Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 11
alexutzzza spune:
Ruxita nu stiu cum scrie la Al3csa, la noi in acte scrie Ioannis, precum numele de sfant, in greaca Ion e Ioannis, asa vezi scris si pe peretii bisericilor in imaginile cu Sf. Ion Botezatorul. Dar ok, acum toata lumea oricarui Ioannis ii spune Yannis, Kostadinos a devenit Kostas , Dimitrios a devenit Dimitris, Theodorus a devenit Theo s.a.m.d
Dar in acte in continuare se scrie varianta crestina a numelui, cea lunga.
de Yannis
AMR 6 kile (de fapt numai 4 pana la momentul 2 liniute)
al3csa spune:
Eu nu stiam de Ioannis .. si da la noi asa scrie Yannis .. Nu stiu asa ne-a placut mi s-a parut prea simplu Ianis nu-mi placea cum arata scris
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
Vot pentru un pisoi
ayanna_xem spune:
Fetili cochetili...neata!...dupa pranz...
Nu va inchipuiti ca acum ne-am trezit...noooo...suntem treze de la 7 dimi, dupa o noapte de mufatat din juma in juma de ora. Nu de foame, de alint...am dormit cu fii-mea langa mine ca nu s-a putut altfel. Cum o puneam in patut 'oaaaa, oaaaa'...o puneam langa mine, o mufam...sooooomn! Si uite asa...din juma in juma de ora cauta tzitza...macar de-ar manca, dar nu...ma tine pe post de suzi. Nu-mi dau seama prin ce etapa trece acuma, dar e comedie mare cu ea. Cand e suparata nu mai zice 'ghiguuu bruuu' si de astea, zice 'mamamama nai nai nai'...oare ce n-oi avea???? Ca vad ca tzitzi inca produc binisor...oare vrea diversificata???
Apropos de asta, socru-miu vrea sa-i faca l' nepoata-sa cadou de 6 luni un scaun de masa. Eu il comand, el il achita. Si eu habar n-am ce sa iau. Vad ca au preturi destul de piperate...voi ce folositi? v-ati luat? urmeaza sa luati? de care? Am gasit ceva oferte si pe okazii, dar nush la care sa ma opresc...as vrea totusi unul bunisor si chiar nou daca se poate. Am vazut un chico polly de care zicea Decenuela ca a luat, dar era cam vechiutz si la pretul ala imi iau un baby care nou cu aceleasi caracteristici. Voi ce-mi recomandati? Hai, ca va pricepeti mai bine ca je.
Si ca veni vorba de Decenuela...sa agit si eu niste gagici, poate inca n-a intrat la exam.
BAFTA!!!!!!!!!! sa iei 10(cu felicitari!)
ayanna_xem spune:
A..si inca ceva...
zgubilicea are doua umflaturi mici pe mijlocul gingiei de jos... e semn de dinti????
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ayanna_xem A..si inca ceva... zgubilicea are doua umflaturi mici pe mijlocul gingiei de jos... e semn de dinti???? |
hm nu stiu ce o fi avand zgubilice ta, dar se pare ca o vrea pe mama cat mai aproape............
nu stiu daca o fi semn de dinit..posibil, ca si ivan are de o saptamana buna si inca nimic..............nu stiu cand au de gand sa iasa......
de scaun nu stiu
eu am primit un a de la vara mea, dar nu are spatar reglabil.................am de gand sa iau mai incolo unul de asta:
k se poate transforma................
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
Beatrice1982 spune:
na ca nu mere
intra aici:
Poze
Beatrice1982 spune:
ca nu ma alsa sa pun link..................
le-am sters......................
ti-am trimis pm...............ayanna
ui asa face flacaul meu pe burta:
http://www.youtube.com/watch?v=IR9pFsL7vBM
Poze
Beatrice1982 spune:
aoleuuuuuuuuuu,..................sarbatoareeeeeeeeeeeeeeeee
l-am pus in patutz, i-am dat jucaria........................si am venit aici, si cand ma duc.....a adormitttttttttttttttttttttttttttttttttt
aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nu a mai adormit singur in patutz de cand avea 2 luniiiiiiiiii
Poze
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 aoleuuuuuuuuuu,..................sarbatoareeeeeeeeeeeeeeeee l-am pus in patutz, i-am dat jucaria........................si am venit aici, si cand ma duc.....a adormitttttttttttttttttttttttttttttttttt aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nu a mai adormit singur in patutz de cand avea 2 luniiiiiiiiii Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
Felicitari!!!
Ivanelul cuminte.
Vreti sa votati o delfinitza in concurs?
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
Beatrice1982 spune:
am furat un zambet...............si vi l-am adus...........
http://img251.imageshack.us/img251/487/23iunie005small.jpg
Poze