Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Nikole multumesc de apreciere(vis-a-vis de nume)

Fetita mea astazi si-a bagat prima data piciorusul in gurita..........sa plang?sa ma bucur?............oricum nici unul din noi nu stam cu degetul sau piciorul in gura............deci ..........sper sa treaca repede faza

Simona ,mami cu 2 iminimioare(sotior si printesica)

Sa te bucuri ca ai fetita mare care isi descopera corpul... O sa treaca...mai devreme sau mai tarziu....

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 6.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Vroiam sa iti spun ca din ce povestesti,vis-a-vis de perlutele fetitei tale,reiese ca e tare dulcica,cred ca esti f mandra...........mi-e personal mi-a placut f mult faza cu marul si spalatul pe dinti si cea parcarea...........ce mai toate

Simona ,mami cu 2 iminimioare(sotior si printesica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

Simplicity bine ai venit! Multumim de urari!

Andre_lina
bine ai revenit! am dorit de tine
Cris_mariooooo si de tine doresc

Arwen bb sa fie bine si sa nu se mai intample prea curand

Nikole ce mai bine dispus dupa 2 ore de plimbat bb plangacios prin casa

Danyelana mie nu imi place verdeata decat congelata si am pus intr=o punga mare si tai de acolo cate putin

vroiam sa va mai zic, ca eu mama loca
am obs ca bb nu se satura prea bine cu masa de fructe adica i se face foame dupa 2 ore
si am zis sai bag cereale in fructe
zis si facut: cereale de orez cu vanilie 4 lingurite cu un mar si sucul de la un morcov mic

si s-a constipaaat de i-am pus supozitor cu glicerina si a iesit kk cu niste guguloaie taaaari( scuzati descrierea)

cred ca din cauza ca i-am dat 4 ling din prima

Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Nikole, fetele, ma bucur ca sunteti bine!

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

bea,nu a plans... a urlat!
distanta de la mn este 40 cm si a cazut direct pe perchet
acum este mai vioi.rade destul de des dupa o cazatura.si mai nou dam sa ne si ridican in poponet singuri

arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

minunea mea pufoasa cu ochii albastrii

ioii dragu' de el............................
no lasa, bine ca e bine!!!!!!!!!!!
felicitari ca se ridica!!!!!!!

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Merci frumos de urari

Intrebare intrebatoare ptr mamici. Noi vrem un carucior nr 2 care sa fie usor si umbrela si sa se lase rezonabil pe spate (sa poa sa doarma bebe la o terasa). Am ochit Chicco London, stie cineva ceva de el? Pro? Cons?

Va zic io 2 cons: se lasa numa la 45 de grade si nu are bara in fatza dar lasa, pentru excursii si vacanta, e numai 300 de lei nou...Alte pareri?

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

mie imi place unul..................dar am vz la anunturi pe DC
aici unul............care se lasa pe orizontala dc te intereseaza...e numai 150 roni..............
http://forum.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=28216

http://forum.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=27910

am vrut sa il iau eu, dar have no money......................
sper sa imi lase linkul.............

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:

Merci frumos de urari

Intrebare intrebatoare ptr mamici. Noi vrem un carucior nr 2 care sa fie usor si umbrela si sa se lase rezonabil pe spate (sa poa sa doarma bebe la o terasa). Am ochit Chicco London, stie cineva ceva de el? Pro? Cons?

Va zic io 2 cons: se lasa numa la 45 de grade si nu are bara in fatza dar lasa, pentru excursii si vacanta, e numai 300 de lei nou...Alte pareri?

de Yannis

mie imi place unul..................dar am vz la anunturi pe DC
aici unul............care se lasa pe orizontala dc te intereseaza...e numai 150 roni..............
http://forum.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=28216

http://forum.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=27910

am vrut sa il iau eu, dar have no money......................
sper sa imi lase linkul.............

Poze

merci , o sa vedem in weekend, mergem la cautat si om gasi noi 1 pan la urma ala kaky e misto mi se pare ca are si bara-tavitza!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Alexutzzza si noi tocmai ce am cumparat carut nr 2 ca nu se mai putea cu tancul . Are putine kg, se face umbrela e 400 ron e de la Hauck (hauck winnie the pooh) si se lasa in 5 trepte inclusiv 180 gr.

Il gasesti la miniblu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:

welcome simplicity . Sper sa ne scrii des de acum incolo.

Eu am plecat ...bou si m-am intors mare vaca, am rezolvat nu zic ca nu, cel mai important Yannis are pasaport.

Cardul e pe numele vechi asta dupa ce de 2 luni, stiind ca expira si ca se reinnoiesc automat am dat telefoane la banca si tarcoale la sucursalele din jurul meu (3!!! 3 SUCURSALE DIFERITE !!! plus telefoanela sucursala unde am contul) sa intreb sigur, sigur daca nu cumva trebuie facut ceva sa nu ma trezesc ca ma cheama pan la mama naibii in Dorobanti sa ridic cardul nou si el e de fapt pe numele vechi ca nu am timp sa mai fac odata un drum pana acolo si normal tot pe numele vechi asta ca sa nu pot face io cumparaturi! si cik sa mai stau si toata luna August in Grecia (in Grecia nu e cu PIN, trebuie la magazin sa arati un act de identitate sa dovedesti ca esti posesorul cardului)

La primarie am luat din greseala si in graba...copie si original...da originalu era tot o copie da color...mama lui ala care o fi facut cope color! io o intorsesem pe spate era scris un numar, zik ok e originalu are nr de inregistrare si stampila albastra, asta e! Offf si mi-au zis la primarie ca ala nu e nici un fel de nr , ca apostila e mare cat casa ...acasa am realizat uitandu-ma mai bine ca era scrisul sotului meu pe spate si un nr de tel fix de Grecia deci treb sa ma mai duc odata asta ca sa termin cu modificarile legate de casatorie si sa imi fac buletin ca lumea sa pot sa imi fac si io pasaport, permis etc Ca le-a fost mila la politie ca nasteam si nu aveam buletin asta iarna si mi-au facut buletin cu "lipsa act casatorie", iti faci treaba cu el (banca, indemnizatii, alocatii) dar pana la emitere de acte ale politiei pe baza lui (permis, pasaport)

cred ca deja v-ati saturat de peripetiile mele

Yannis a papat i piersica, o nectarina si un morcovel mic, multzumim de intrebare.

de Yannis

ntzz ntzz

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

AMR 10 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

LML Emanuel, George Oliver

azi este DRAGAICA asa ca
tizu' Dragos-Andrei

facem si cinste
si monti si nemonti

cam tarziu stiu
de dimi incerc sa scriu si acum cu stg

Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze

Multumim de tratatie!

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

AMR 10 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Ruxita cumva dilatare manuala? Un fel de masaj al colului...Pe mine m-a ajutat f mult la prima nastere, doare ca naiba dar la mine a fost eficient....

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 6.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

da, e pentru dilatare, ca aveam dilatatia zero, zero virgula si ceva si nu vroia deloc sa se deschida, si mi-au facut chestia asta - dilatare de la zero la 4 cm... puteau cel putin sa-mi spuna ca au de gand sa faca treaba asta si sa ma si intrebe daca accept sau nu... asa am avut impresia ca am fost tratata ca o vita muta gestanta pe cale sa nasca...

AMR 10 k(z)ile, si se duc cate unul pe zi!

Mergi la inceput