Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 6
miremia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui al3csa
Pote par/sunt batuta in cap dar cum adica are program? Eu din ce spunea Lia am inteles ca trebuie sa aiba o masa la 6, alta la 10. Si daca nu ii este foame? Sau daca i se face foame mai devreme? Mie mi se pare ciudat pt ca a mea este alaptata la cerere, nu dupa program. Vreti sa votati o delfinitza in concurs? _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
Pai programult e cam asa : 11 jumate trezirea + lapte, 2 jumate cereale + supa, 6 jumate lapte, 9 jumate lapte, 11 jumate - 12 lapte + cereale. Cam asa este. Al meu nu e alaptat si daca cere mai devreme primeste apa
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
Vot pentru un pisoi
[/quote]
Eu daca ma intrebi nici nu stiu de cate ori mananca Mara intr-o zi.
Vreti sa votati o delfinitza in concurs?
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
miremia spune:
Si iarasi nu stiu ce e cu defectiunea asta cand dai reply with quote....
_
AMR 9 kg
alexutzzza spune:
Ma bag si eu ca musca
Miremia, Al3csa...daca vrei cu orice pretz poti face un program bebelului, dar treb si tu ca parinte/familie sa fii de o exactitate de ceas si de o disciplina in program de mama mama si cu nervi de otzel daca i se face foame mai devreme....Yannis e un copil cuminte, mananca LP, deci e usor de monitorizat cat a mancat, usor de prevazut cand va avea urmatoarea masa, dar asta daca il tin toata ziua numa in casa sau daca il scot afara la ore fixe, altfel si nici cand a avut zile bune (aproape 3 saptamani manca la 8, la 12, la 4 si la 8, nu pot spune ca manca fix fix, uneori 8 era 9, alteori 12 era 1, 4dupa masa era si 5 sau 6, dar daca il tin mai mult afara, il duc int-un loc nou, face altceva, i-am introdus fructele, a venit caldura, iesim afara la ale ore etc...acum e complet inapoi la kind of haos...adik la cerere. Plus ca intr-o zi poa sa fie mai somnoros, doarme si nu mananca la ora fixa...etc...sper ca m-am facut inteleasa. Si mie mi-e greu sa cred ca un copil poate fi hranit la ceas. Si daca vroiam de ex sa il trezesc pe Yannis sa ii dau sa manance ca deh era ora si io il vroiam pe ore...nu se trezea, daca se trezea era marait si nu manca...mai bine lasa-l cum vrea el ca e un copil bun si cuminte si mor de dragul lui!
A propos intre 18 si 22 am avut niste ore tare maraite, nu vroia sa stea jos de nici o culoare, numa in bratze, sau la baie sau facand diverse, nu importa ca-i cadeau ochii in gura de somn, marait si urlacios, cum il lasai jos Uaaaaaaaaaaaaa!!!!....parca s-ar fi luat dup preten-sa (Mara) ca am auzit ca si ea a fost maraita ieri.
de Yannis
AMR 6 kile (de fapt numai 4 pana la momentul 2 liniute)
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza Ma bag si eu ca musca Miremia, Al3csa...daca vrei cu orice pretz poti face un program bebelului, dar treb si tu ca parinte/familie sa fii de o exactitate de ceas si de o disciplina in program de mama mama si cu nervi de otzel daca i se face foame mai devreme....Yannis e un copil cuminte, mananca LP, deci e usor de monitorizat cat a mancat, usor de prevazut cand va avea urmatoarea masa, dar asta daca il tin toata ziua numa in casa sau daca il scot afara la ore fixe, altfel si nici cand a avut zile bune (aproape 3 saptamani manca la 8, la 12, la 4 si la 8, nu pot spune ca manca fix fix, uneori 8 era 9, alteori 12 era 1, 4dupa masa era si 5 sau 6, dar daca il tin mai mult afara, il duc int-un loc nou, face altceva, i-am introdus fructele, a venit caldura, iesim afara la ale ore etc...acum e complet inapoi la kind of haos...adik la cerere. Plus ca intr-o zi poa sa fie mai somnoros, doarme si nu mananca la ora fixa...etc...sper ca m-am facut inteleasa. Si mie mi-e greu sa cred ca un copil poate fi hranit la ceas. Si daca vroiam de ex sa il trezesc pe Yannis sa ii dau sa manance ca deh era ora si io il vroiam pe ore...nu se trezea, daca se trezea era marait si nu manca...mai bine lasa-l cum vrea el ca e un copil bun si cuminte si mor de dragul lui! A propos intre 18 si 22 am avut niste ore tare maraite, nu vroia sa stea jos de nici o culoare, numa in bratze, sau la baie sau facand diverse, nu importa ca-i cadeau ochii in gura de somn, marait si urlacios, cum il lasai jos Uaaaaaaaaaaaaa!!!!....parca s-ar fi luat dup preten-sa (Mara) ca am auzit ca si ea a fost maraita ieri. de Yannis AMR 6 kile (de fapt numai 4 pana la momentul 2 liniute) |
Exact asta e starea Marei de 2 zile incoace. Cel putin azi in prima jumatate a zilei a fost ok. Eu am inceput sa ma gandesc si la dinti cu toate ca nu vad nimic la ea din ce am vazut la Cristi. Ma mai gandesc ca este o etapa mai grea pt ei pt ca a mea nu vrea sa mai stea pe spate dar nu poate sta nici in fund si se enerveaza.
