Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 8
danyelana spune:
ce liniste.....;
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
dandanaG spune:
neata!
am recuperat tot
Felicitari Bobitza
am votat delfinitza si nu ma mai lasa sa votez pe altcineva
Bafta la examen Decenuela
puricii eu ii adun pe toti de peste tot......
soacra mea doarme si cu pisica in pat iar eu daca trec pe langa ea( pe langa pisica ) captez cate un purice si ma umplu toata de piscaturi
nu stiu cum pe ei nu-i pisca....., nici pe sot nici pe cumnata-mea
eu luam de la veterinar o solutie de stropit prin curte fara miros dar cred ca e toxica totusi, MS sper ca ati scapat deja de ei
si nu mai stiu....
Nikole mi se pare mie ca esti o tipa tare sensibila , imi place despre tine ( semeni cu una dintre surorile mele)
eu nu sunt asa
Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze
mandruta spune:
Buna dimineata si noi!
Decenuela, multam de cafea si multa bafta azi! Iti tinem pumnii!
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lia_2009 [red]alexutzzza, alecsa, miremia[red] noi avem program de papa eu ii dau LP si cum spunea alexutzzza stiu cat a mancat si daca se intampla sa doarma nu o trezesc o las sa doarma si cand se trezeste ii dau papa. Despre marait pot crede ca sunt obositi si atunci ei nu vor decat in brate si eu am avut 2 seri in care i se inchideau ochii dar nu vroia sa stea jos deloc si maraia rau am luat-o in brate n-ai ce-i face. mie mi-a zis dr de cereale in lapte vad ca voi le mai puneti in supa. |
neata fetelor!
lia eu i-am luat cereale de preparat cu apa. contin ele si lapte.
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
AMR 10 pan'la nunta
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela neatza fetili.....o cafelutza fierbinte...pe la nasuc? am de recuperat un capitol...dar poate maine sa recupoerez am intrat doar sa va pup sio sa va doresc o zi superrrr eu am examenul dupa amiaza...asa ca inca sunt k morcovul. acu indiferent de rezultat astept doar sa treaca...ca-mi sta pe creier...daca iau dau de baut daca nu ....dau in..febr...k doar n-=o sa-mi tai venele de oftica nici pe lung nici pe lat.... de...cu una bucata JIJI....greu dom'le , greu sa inveti/.... dar/..ca o doamna ce sunt..imi beau cafeaua... hehe./..pup Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
mi se pare corect sa te rasfeti! o cafeluta face ziua mai placuta, nu-i asa?
si eu mi-am rugat al meu sot sa imi faca o cafea. Asa ca mi-a lasat mic dejun si cafea la nas. E mai bine cu cafea. Pe bune! Chiar daca e ceai de cafea
Iti tinem pumnii! Si pe lung si pe lat
AMR 10 pan'la nunta
dandanaG spune:
lorex ce ma oftiiiiic ca nu veniti la mare
am pus si poze sa vedeti ce ati pierdut
si cum a chinuit bobocul cand am fost la tulcea
Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze
micki_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Miki ce tare e kiti. In curand o sa alerge dupa caruciorul Marei. Eu n-am prea tinut cont de ce e voie si ce nu e voie in alaptat. Slava Domnului am avut si noroc cu un copil necolicios. Vreti sa votati o delfinitza in concurs? _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
Daca ai stii ce nervos e ca nu poate merge... Se balanseaza fata-spate, isi ia vant si se arunca in fata. Acum a mai nimerit si cu capul in tablia de la pat...in aparatorile de burete de la patut...
Mai rau e cand ma doare capul si el chiuie sau urla de ciuda ca nu poate... Dar e un dulce si un ambitios ce n-am vazut
AMR 10 pan'la nunta
ioana_fota spune:
Buna dimineata fetele, la noi e o vreme naspa tuna e innorat si da sa ploua.
Decenuela multa bafta azi la examen tinem pumnii.
Lorex felicitari Bobitzei pt concurs.
Cris M ii spunem Uca deoarece taicasu inca de cand era in burtica la inceput ia zis Alexuca si i s-a parut lungasa ca la prescurtat de tot si ia spus Ucasi de atunci asa o strigamsaracul copil ce parinti dementi are.Luni am fost la constanta sa-mi iau ultimii bani pe concediul medical din mai ca in iunie am depus dosarul pt indemnizatie si am fost pe la real si am luat si eu niste cutii cu cereale pt 4 luni sa le am in casa.Fetelor care au nascut cam o data cu mine cele din oras de aiic le-a intrat alocatia de 2 mil mie nu Lorex, Arwen voua?Uca mea afce nanel merg sa sterg praful.Va pup.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
mariucasara spune:
Neatza
Miki felicitari voinicului. Sebi vrea si el in 4 labe doar ca el se intoace pe burtica, strange picioarele sub el dar lasa capul in jos....sta cu funduletul in sus si se impinge in picioare si se enerveaza ca nu inainteaza...
Mamica de caprita si shtrumf
AMR 6.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
catalutza81 spune:
Neata fetele! Irina mea a fost cea mai maraita de cateva luni incoace. Acum doarme saracutza ca a chinuit-o burtica jumate de noapte (nu a mai facut kk de 4 zile ). Eu tot astept sa faca, nu vreau sa ii pun supozitor ca mi-a zis dr ca ar fi bine sa nu o obisnuiesc asa...
Nik0le bafta multa de tot la dr!!!! stiu ca o sa fie bine, sincer!
Ruxita app de regim de alaptat, eu nici acum nu pot manca fructe si legume crude daramite varza . A mea a fost colicioasa de la bun inceput si o tine tot intr-un urlet daca pun macar jumate de mar in gura .
Lia la Gr Alexandrescu se face kineto pt ca facem noi deja. E program zilnic de la 8 la 8 seara. Cu trimiterea de la dr ortoped mergi la spital (este in corpul cu clinica de arsuri si reconstructie plastica, la subsol) si intri direct la ei. De acolo iti explica dr kineto ce si cum. De obicei te programeaza in anumite zile ale sapt si vii mereu la aceeasi ora in fiecare sapt. Noi mergem de 2 ori pe sapt, luni si vineri. Cat despre eco de sold, cand exista asemenea suspiciuni de displazie, e ff important sa o tii cat mai mult cu picioarele la 180 ca sa nu se ajunga la luxatie de sold (diagnostic acre se pune dupa 1 an, cand deja nu se mai poate interveni fara operatie ). Eu mi-am luat un sling in care o tin (desi nu avem probleme cu soldul), dar ideea e ca slingul o obliga sa stea cu picioarele flexate la 180. Ai putea sa incerci si tu. site-ul de unde am luat e sling.ro, poti vb cu Diana (tipa care le face) sa te vezi cu ea (e din bucu) sa iti arate pozitia corecta pt afectiune. si bafta multa!!!
Decenuela Irina are deja de aseara pumnii stransi pt exam tau de azi !