Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Scuze Micki scuze roxy inca dorm am incurcat randurile.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

AMR 10 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Ne-am intors si noi de la dentist si dupa ce a papat si s-a jucat, acum Picu doarme.
Mai fetelor au astia aici niste preturi de sta matza in coada. Am dat pt un detartraj pt mine, unul pt sot si o radio iar pt baiat radio si control 183 de euro. Pai daca nu ai asigurare te vede Dumnezeu. Noi din astia ne vom recupera o mare parte de la asigur. dar totusi au preturi super mari.
Si luni cand mi-am cumparat steriletul 140 si catia centi Sa iti tot pui Bine si aici se ramburseaza o parte dar e scump.

Scump domnule, scump

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

tu nu ai auzit de turismul stomatologic??? daca ai de facut lucrari mai serioase in gura, mai bine iti iei concediu si vii in Ro sau Mo (dar cel mai ieftin in Mo si probabil in Bg) si iti repari dantura... mama de ex. doar asa isi repara dantura, niciodata in Grecia, ca are scoruri de tzapi...

AMR 10 k(z)ile, si se duc cate unul pe zi!

Nu am curaj sa merg in tara ca eu am ramas cu trauma de a un dentist de acolo.

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Ne-am intors de la control, copilul n-are nimic dpdv neurologic (Cata, ai avut dreptate, iti multumesc din suflet pentru tot! ), ne-a dat trimitere la oftalmologie (pt pupilele inegale) si a zis ca are fontanela cam mare si trebuie urmarita lunar (sa-i masoare perimetrul cranian). A fost o usurare sa aud ca e ok, mai ales dupa doua ore de asteptare petrecute in compania multor fuste colorate... sistemul de stat, ce sa-i faci.

Nu am timp sa recuperez acum, sper sa reusesc mai incolo.

haircut, ce-ati facut la eco?

xela, drum bun si petrecere frumoasa!

de Isabela si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:

vai dar ploile astea nu se mai opresc???

eu stau la et 4 si nu va spun ca la mine in bucatarie era apa de la glezna, ploua in casa de pe tavan, prin bec pe la geam, in sufragerie curge apa de la pervaz....

asta mai tot timpul cand ploua cu galeata, sau e furtuna ca zilele trecute.

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

nu stiu de joc....ev daca imi spui mai mult................

soryyyyyyyy ca e asa de multa apa la voi................
chiar nu se poate face nimic??????????????????????
oooooooooffffffffffffffffffffffffffffffff
foarte nasoala treaba

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Noi stam in chirie....proprietarii stiu dar nu au facut nimic pana acum. e si ieftina chiria 400 de lei 2 camere decomandate, centru, piata si parc pt copii.
Btw sotul nu vrea sa investeasca in ce nu-i al lui.

Oricum asta e.Pana acum nu am patit asa de tare.Bine macar ca in camera Dianei nu s-a intamplat nimic

In legatura cu cantecelul....suna cam asa....cipicioco vocvoriucico hol votal te ros fiucico hes el cioco - am scris cum se auzea (traducere: cipicioara,corbulet orb unde ai fost tu baietel rau. du-te cioara!- suna cam aiurea in romana dar no)..astea sunt versurile...

Regulile joculetului..este sa-l prinzi de pielea mainii cu degetele, apoi el, apoi tu si tot asa...bine..asta cand va fi mai maricel..dar acum poti sa-i canti doar

nush daca ai inteles ceva

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

ioi tu mortala estiiiiii
m-am prapadiot de ra.........am stat sa descifrez ce si ii ala..apoi mi-am, dar seama:
se scrie cam asa:
csip csip csoka, vadludacska............si mai incolo nu stiu
asta am gasit pe net..

http://www.youtube.com/watch?v=HYa28fF5pvM&feature=related

ioi ce m-ai facut sa rad.....................
super!!!!!!!!!!!!!!!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Ne-am intors de la control, copilul n-are nimic dpdv neurologic (Cata, ai avut dreptate, iti multumesc din suflet pentru tot! ), ne-a dat trimitere la oftalmologie (pt pupilele inegale) si a zis ca are fontanela cam mare si trebuie urmarita lunar (sa-i masoare perimetrul cranian). A fost o usurare sa aud ca e ok, mai ales dupa doua ore de asteptare petrecute in compania multor fuste colorate... sistemul de stat, ce sa-i faci.

Nikole, ce ma bucur ca nu are Irina nimic. Eram sigura dar pt linistea ta e bine ca ai facut eco.

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

super!
vezi ca e bine?
doamne ajuta si la oftalmologie!
pupam pe irinuca frumusica:)
sory de fustele colorate!!!!!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Nic0le, bravo, ma bucur ca sunteti bine!!!

Si Maia e ok la solduri, nici o problema. Ne-am intors cu autobusul din centru si bb a adormit in marsupiu, apoi s-a trezit si a inceput sa faca vocalize, sa certe lumea o scumpica a fost...

Al3csa, Mini creste foarte, foarte bine, stai linistita!

Danyelana, bine ati revenit acasa, ca nu cred c-am apucat sa-ti zic. Am admirat pozicile de la botez, a crescut tare frumos Arthur Sunt scumpe serviciile medicale acolo, dar merita banii,nu?

