Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 3
Nik0le spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyelana Nikole, multi si bafta maine Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
danyelana, multumesc mult si tie!
de Isabela si Irina (01.02.2010)
Nik0le spune:
danyelana, am uitat sa-ti spun, eu as avea totusi o retinere in ceea ce priveste capsunile... mi se pare curios ca ti le-a recomandat ca fructe de inceput...
decenuela, bafta maine la licenta!
Nik0le spune:
Fetelor, va doresc sa aveti o noapte linistita, eu ma duc la programul de seara al celei mari si pe urma, cu putin noroc, la .
lorex spune:
Nikole, scuze si multumim mult!
MP, am fost la Miniblu sa vad daca au adus jucarii Lamaze....pfiuuu...75 de lei bucata (spre ex. licuriciul) si am zis ca tre sa fiu milionara in euro sa dau atatia bani pe-o jucarie...pe minitoys si cu transport cu tot ies mai ieftin cu 15 lei
Asa ca am intrat in supermarket car4 si am gasit o maimutza la bertoni pe care o tragi de maini si i se scurteaza picioarele si invers...ceva de www.youmago.ro/gallery/view/479268/764158" target="_blank">genul..daca nu chiar asta e mi se pare...
Editez sa spun ca am lasat-o sa aleaga singura
Miremia, eu intelesesm ca marti are Dece licenta. Are maine? Pai atunci sa-i facem putina galerie
HAI DECENUELA!
FA-I PRAF!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
miremia spune:
HAI DECENUELA!
PUFULETII, MAMICILE LOR si JIJI ITI TIN PUMNII
Vreti sa votati o delfinitza in concurs?
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
lorex spune:
Miremia, ce provenienta au merele alea bio?
Pura curiozitate..
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
danyelana spune:
citat din mesajul lui Nik0le danyelana, am uitat sa-ti spun, eu as avea totusi o retinere in ceea ce priveste capsunile... mi se pare curios ca ti le-a recomandat ca fructe de inceput... decenuela, bafta maine la licenta! de Isabela si Irina (01.02.2010) |
Nu le-a recomandat neaparat ca fructe de inceput dar a zis ca daca vreau pot sa-i dau putin si capsuni mai incolo, mai ales daca sunt din gradina
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui lorex Nikole, scuze si multumim mult! MP, am fost la Miniblu sa vad daca au adus jucarii Lamaze....pfiuuu...75 de lei bucata (spre ex. licuriciul) si am zis ca tre sa fiu milionara in euro sa dau atatia bani pe-o jucarie...pe minitoys si cu transport cu tot ies mai ieftin cu 15 lei Asa ca am intrat in supermarket car4 si am gasit o maimutza la bertoni pe care o tragi de maini si i se scurteaza picioarele si invers...ceva de www.youmago.ro/gallery/view/479268/764158" target="_blank">genul..daca nu chiar asta e mi se pare... Editez sa spun ca am lasat-o sa aleaga singura Miremia, eu intelesesm ca marti are Dece licenta. Are maine? Pai atunci sa-i facem putina galerie HAI DECENUELA! FA-I PRAF! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Sa stapaneasca Iuria sanatoasa maimutica si sa se joace cu ea
pozele mele
Charles Baudelaire
miremia spune:
citat din mesajul lui lorex Miremia, ce provenienta au merele alea bio? Pura curiozitate.. _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Intreb cand mai trec. Pe mine nu m-a interesat pt ca mai avem o luna pana la diversificare si sper sa avem fructe de la tara.
Vreti sa votati o delfinitza in concurs?
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
danyelana spune:
citat din mesajul lui Nik0le Fetelor, va doresc sa aveti o noapte linistita, eu ma duc la programul de seara al celei mari si pe urma, cu putin noroc, la . de Isabela si Irina (01.02.2010) |
Si tie, si cat mai putine treziri
pozele mele
Charles Baudelaire