Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Buna seara! Acusi terminati capitolul...si eu nu mai apuc sa recuperez.

Am intrat sa va salut si sa va zic ca am vazut poze superbe de pufi pe contul comun..., dar stiti voi deja asta, insa am simtit eu nevoia sa va mai fac o declaratie.

Va pup!

S-aveti o seara linistita si odihnitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

seara buna, fetele!
am pus si io niste poze proaspete, cu maimutzel stand in fundulet de unul singur... ne-a facut surpriza asta azi (tot azi dimineata surpriza cu primul cuvant inteligibil care accidental inseamna ceva "glume")... nu stiu daca-mi impartasiti parerea, nici ca-mi pasa, dar imi pare ca am un baiat tare frumos! si-l suspectez si de desteptaciune... na, acuma tre sa asteptam un pic pentru un astfel de diagnostic, nu stiu, dar as vrea sa stiu, cam de la ce varsta iti poti da seama de IQ-ul unui copil... deci frumos si desptept!

AMR 10 k(z)ile, si se duc cate unul pe zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Si eu pe aici... Tot dupa cortina in ultimul timp, dar m-am decis ca ar fi cazul sa mai ies si la suprafata...
Exceptand faptul ca inca suntem cu so-acra pe cap, noi suntem foarte bine (mandruto de preocuparea fata de noi). Lapticul inca n-a fugit (doar la ultima masa de seara ii dau completare LP, pt ca papa cam 300 ml si laptaria mea nu are productie asa mare ). Pustiu creste incet, dar sigur, din toate punctele de vedere, parca se schimba de la zi la zi... A inceput sa se intoarca si el de pe spate pe burta, dar nu foarte des (pt ca majoritatea timpului este deja pe burta ), intr-o seara, printre oracaielile provocate de foame mi-a trantit si un mama (era si sotul de fata si cand l-am auzit m-am uitat direct la el si l-am intrebat daca am auzit bine) , isi baga picioarele sub el, isi ridica fundul, indeasa capul in pat si se impinge (seamana cu o roaba; o sa incerc sa-l filmez ca sa vedeti si voi aratarea ).
Din pacate, pompatul imi mananca jumatate din timpul liber (incerc sa ma mulg cat mai des, ca sa compensez neplacerile cu so-acra), asa ca nu am prea mult timp pt forumit
Eu in ultimul timp am o pofta de mancare teribila, as manca intr-una, noroc ca nu se prea vede pe cantar (se mai dusese un kg, dar a revenit zilele astea)
Trimit mesajul, ca parca vad ca terminati capitolul si raman cu el...

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR 2 kg... si apoi inca 3, daca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Vroiam sa mai spun ca admir in fiecare zi pufuleti superbi

Felicitari Iuriei pt castigarea concursului (eu m-am inscris fara sa stiu despre ce e vorba - n-am nevoie de interfon ca avem deja- si acum nu stiu cum sa ma retrag)

Si concedii placute celor care au plecat sau urmeaza sa plece in viitorul foarte apropiat! Eu as vrea sa dam o fuga la mare vreo 2-3 zile, ca mai mult nu ne permitem, dar asta pe la sfarsitul lui august

Ma retrag acum, sper sa ne auzim cat mai curand O noapte linistita mamici si pufuleti!

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR 2 kg... si apoi inca 3, daca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Ne-am intors de la control, copilul n-are nimic dpdv neurologic (Cata, ai avut dreptate, iti multumesc din suflet pentru tot! ), ne-a dat trimitere la oftalmologie (pt pupilele inegale) si a zis ca are fontanela cam mare si trebuie urmarita lunar (sa-i masoare perimetrul cranian). A fost o usurare sa aud ca e ok, mai ales dupa doua ore de asteptare petrecute in compania multor fuste colorate... sistemul de stat, ce sa-i faci.

Nu am timp sa recuperez acum, sper sa reusesc mai incolo.

haircut, ce-ati facut la eco?

xela, drum bun si petrecere frumoasa!

de Isabela si Irina (01.02.2010)

BRAVO! Frumoase vesti! Mamica grijulie!

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

AMR 10 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Salutari si de la noi!

Am spalat si culcat piticul. Desigur si . Am papat si noi, astia mari. Niste orez cu pui si alune. Facut de mama soacra si dat la pachet. Si alune prajite... Nu prea trebuia la ora asta, dar decat sa mor de pofta...ca io-s d'aia care se scoala noaptea si da iama in frigider daca a ramas vreun vrajmas de gand la niscaivai buntati de pe acolo.