Roxy, imi pare rau de problemele din apartament, bine ca e ok la Diana

Bea, Ivan e super

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

vai dar ploile astea nu se mai opresc???

eu stau la et 4 si nu va spun ca la mine in bucatarie era apa de la glezna, ploua in casa de pe tavan, prin bec pe la geam, in sufragerie curge apa de la pervaz....

asta mai tot timpul cand ploua cu galeata, sau e furtuna ca zilele trecute.

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

nu stiu de joc....ev daca imi spui mai mult................

soryyyyyyyy ca e asa de multa apa la voi................
chiar nu se poate face nimic??????????????????????
oooooooooffffffffffffffffffffffffffffffff
foarte nasoala treaba

Poze

Noi stam in chirie....proprietarii stiu dar nu au facut nimic pana acum. e si ieftina chiria 400 de lei 2 camere decomandate, centru, piata si parc pt copii.
Btw sotul nu vrea sa investeasca in ce nu-i al lui.

Oricum asta e.Pana acum nu am patit asa de tare.Bine macar ca in camera Dianei nu s-a intamplat nimic

In legatura cu cantecelul....suna cam asa....cipicioco vocvoriucico hol votal te ros fiucico hes el cioco - am scris cum se auzea (traducere: cipicioara,corbulet orb unde ai fost tu baietel rau. du-te cioara!- suna cam aiurea in romana dar no)..astea sunt versurile...

Regulile joculetului..este sa-l prinzi de pielea mainii cu degetele, apoi el, apoi tu si tot asa...bine..asta cand va fi mai maricel..dar acum poti sa-i canti doar

nush daca ai inteles ceva

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

ioi tu mortala estiiiiii
m-am prapadiot de ra.........am stat sa descifrez ce si ii ala..apoi mi-am, dar seama:
se scrie cam asa:
csip csip csoka, vadludacska............si mai incolo nu stiu
asta am gasit pe net..

http://www.youtube.com/watch?v=HYa28fF5pvM&feature=related

ioi ce m-ai facut sa rad.....................
super!!!!!!!!!!!!!!!

Poze

Bea draga io chiar nu stiu sa scriu in ungureste...(sunt unele cuvinte pe care le folosesc uzual si ma gandesc cum ar trebui sa se scrie)

Ma bucur ca te-am facut sa razi

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Nic0le, bravo, ma bucur ca sunteti bine!!!

Si Maia e ok la solduri, nici o problema. Ne-am intors cu autobusul din centru si bb a adormit in marsupiu, apoi s-a trezit si a inceput sa faca vocalize, sa certe lumea o scumpica a fost...

Al3csa, Mini creste foarte, foarte bine, stai linistita!

Danyelana, bine ati revenit acasa, ca nu cred c-am apucat sa-ti zic. Am admirat pozicile de la botez, a crescut tare frumos Arthur Sunt scumpe serviciile medicale acolo, dar merita banii,nu?

Roxy, imi pare rau de problemele din apartament, bine ca e ok la Diana

Bea, Ivan e super

de Maia Ilinca (29.01.10)

Multumim mult si pt complimentele despre Picu (de eu ca cioara ). Intr-adevar a crescut s s-a schimbat destul de mult, s-a facut si mai cuminte

Da, se merita, calitativ sunt foarte bune serviciile aici si nu as vrea sa mai am parte de cele din tara.

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Miremia, si eu am incercat sa-i fac un program cat d ecat bobitzei insa atat timp cat dau si san si LP e imposibil pt ca la san sta variabil, suge variabil, nu stiu cat a papat si cand ii e iar foame.La fel si la LM exclusiv.Dar banuiesc ca in afara d elapte daca o sa incepi sa-i dai altfel de papa, o sa pot sa-i dai la niste ore prestabilite de tine.
Si eu ma intrebam unde a plecat Cris.D.
Cristies parca in grecia e, nu?

miki mica, haircut, ioana, dandana G, multumesc!
Eh, iote ce vreme e, daca veneam la mare ma ofticam.

Ioana, eu ieri am verificat cardul si erau vreo 10 mil pe el, banuiesc ca e indemnizatia+alocatia ca altceva n-ar avea ce.

Catalutza, ajut-o pe Irina sa faca kk, nu se obisnuieste dintr-atata, stai linistita, eu i-am pus d emai multe ori si nu s-a obisnuit si mai stiu f multe mamaici care au facut asta.Se obisnuieste daca e de durata solutia.

MS mie mi-a palcut aia cu bani de inghetzata avem, de ce te mai duci la serviciu?

MP vroiam si eu licuriciul de la Lamaze, dar nu e musai, putem trai si fara el. Deh..e un brand si ma luase valul si pe mine. Dar sunt si alte firme care fac jucarii atragatoare. Pana la urma tu le-ai primit sau nu ca nu am inteles.

LA MULTI ANI YANNIS ANDREI !

Ayanna si bobitza mea cand e suparata zice "nei nei nei"

Bea, dar cate grade ai in casa de-l tii asa bine imbracat???
Si eu astept sa se mai repete minunea sa adoarma sinfura, macar asaaa..o data la luna..Felicitari.S-o tina tot asa! Multumim pt zambetul furat! E dulce!

Roxy, bafta la vaccin!Sa nu planga gogoshica.
Ce nasol ca va ploua in casa.Nu puteti rezolva cu niste smoala sau stiu eu ce..

Alecsa, mie mi se pare super bine la Yannis.

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput