mai putea cu tancul . Are putine kg, se face umbrela e 400 ron e de la Hauck (hauck winnie the pooh) si se lasa in 5 trepte inclusiv 180 gr. Il gasesti la miniblu Catalutza mami de Irina |
Ala imi place mie , nu-i place lui tati ca e negru, nu e culoare pre vesela de copii ...altele de la hauck la 400RON la fel, albastru e prea tamp, portocaliu e prea portocaliu...a pus ochii pe unu la Miniblu Feeria acum aproape o luna care ne place f mult, prostia a fost ca nu l-am luat atunci ca sun peste tot si nu-l mai gasesc si altundeva nu-l au..il au in Germania si il aduc la pretz ok dar numai pe precomanda si ajunge la sf lui Iulie Inca nu-i prins pe aia din Feeria la tel , poate inca il mai au ca in rest am sunat la celelalte miniblu si cautat peste tot altundeva...inca nu va pun link sa nu va dau idei sa-mi luati carutzu ntzz ntzzz oricum e exact ca ala hauck, culoarea difera si brandu in rest, copy paste la materiale si functionalitate si aproximativ si pretz
de Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Ala imi place mie , nu-i place lui tati ca e negru, nu e culoare pre vesela de copii ...altele de la hauck la 400RON la fel, albastru e prea tamp, portocaliu e prea portocaliu...a pus ochii pe unu la Miniblu Feeria acum aproape o luna care ne place f mult, prostia a fost ca nu l-am luat atunci ca sun peste tot si nu-l mai gasesc si altundeva nu-l au..il au in Germania si il aduc la pretz ok dar numai pe precomanda si ajunge la sf lui Iulie Inca nu-i prins pe aia din Feeria la tel , poate inca il mai au ca in rest am sunat la celelalte miniblu si cautat peste tot altundeva...inca nu va pun link sa nu va dau idei sa-mi luati carutzu ntzz ntzzz oricum e exact ca ala hauck, culoarea difera si brandu in rest, copy paste la materiale si functionalitate si aproximativ si pretz de Yannis AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute) |
Eu sper sa-l gasesti in Feeria. Si mie poti sa mi-l si arati ca nu ti-l fur.....am eu alte pasarici pe creier.
Vreti sa votati o delfinitza in concurs?
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui Andre_lina Si eu dorit de voi, familia mea cea mare si frumoasa! Alexuta, e unul de la firma osann, pe strollers, canne simple, asa se cheama, 270 lei, usor, tip umbrela. Mie mi s-a parut dragut, de la un carut tip umbrela nu prea ai ce sa ceri. Al meu, bertoni sun, 170 lei, din cora, a fost super chilipir, desi nu se strange umbrela, se pliaza f bine si incape la fix in portbagajul meu care cred ca e m mic decat al tau. are si tavita, si capotina de soare, cos f mare de cumparaturi si se lasa la 180 de grade. Si desi nu il sufeream inainte de a pleca in vacanta... si mai ales in germania, unde toate aveau tancuri dinalea fitzoase, acum m-am atasat de el, prin cati bolovani a trecut el si cat a carat, cate stocuri de borcanase, cate cumparaturi... si uite ca nici pas nu a zis si a rezistat ca un erou. Am fost la decenuela si Luca, pt a sarbatori licenta cu odraslele in brate, la o vorba :). Jiji e cel mai cuminte copil, am fost in mol si a fost foarte cuminte... patriotus a dormit of course dupa care dorea sa comande o bere, dar nu s-a opus nici la o tzitzi cu lapte :) Au stabilit baietii ca ies la gagici impreuna. Cred ca tudor le va intona imnul si Luca le rezolva la ce ochi are, in timp ce tudor le face un ceai . Desi ploioasa si mohorata, a fost o zi frumoasa. Nu trece o zi fara sa duc lipsa trotuarelor mari din afara, pe care au loc si 5 mame una langa alta cu carucioare de gemeni. Azi am facut slalom printre masinile parcate pe trotuarul ingust...pe care mergeam ca pe sarma. Iar pe langa noi goneau masinile (aduse de la ei, sh) ca la raliu. ooof. tac, vb mamei - nu te-ai nascut in puf... Andreea,debebe PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
merci de sugestie, same problem...bleu tamp...., sorry offff ce sa fac daca am sotz care se implica . Toate prietenele mele imi zic ca al meu e caz unic...ai lor nici nu observau "detalii" din astea ca: "draga azi am cumparat carucior, azi are alte haine , etc "
de Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)
Andre_lina spune:
Miremia, si eu as mai naste o data fara anestezie... desi nu mai retin clar daca am smuls sau nu faianta aia dupa perete... la dilatatie 8?? mhhh... o sa vad data viitoare
Andre_lina spune:
Alexuta, cand am schimbat carut verde peg perego cat un tanc cu rahitic verde mai deschis bertoni, m-a intrebat doar: s-a decolorat asa repede?
nu, tati, e altu!!
deci... atat timp cat alegerile tatalui vostru sunt si ale tale felicitari pt implicare.
Al nostru nu ia in calcul ca patriotul creste. se presupune sa ii vina aceleasi haine pana se insoara.
de ex: are haine, la ce sa ii mai luam?
sau: avea o bluza draguta rosie, de ce nu i-o mai dai? raspuns: cu aia a fost imbracat la botez!! de atunci s-a dublat!
sau: pampers nr 2 la 6 luni :)
so...