Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 17
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micki_mica Aoleu! Uitasem de sarbatoritii zilei! Yannis Andrei Zita Amelie Matei Alexandru Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului AMR 10 pan'la nunta |
si io pup sarbatoritii!
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
Beatrice1982 spune:
danyela mersi...............de monti...............
alecsastai linistita, ca ne ajungeti voi, poate ne si intreceti...................
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
ioana_fota spune:
Beatrice la voi la salaj au anuntat cod portocaliu aveti grijja de culturi ca e pacat de ele la ce gradina faina ai acolo.
Nikole ma bucur ca ati venit cu vesti bune.Si noi maine vrem sa ajungem la dr noastra sa vedem ce ne zice sa se uite la ochisori sa vada daca sunt bine pt ca nu au mai curs si vad ca nu am mai gasit nici pampersi patati de roz.Pe la 20.30-21.00 trebuia sa facem baita dar mandretea mea a adormit soo vedem noi ce si cum.M-as fi apucat sa fac de mincare dar am constata ca nu mai am bulion si fara nu merge.Pun si eu cateva poze noi in album.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
Beatrice1982 spune:
lorexeu am 22-23.....si are un bodu cu maeca lunga si o salopeta, sau numai pantalonasi cu body, musai sa il imbrac, pentru ca e un frigurici.................
daca un pic simte k ii e frig, sa vezi ce face.....................asa ca...........musai, a stat si numai in body cu mna scurta la 28-29 de grade...................
ma bucur ca nu ai mers la mare, atunci chiar te ofticai.....................
multumim pt complimente.......................la adresa lui ivanel...........
Poze
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Beatrice1982
multumim......dar nu cred ca e cazul sa renunti la Mara............... om vedea noi mara pe cine isi alege................... k noi avem baiat de-nsurat, dar pana la urma tot fetele aleg, nu/???????? Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
ai dreptate!fetele aleg intotdeauna!
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui al3csa Noi ne-am intors de la dr acum vreo ora .. Deci .. 5300 gr si 60 cm .. sunt cam dezamagita pt ca ma asteptam sa aibe cel putin 5700 gr .. adik a luat doar 600 de gr intr-o luna .. Chiar nu ma asteptam dupa cat papa .. Si mi-a zis sa-i pun in supa cateva picaturi de ulei .. un cartof mic .. o bucatica de carne si pot sa-i pun si ceapa .. branzica si ou de la 6 luni . de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! PozePoze noiPovestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis Vot pentru un pisoi |
las' ca-i bine!are timp sa se ingrase,nu crezi?important e sa fie sanatos!
asa creste Alex
Beatrice1982 spune:
ioanaapoi noi avem grija, RAMANE numai sa ne pazeasca dumnezeu de tot ce e rau..................
ca nu am ce sa pun peste ditamai gradina sa nu bata grindina, sau mai stiu eu....
sper sa patim n imic, ca de apa mare nu avem parte, suntem cumva pe deal.............................
sper sa ne ajute doamne-doamne sa trecem cu bine de vremurile astea!!!!!
Poze
Beatrice1982 spune:
ioana fainnnnnnnnnnne pozele
da is tare curioasa, ce e instalatiunea aia peste fetitza??????????????
ce face????????????canta??
Poze
mamidepuiuti spune:
nikole,haircut ma bucur pt rezultatele bune de la medici
bea e super ivanelul
roxyimi pare rau de inundatie
asa creste Alex
xela_07 spune:
haircut/nikole - ma bucur la maxim ca ati venit de la dr cu vesti bune .
MP - da, plecam sambata in concediu. deja incepe sa ma streseze ca toti care ne aud se uita putin ciudat la noi ca plecam cu copii asa mici, cica avem curaj . stii cum e cand toti iti spun ca esti beat te duci si te culci . oricum ma bucur ca vad ca mai sunt fete dintre noi care nu au jena sa plece.
de fapt nici nu vad care ar fi problema .
intreba cineva unde a plecat cris.d, din cate imi amintesc parca la albena.
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)