Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 5
lia_2009 spune:
inca ceva azi am fost la cantar si fata este in grafic. putem incepe cu supa de legume si cereale. mi-a zis dr sa-i dau cereale la masa de 6 sau 10 dar acum ma intreb ce fel de cereale sa-i dau si se referea la sase dimineata sau seara? voi cum dati cereale in lapte si de care?
al3csa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lia_2009 inca ceva azi am fost la cantar si fata este in grafic. putem incepe cu supa de legume si cereale. mi-a zis dr sa-i dau cereale la masa de 6 sau 10 dar acum ma intreb ce fel de cereale sa-i dau si se referea la sase dimineata sau seara? voi cum dati cereale in lapte si de care? |
Eu cerealele in lapte i le dau seara si de obicei cu fructe
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
Vot pentru un pisoi
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui miremia Am vizitat magazinul bio de pe Decebal. Maine aduc mere bio, iar zilele viitoare aduc tot felul de fructe si legume bio, in caz ca sunteti interesate. Eu mi-am luat faina de mai multe feluri pt praji monti. Acum ma duc sa-mi fac o varza ca mirosea pe drum si eu . Vreti sa votati o delfinitza in concurs? _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
Serios? am si uitat sa ma uit daca s-a deschis...o sa merg si eu! Merci!
de Yannis
AMR 6 kile (de fapt numai 4 pana la momentul 2 liniute)
miremia spune:
citat din mesajul lui lia_2009 inca ceva azi am fost la cantar si fata este in grafic. putem incepe cu supa de legume si cereale. mi-a zis dr sa-i dau cereale la masa de 6 sau 10 dar acum ma intreb ce fel de cereale sa-i dau si se referea la sase dimineata sau seara? voi cum dati cereale in lapte si de care? |
In primul rand felicitari pt vestiel bune de la eco! Care este legatura intre cracanatul piicoarelor si eco la sold? Si noi trebuie s afacem una dar in schimb Mara mea se cracaneaza si sta asa cu picioarele la 180 de grade ca mai si rand uneori de pozitia ei.
Eu cred ca este vb de 6,10 seara dar....exista vreun copil care se hraneste cu program?
Lorex multam de oferte!
Eu anul trecut am fost la Albena pe fuga fara rezervari nimic 2 zile si a fost super ok. Plus ca am platit la receptie vreo 50 de euro pe camera iar un nene care venise prin agentie spunea ca el platise mai mult pe noapte, idferenta de vreo 30 de euro parca, deci nu stiu cum e mai bine sa procedez.
Vreti sa votati o delfinitza in concurs?
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
miremia spune:
Oare cum i-o sta gargaritzului tolanit pe plaja?
Apropo fetele ca mi-a fost sa intreb...cris.d a zis unde pleaca?
_
AMR 9 kg
alexutzzza spune:
Nikole merci de capotol si multa bafta maine! Iti doresc la san sa fie numai o jena temporara, sper sa nu iti dea tarcoale vro ciupercutza ptr ca fetele s-au chinuit ceva cu ea
Danyelana bafta la diversificare! Are o logica ce ti-au spus tie akl ptr ca fructele dup stiinta mea sunt mai acide decat legumele.
decenuela
BAFTA LA EXAMEN!
mariucasara dementiala Sara a ta!
de Yannis
AMR 6 kile (de fapt numai 4 pana la momentul 2 liniute)
al3csa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
In primul rand felicitari pt vestiel bune de la eco! Care este legatura intre cracanatul piicoarelor si eco la sold? Si noi trebuie s afacem una dar in schimb Mara mea se cracaneaza si sta asa cu picioarele la 180 de grade ca mai si rand uneori de pozitia ei. Eu cred ca este vb de 6,10 seara dar....exista vreun copil care se hraneste cu program? Lorex multam de oferte! Eu anul trecut am fost la Albena pe fuga fara rezervari nimic 2 zile si a fost super ok. Plus ca am platit la receptie vreo 50 de euro pe camera iar un nene care venise prin agentie spunea ca el platise mai mult pe noapte, idferenta de vreo 30 de euro parca, deci nu stiu cum e mai bine sa procedez. Vreti sa votati o delfinitza in concurs? _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
Da al meu .. chiar are program .. de vreo sapt isi respecta programul
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
Vot pentru un pisoi
miremia spune:
citat din mesajul lui al3csa |
Da al meu .. chiar are program .. de vreo sapt isi respecta programul
Vot pentru un pisoi
[/quote]
Pote par/sunt batuta in cap dar cum adica are program? Eu din ce spunea Lia am inteles ca trebuie sa aiba o masa la 6, alta la 10. Si daca nu ii este foame? Sau daca i se face foame mai devreme?
Mie mi se pare ciudat pt ca a mea este alaptata la cerere, nu dupa program.
_
AMR 9 kg
miremia spune:
Am mai aruncat o privire prin albumul comun si am vazut ca unele fete si-au sters pozele. Nu mai bine le micsorati si asa vedem mai multe poze de pufi draguti?
_
AMR 9 kg
al3csa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Da al meu .. chiar are program .. de vreo sapt isi respecta programul de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! PozePoze noiPovestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis Vot pentru un pisoi |
Pote par/sunt batuta in cap dar cum adica are program? Eu din ce spunea Lia am inteles ca trebuie sa aiba o masa la 6, alta la 10. Si daca nu ii este foame? Sau daca i se face foame mai devreme?
Mie mi se pare ciudat pt ca a mea este alaptata la cerere, nu dupa program.
_
AMR 9 kg
[/quote]
Pai programult e cam asa : 11 jumate trezirea + lapte, 2 jumate cereale + supa, 6 jumate lapte, 9 jumate lapte, 11 jumate - 12 lapte + cereale. Cam asa este. Al meu nu e alaptat si daca cere mai devreme primeste apa
Vot pentru un pisoi