Si subscriu......Yannis e cel mai cuminte pufulete.
_
AMR 9 kg
miremia spune:
Uitasem sa-i spun Ruxitei despre clatite.
Eu le fac cu faina neagra/integrala si leumplu cu magiun de topoloveni. Azi am cumparat faina de naut si de soia, tre' sa vad cu ce se mananca ca nici nu stiam ca exista pana n-am dat de retetele de praji.
Si felicitari pt kg pierdut!
_
AMR 9 kg
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Exact asta e starea Marei de 2 zile incoace. Cel putin azi in prima jumatate a zilei a fost ok. Eu am inceput sa ma gandesc si la dinti cu toate ca nu vad nimic la ea din ce am vazut la Cristi. Ma mai gandesc ca este o etapa mai grea pt ei pt ca a mea nu vrea sa mai stea pe spate dar nu poate sta nici in fund si se enerveaza. Si subscriu......Yannis e cel mai cuminte pufulete. Vreti sa votati o delfinitza in concurs? _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
Si Yannis e cuminte in prima parte a zilei, seara il apuca, de ceva vreme, dar ma rog pana acum ii schimbam locul si se potolea, acum nici cu locuri schimbate nu mai vrea, vrea el muasai sa il tiii in bratze si se chiombeste la toate cele, il pun p el in fund, la inceput ii place, e extaziat, apoi oboseste, se enerveaza, dar daca il pun culcat zici ca il pun pe spini si uite asa
de Yannis
AMR 6 kile (de fapt numai 4 pana la momentul 2 liniute)
danyelana spune:
Ne ducem si noi la Noapte buna si bebe somnorosi
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Decenuela, bafta multa pt maine.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Uitasem sa-i spun Ruxitei despre clatite. Eu le fac cu faina neagra/integrala si leumplu cu magiun de topoloveni. Azi am cumparat faina de naut si de soia, tre' sa vad cu ce se mananca ca nici nu stiam ca exista pana n-am dat de retetele de praji. Si felicitari pt kg pierdut! Vreti sa votati o delfinitza in concurs? _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
ma uimesti cate chestii stii sa faci! harnicuta ca o albinuta!
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
AMR 10 pan'la nunta
micki_mica spune:
Incepem si noi cu "seara buna" si o sa terminam cu "noapte buna"
Noi suntem agitati, ca a descoperit ca poate sta in 4 labe si se balangane in acea pozitie pe care a descoperit-o si nu se mai satura de ea. Si sa te tii tipete de victorie ce scoate! Nu era de ajuns ca se rostogolea prin pat ca un titirez (era de vreo 2-3 ori sa pice din pat, in 2 secunde de luat ochii de la el). Acum exerseaza mersul de-a busilea. Va anunt cand ii reuseste. Desi cred eu ca destul de curand...
Lorex felicitari pentru Bobita castigatoare!
Nik0le esti o bataioasa, asa ca stiu ca vei alunga si zilele astea mai grele! Oricum, tot respectul pentru eforturi! Gaza mica e mai bine? Bafta maine si asteptam vesti proaspete!
Miremia multam de pont! Unde ziceai ca e magazinul cu chestii bio? Varza... este voie cand alaptam? Ca io stiam ca nu prea si asa abia astept motiv de gatit si papat varza... una NE-Monti, da' rau de tot!
Alexutza ai un copil cuminte foc! Si dulce!
Al3csa esti f organizata bag de seama! Bravo!
Bea sper ca maine ne zici ca a papat ceva din ce ii prepari! Succes!
Decenuela BAFTA MULTA!!!
Am ratat pe cineva? Sper ca ma iarta! Ma revansez!
Noi ne bagam la somnic...maine depun si eu dosar ptr licenta...
Va si ...noapte buna!
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
AMR 10 pan'la nunta