Noi va si cu gandul la Decenuela (Gazela, mandra mamica de Jiji, ce mai faci?) va dorim noapte buna!

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

AMR 10 pan'la nunta

Editat din motive de "niscaivai"...m-au apucat curiozitatile si m-am uitat in dex...si nu era "niscavai" ...am si eu problemele mele de la 12 noaptea...cum ar fi dex-ul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Hello!

Am revenit din vacanta! Abia acum reusesc sa intru... caci am stat cu bagajele insirate 3 zile.. si am avut nevoie de refacere dupa un drum atat de lung.

Eh, cu ce sa incep?

Sa zic in primul rand de borcanase:
ne-am descurcat foarte bine, am luat cateva de la noi, si restul din germanica. cu 0.65 euro ff bune, 190 grame, de la hipp si babylove. A mancat patriotul f bine, nu au fost probleme, desi i-am dat fructe si legume diverse, aflate in combinatiile din borcanase.

Despre Haine, bagaje:

Am luat o valiza pt noi 2 si o geanta de mana pentru patriot. Din prima am imbracat 30% si ne-am schimbat zilnic... Iar de-ale lui tudor am folosit ff putine... deci as rezuma lista la:
2 pant scurti
5-7 body cu maneca scurta/ si maiou
3 cu maneca lunga
1 pant lung
1 hanorac
1 caciula
1-2 palarii de soare
2 sosete
2 paturici
1 sac de dormit (eu asa il culc)
2 prosoape
cosmeticele - fiecare ce foloseste acasa
40 pampers
4 pachete serv umede - 1 mereu in masina, 1 mereu in carut, 1 mereu in camera, 1 mereu in geanta de zi cu zi

eu atat am folosit, la jumatatea vacantei am spalat o tura... si ne-am descurcat cu putine haine, desi aveam destule... chiar prea multe.

Mergi la inceput

Despre noi - ne-am simtit f bine, la drum s-a comportat exemplat, nu plansete, nu nimic, am incercat sa conduc si eu, insa nu am putut m mult de 15 min... pt ca ma "chema" asa ca am stat in spate cu el, clovn full time... in timpul in care adormea el eram copilot. Drumul a fost intr-adevar foarte obositor la dus, prin romanica...uuuuff si la intoarcere, am ajuns noaptea si am avut o primire super cu autostrada neiluminata si caini pe sosea... oameni care mergeau pe CAPOTA masinii... curse de motociclisti... il alaptam pe tudor si a pus tasu o frana de am dat cu capul de tetiera din fata, dar l-am tinut strans pe patriotus, doar a facut ochii mari la mine :)

ALl in all, fara peripetii, doar o amenda zdravana la nemti... nu pot sa zic ...ne-a rupt psihic si financiar. eu, de suparare nu am avut lapte 2 zile... adica tragea el ceva, dar nu era... decat asa cateva guri (mie care imi curg si plesnesc)
am dres-o cu bere multa!!!

hehe

Mergi la inceput

scutecele babylove - 5.5 euro la dm... pachetul de 42 buc, nr 4... aici 35 lei WHY?!!

mancarea... marca lor, erau 2 tipuri, baby love si nu mai stiu cum, inclusiv cereale si lapte, si tot felul, produse de ingrijire, ce nu am vazut la noi, toate la preturi minunate... ce nu vor fi nicicand la noi.

190 g papa bun baby love- 0.65 euro sau pachet de 2 buc - 0.95 (promotie) si m-am uitat la termen de valab, expira in 2012... deci nu erau pe duca si le-au bagat la oferta

in rest alte preturi... mari, un milk shake 10 euro, o inghetata la cornet 1 euro cupa. o cafea 6-7 euro.... and so on.

Dar civilizatia, linistea, curatenia sunt incluse in toate aceste preturi!

Mergi la inceput

o masa de 2 pers la restaurant, mai jos de 50 de euro nu a fost.

la hotel am avut patut pt tudor, cu lenjerie, pilota, tot ce trebuia.

s-a simtit minunat, a ras si a cantat sopraneste, cum stie el mai bine, prin toate locatiile... toti se uitau unde e cioara care caraie... era in carut!

Am facut selectie de poze si tb sa le bag sa le vedeti.

revenind pe pamant, ieri trebuia sa mi se dea alocatia de nou nascut si trusoul bebe. am sunat si au zis ca nu sunt bani, sa nu merg dupa ei... asa ca nici alocatie nici indemnizatie pt cel dintai nascut...

maine mergem la vaccin, numai bine, sa vad de unde scot "ciubuc"

Mergi la inceput