Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Incepem si noi cu "seara buna" si o sa terminam cu "noapte buna"

Noi suntem agitati, ca a descoperit ca poate sta in 4 labe si se balangane in acea pozitie pe care a descoperit-o si nu se mai satura de ea. Si sa te tii tipete de victorie ce scoate! Nu era de ajuns ca se rostogolea prin pat ca un titirez (era de vreo 2-3 ori sa pice din pat, in 2 secunde de luat ochii de la el). Acum exerseaza mersul de-a busilea. Va anunt cand ii reuseste. Desi cred eu ca destul de curand...

Lorex felicitari pentru Bobita castigatoare!

Nik0le esti o bataioasa, asa ca stiu ca vei alunga si zilele astea mai grele! Oricum, tot respectul pentru eforturi! Gaza mica e mai bine? Bafta maine si asteptam vesti proaspete!

Miremia multam de pont! Unde ziceai ca e magazinul cu chestii bio? Varza... este voie cand alaptam? Ca io stiam ca nu prea si asa abia astept motiv de gatit si papat varza... una NE-Monti, da' rau de tot!

Alexutza ai un copil cuminte foc! Si dulce!

Al3csa esti f organizata bag de seama! Bravo!

Bea sper ca maine ne zici ca a papat ceva din ce ii prepari! Succes!

Decenuela BAFTA MULTA!!!

Am ratat pe cineva? Sper ca ma iarta! Ma revansez!

Noi ne bagam la somnic...maine depun si eu dosar ptr licenta...

Va si ...noapte buna!

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

AMR 10 pan'la nunta

Miki
ce tare e kiti. In curand o sa alerge dupa caruciorul Marei.

Eu n-am prea tinut cont de ce e voie si ce nu e voie in alaptat. Slava Domnului am avut si noroc cu un copil necolicios.

Vreti sa votati o delfinitza in concurs?

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

[red]alexutzzza, alecsa, miremia[red] noi avem program de papa eu ii dau LP si cum spunea alexutzzza stiu cat a mancat si daca se intampla sa doarma nu o trezesc o las sa doarma si cand se trezeste ii dau papa. Despre marait pot crede ca sunt obositi si atunci ei nu vor decat in brate si eu am avut 2 seri in care i se inchideau ochii dar nu vroia sa stea jos deloc si maraia rau am luat-o in brate n-ai ce-i face.
mie mi-a zis dr de cereale in lapte vad ca voi le mai puneti in supa.

Mergi la inceput

alexutzza, miremia incercati sa-i puneti pe burta. De 2 zile la fel e f maraita si o plimb in carucior pusa pe burta. Asa ii place asa facem. Maraitul poate fi oboseala, sau dintisorii, sau ca vor sa stea in fundulet....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

[quote]citat din mesajul lui lia_2009

inca ceva azi am fost la cantar si fata este in grafic. putem incepe cu supa de legume si cereale. mi-a zis dr sa-i dau cereale la masa de 6 sau 10 dar acum ma intreb ce fel de cereale sa-i dau si se referea la sase dimineata sau seara? voi cum dati cereale in lapte si de care?

In primul rand felicitari pt vestiel bune de la eco! Care este legatura intre cracanatul piicoarelor si eco la sold? Si noi trebuie s afacem una dar in schimb Mara mea se cracaneaza si sta asa cu picioarele la 180 de grade ca mai si rand uneori de pozitia ei.

Eu cred ca este vb de 6,10 seara dar....exista vreun copil care se hraneste cu program?

eco am facut din cauza unei vanatai din nastere la fundulet si din cauza ca nu se poate cracana la 180 grade. Dar nici eu nu pot, deci nu vad ca asta ar fi o problema si uite ca dr a spus ca nu e nici o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili.....o cafelutza fierbinte...pe la nasuc?

am de recuperat un capitol...dar poate maine sa recupoerez

am intrat doar sa va pup sio sa va doresc o zi superrrr

eu am examenul dupa amiaza...asa ca inca sunt k morcovul. acu indiferent de rezultat astept doar sa treaca...ca-mi sta pe creier...daca iau dau de baut daca nu ....dau in..febr...k doar n-=o sa-mi tai venele de oftica nici pe lung nici pe lat....

de...cu una bucata JIJI....greu dom'le , greu sa inveti/....

dar/..ca o doamna ce sunt..imi beau cafeaua...

hehe./..pup

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

decenuela multu de cafea

pe mine m-a dresat fimeo bine de tot...se culca la 23-00 si se trezeste la 5 asa ca azi la 5:30 cine se foia in pat? exact, mama loca...bebe a zis pas...s-a trezit la 7:30 si nici acum nu vrea laptic...are chef de mancat picioare in pat..na poftim aspect...ahhh...si ce as mai fi

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Decenuela, multumim de cafea si bafta maxima dupa-amiaza la licenta. Sa ii dai gata si sa vii sa ne anunti ca ai luat o nota super. Iti tinem pumni.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

neatza

decenuela multu de cafea

pe mine m-a dresat fimeo bine de tot...se culca la 23-00 si se trezeste la 5 asa ca azi la 5:30 cine se foia in pat? exact, mama loca...bebe a zis pas...s-a trezit la 7:30 si nici acum nu vrea laptic...are chef de mancat picioare in pat..na poftim aspect...ahhh...si ce as mai fi

pozele noastre

Ce super ca doarme asa mult De cand cu ei am devenit coditionate sa ne sculam la o anumita ora si ei ne trag clapa. Multi mancatorului de picioruse

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

numai noi pe aici? fetele cucuiete unde sunt?

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Lia, miremia eco de sold se recomanda, mai nou cik screening obligatoriu din cauza displaziei de sold (mai pe vremuri "luxatie de sold") care este destul de frecventa si nedepistata la timp se alege ori cu interventii chirurgicale complicate la sold mai tarziu ori schopatare pe viatza (din sold un picior va fi mai lung , altul mai scurt) . Dintre cazurile de displazie de sold, marea majoritate sunt prezente la fete. E ceva in legatura cu niste unghiuri la sold, nu treb sa fie f rotunjite, gradul unghiului se masoara la ecografie pana in 4 luni sau la radiografie peste 4 luni (ma rog, peste 4 luni poti face radiografie, dar poti in continuare sa optezi ptr eco desi dupa 4 luni nu se mai vede f bine la eco deoarece oasele copilului se maresc, se ingroasa consistenta si nu se mai pot masura f bine unghiurile...de aia se recomanda acest screening cat mai devreme (de regula la o luna, noi am facut la o luna si repetat la 3 luni). Faptul ca un copil nu poate crecana picioarele complet (din sold sa puna piciorul crecanat , rotatie completa jos sa atinga planul patului) e un semn al unei posibile displazii, so pe langa "recomandarea generala" de a face screeningul se adauga un motiv in plus sa te trimita la radiografie. Depistat la bebe aceasta displazie poate fi corectata prin punerea bebelului in diverse aparate fara a mai fi nevoie de interventie chirurgicala...
hai ca io am luat-o cu chestii grele de dis de dimineata.

NEATZA fetili!

de Yannis

AMR 6 kile (de fapt numai 4 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput