Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 4
catalutza81 spune:
Nik0le draga de tine, imi pare rau ca ai probleme cu sanul. E posibil sa se fi spart vreun vas de sange pe sub piele de e mai inchis la culoare. La mine asa a ramas un sfarc, numai ca nu mai e dureros. De la ciuperca mai degraba se albeste varful sfarcului dar asta muult mai tarziu cand scarba aia de ciuperca se intinde. Am trata-o cu ceai de musetel, facut proaspat in care puneam o linguritza de bicarbonat de sodiu (MUSAI DE LA FARMACIE ca e special) puneam comprese sterile peste ele puneam tampon de san si apoi sutienul. Plus ca am obs ca a avut o super mare influenta ca ma spalam pe cap cu nizan forte (are ketoconazol, ca si nizoralul, care i-a fost recomandat de culcer onitzei, crema nu samponul). asa ca poti incerca sa te speli pe sfarcuri cu acest sampon sau altul pe baza de ketoconazol...pup si sa te faci bine, daca am fost incoerenta, pot sa reiau
lorex spune:
Danyelana, multumesc!
Aaaa...fetelor...am uitat sa va povestesc ca noi acu trebuia sa fim la mare, in eforie.Ne-au chemat niste prieteni care au la dispozitie o vila acolo, deci cazare moca doar ca trebuia sa ne facem singuri d epapa si curat dupa ce plecam. Aseara cand am fost in parc m-am laudat la toti prietenii cu care m-am intalnit ca o duc pe bobitza la mare :)))
Si...aseara am adormit si nu m-ama mai trezit pana dimineatza.
Sotul isi facus eun ness tare ca sa nu doarma si ma astepta sa ma trezesc
Mentionez ca nu obisnuieste sa bea cafea :)))
Asa ca.. nu ne-am mai dus pt doua zile era mai mult oboseala pe drum...plus ca n-am chef sa fac si de mancare cu bobitza dupa mine. Anul trecut nu m-a deranjat acest aspect, insa acum cu o ganganie dupa mine care vrea tot timpul atentie, plus ca soarele te moleseste...vreau la all inclusive. Am zis!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
miremia spune:
Nikole pt vot.
Si pt toate fetele care au votat delfinita.
Lorex si eu tot all inclusive vreau. Am all inclusive si la mama acasa dar.....cand esti de la mare parca n-are asa farmec. Eu vreau o minivacanta pe la bulgari, greci ceva.
Vreti sa votati o delfinitza in concurs?
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui al3csa Bea eu i-am combinat pana acum cu cereale dela milupa (porumb cu orez, mar cu morcov si cereale cu banane) Dintre toate cel mai bn a papa porumb cu orez .. adevarul e ca sunt si cele mai bune la gust . Dar merg si alea .. de ce nu? Supa chioara nu prea are gust asa ca o folosesti pe post de apa numai ca are muuulte vitamine . de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! PozePoze noiPovestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis Vot pentru un pisoi |
la Ivan nu ii place marul cu morcov............
altele nu am mai luat ca nu am fost nicaieri
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
lorex spune:
Si eu tot la bulgari ma gandeam ca-i mai aproape, as merge cumasina, nu cu avionul, de asta.
insa lumea ma tot descurajeaza cas e fura si din camere si din parcare, ca nu mai e cum era..
mie mi-e greu sa cred ca la un hotel de 5 stele, cum e grand hermitage..la care visam si anul trecut, se poate asa ceva
banuiesc ca e o strategie de descurajare a turistului sa vina la noi la mare si nu peste granita la vecini..
voi ce credeti?
_
_
lorex spune:
Miremia uite niste oferte pt bulgaria. Le-am primit azi pe mail.
_
_
lorex spune:
la un hotel, la descriere dotari camere scrie "covor si balcon"
_
_
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex la un hotel, la descriere dotari camere scrie "covor si balcon" _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Eu am fost la un 3* in Milano fara covor si era de kk rau. Oricum arata ca un motel obscur de pe la noi.
Vreti sa votati o delfinitza in concurs?
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
lia_2009 spune:
si eu vreau un concediu la bulgari, greci dar cu gaza asa mica mie teama sa plec asa departe. poate la munte o zi.
am facut eco de sold la 5 luni la dr ulici este un dr destul de bun in eco de sold si fata este bine, din punct de vedere ortopedic este bine. pentru ca nu poate sa-si cracaneze piucioarele ne-a recomandat kinetoterapie pentru asta voi merge la sp grigore alexandrescu sper ca se poate face acolo.
merg sa va citesc din urma ca tare repede va miscati.
lorex spune:
Am citit niste review -uri si-s cam descurajata...cica intradevar se fura masini la greu, mai ales pe la hotelurile de 4-5 stele unde sunt masini mai scumpe...
si daca la 5 stele lumea nu e multumita...apai eu nu dau atatia bani sa plec cu buza umflata de acolo...uff..nush ce sa fac..
_
_