Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 12
ayanna_xem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 ca nu ma alsa sa pun link.................. le-am sters...................... ti-am trimis pm...............ayanna ui asa face flacaul meu pe burta: http://www.youtube.com/watch?v=IR9pFsL7vBM Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
Ce dulce e Ivanel...
Asa face si fii-mea si nush cum se impinge in maini ca se tot deplaseaza inapoi. Cand o sa inceapa sa mearga in patru labe o sa mearga ca racu'.
Mersi pt PM, dar sa stii ca nici acolo nu mi-l vede...zice ca-i tot reclama.
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Felicitari!!! Ivanelul cuminte. Vreti sa votati o delfinitza in concurs? _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
vai multumimmmmmmmmm
sper sa nu fie prima si ultima data.............:))))
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem
Ce dulce e Ivanel... Asa face si fii-mea si nush cum se impinge in maini ca se tot deplaseaza inapoi. Cand o sa inceapa sa mearga in patru labe o sa mearga ca racu'. Mersi pt PM, dar sa stii ca nici acolo nu mi-l vede...zice ca-i tot reclama. |
atunci intra acolo pe wwwpunctmykidspunctro
si du-te la bebe la masa
si scaune de masa din lemn
Poze
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 ca nu ma alsa sa pun link.................. le-am sters...................... ti-am trimis pm...............ayanna ui asa face flacaul meu pe burta: http://www.youtube.com/watch?v=IR9pFsL7vBM Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
M-am uitat si la celelalte filmulete de pe youtube...ala cand rade e bestial tare. Va jucati voi acolo un fel de 'boaza, boaza un' te duci'...crek, nu? numai ca e in ungureste...iar la final esti simpatica foc cu 'manca-ti-as kuru' in romaneste! tii, ce m-am distrat!
mariucasara spune:
Bea Ivanelul seamana cu Sebica
Mamica de caprita si shtrumf
AMR 6.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
rox_y spune:
ne mai cunoasteti?
maine mergem sa ne facem vaccinul de 6 luni ...sper sa nu avem reactii dupa ca joi noaptea o luam din loc spre capitala si chiar n-am chef de bebe chinuit pe drum.
Decenuela bafta la examen!
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
rox_y spune:
Bea ...ivan e tare frumusel am vazut si eu celelate filmulete..ce fericit e....
si eu stiu un cantecel in ungureste il mai cant asa cateodata cand imi aduc aminte
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
micki_mica spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 aoleuuuuuuuuuu,..................sarbatoareeeeeeeeeeeeeeeee l-am pus in patutz, i-am dat jucaria........................si am venit aici, si cand ma duc.....a adormitttttttttttttttttttttttttttttttttt aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nu a mai adormit singur in patutz de cand avea 2 luniiiiiiiiii Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
iupiiii!!! felicitari!!!
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
AMR 10 pan'la nunta
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem
M-am uitat si la celelalte filmulete de pe youtube...ala cand rade e bestial tare. Va jucati voi acolo un fel de 'boaza, boaza un' te duci'...crek, nu? numai ca e in ungureste...iar la final esti simpatica foc cu 'manca-ti-as kuru' in romaneste! tii, ce m-am distrat! |
e ceva cu nasul.............nu stiu cum se traduce, ca iese varza.......................
daaaaaaa..am zis manca-ti-ar mata curu'..............ii zic de multe ori asta
defapt eu vorbesc jumi juma, apoi nu stiu ce a scoate el, k ce nu imi vine pe romaneste, zic pe ungureste, si invers.......................
Poze
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui mariucasara Bea Ivanelul seamana cu Sebica Mamica de caprita si shtrumf AMR 6.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate...... |
da????????????????serios?
tre sa studiez problema..eu la inceput ziceam ca seamana perfect cu Teo a lui lucia.................
Poze