Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 18
mamidepuiuti spune:
xela va doresc drum bun si distractie placuta!sa veniti cu bateriile incarcate
lorex...i-am reclamat la opc...azi m-a sunat directorul de acolo...nu ii gaseste...sunt 2 asociati maghiari...mi-a dat si adresa lor din oradea...poate ma transform in detectiv...sunt nesimtiti...nu,nu am primit jucariile...
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
Nik0le spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 haircut/nikole - ma bucur la maxim ca ati venit de la dr cu vesti bune . MP - da, plecam sambata in concediu. deja incepe sa ma streseze ca toti care ne aud se uita putin ciudat la noi ca plecam cu copii asa mici, cica avem curaj . stii cum e cand toti iti spun ca esti beat te duci si te culci . oricum ma bucur ca vad ca mai sunt fete dintre noi care nu au jena sa plece. de fapt nici nu vad care ar fi problema . intreba cineva unde a plecat cris.d, din cate imi amintesc parca la albena. Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010) |
xela, da, la albena tin si eu minte ca a plecat cris.d. Si noi o sa plecam tot cu copii asa mici, dar pana acum nu s-a mirat nimeni... Eu nu vad motiv de mirare, mi se pare perfect asa, ca fetele noastre deja mananca aproape orice, iar pufuletii sunt alaptati exclusiv, nu ne stresam cu mancarea lor. Sa vedem cat de rezonabile si intelegatoare o sa fie fetele, dar asta-i alta poveste...
de Isabela si Irina (01.02.2010)
Nik0le spune:
haircut, ma bucur ca Maia e bine! Si ca a fost asa cumintica!
MS, am uitat sa-ti spun, m-am amuzat la perlutele Sarei. Si Isa mea scoate uneori niste chestii... nici nu stiu de unde.
Ma duc sa citesc din urma.
lorex spune:
ma bucur si eu k ati adus vesti bune despre pufuleti nikole si haircut, sper sa vina si ioana cu vesti bune.
Mamidepuiuti, eu am vb la telefon cu una de la minitoys sa-i rog sa anuleze comanda, mai inainte sa aud de patania ta si era f plictisita tipa. Si imi amintesc ca spunea ceva ca dureaza mai mult ppana vin jucariile ca nu le au pe stoc ca ei fac comanda in ungaria pt ele..
Xela, voi unde plecati?
Decenuela nu a aparut?
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
Nik0le spune:
Perla de-a Isabelei, proaspata (catre ta-su):
"Eu plec si tu nu-mi schimbi desenele! Asta-i o regula foarte importanta!!".
N-am reusit sa recuperez din urma si acum deja s-a facut tarziu, ne citim de dimineata (aoleu, maine sunt cu amandoua, nu stiu ce/cat o sa reusesc). Oare ce-o fi facut decenuela?
Noapte buna!
miremia spune:
citat din mesajul lui Nik0le Perla de-a Isabelei, proaspata (catre ta-su): "Eu plec si tu nu-mi schimbi desenele! Asta-i o regula foarte importanta!!". N-am reusit sa recuperez din urma si acum deja s-a facut tarziu, ne citim de dimineata (aoleu, maine sunt cu amandoua, nu stiu ce/cat o sa reusesc). Oare ce-o fi facut decenuela? Noapte buna! de Isabela si Irina (01.02.2010) |
Mi-am imaginat faza.
Vreti sa votati o delfinitza in concurs?
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
ioana_fota spune:
fetele eu am pus poze noi dar nu stiu sa le micsorezam citit ce ati scris voi dar nu-mi apare nicaieri resize.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
haircut spune:
citat din mesajul lui Nik0le Perla de-a Isabelei, proaspata (catre ta-su): "Eu plec si tu nu-mi schimbi desenele! Asta-i o regula foarte importanta!!". N-am reusit sa recuperez din urma si acum deja s-a facut tarziu, ne citim de dimineata (aoleu, maine sunt cu amandoua, nu stiu ce/cat o sa reusesc). Oare ce-o fi facut decenuela? Noapte buna! de Isabela si Irina (01.02.2010) |
tare simpatica
multa bafta maine
am pus cateva poze noi
de Maia Ilinca (29.01.10)
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti xela va doresc drum bun si distractie placuta!sa veniti cu bateriile incarcate lorex...i-am reclamat la opc...azi m-a sunat directorul de acolo...nu ii gaseste...sunt 2 asociati maghiari...mi-a dat si adresa lor din oradea...poate ma transform in detectiv...sunt nesimtiti...nu,nu am primit jucariile... mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
aoleuuuuu ma fac astia de rusine.......................ooooof ooffffffffffffffffff sper sa ii gasesti
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
Beatrice1982 spune:
noapte buna pufuleti si mamici de pufuleti...................
al meu fiu se intoarce de pe spate pe burta, de pe burt pe spate.......adioo mama linistita, care isi lasa copilul in patul mare.................................
maine va pun film..................azi a facut treaba asta a doua oara, cand l-am filmat, dar numai dupa ce a venit ta-su acasa..............
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze