Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 13
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rox_y ne mai cunoasteti? maine mergem sa ne facem vaccinul de 6 luni ...sper sa nu avem reactii dupa ca joi noaptea o luam din loc spre capitala si chiar n-am chef de bebe chinuit pe drum. Decenuela bafta la examen! 31.12.2009 Roxi de Diana Poze Bebe Diana Poze noi |
sper sa nu aveti reactii adverse sa puteti pleca linistiti......pupam Diana vaccinata.................
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rox_y
Bea ...ivan e tare frumusel am vazut si eu celelate filmulete..ce fericit e.... si eu stiu un cantecel in ungureste il mai cant asa cateodata cand imi aduc aminte 31.12.2009 Roxi de Diana Poze Bebe Diana Poze noi |
pe care il stii....................
interesant...tu ii canti pe ungureste, iar eu pe romaneste......eu nu stiu unguresti mai deloc.....tre sa invat..........
Poze
Beatrice1982 spune:
m-am dus dincolo la pag 11 sa vad cand am scris mesajul, cand a adormit...;a 2jumate, si inca doarme.........................
jjjjjeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzzzzzzz iar record.......................
mai da ce o fi avand copilul asta azi/?????????
ia ui aici mi s-a mai incarcat unul................
aici el se uita la videoclipul sau preferat....rhiana cu rude boyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
http://www.youtube.com/watch?v=l8vC0bxtGZY
Poze
alexutzzza spune:
Tare frumos Ivanel! ce se lupta el sa se rostgoleasca si cum se ridica de funduletz!!! sa-ti traiasca!!!! Iar poza cu zambetul!!! e de reclama!
Felicitari Bea superb Ivan! mai ca-mi vine sa renuntz la lupta ptr Mara
de Yannis
AMR 6 kile (de fapt numai 4 pana la momentul 2 liniute)
rox_y spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Beatrice1982
pe care il stii.................... interesant...tu ii canti pe ungureste, iar eu pe romaneste......eu nu stiu unguresti mai deloc.....tre sa invat.......... Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
nici eu nu stiu cine stie ce..dar ma descurc...
cantcelul pe care il stiu eu e de fapt un joc...se termina cu unde ai fost tu baietel rau...dar cu fetita rea nu se potriveste..ca nu iese rima
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
rox_y spune:
vai dar ploile astea nu se mai opresc???
eu stau la et 4 si nu va spun ca la mine in bucatarie era apa de la glezna, ploua in casa de pe tavan, prin bec pe la geam, in sufragerie curge apa de la pervaz....
asta mai tot timpul cand ploua cu galeata, sau e furtuna ca zilele trecute.
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Tare frumos Ivanel! ce se lupta el sa se rostgoleasca si cum se ridica de funduletz!!! sa-ti traiasca!!!! Iar poza cu zambetul!!! e de reclama! Felicitari Bea superb Ivan! mai ca-mi vine sa renuntz la lupta ptr Mara de Yannis AMR 6 kile (de fapt numai 4 pana la momentul 2 liniute) |
multumim......dar nu cred ca e cazul sa renunti la Mara...............
om vedea noi mara pe cine isi alege................... k noi avem baiat de-nsurat, dar pana la urma tot fetele aleg, nu/????????
Poze
micki_mica spune:
citat din mesajul lui rox_y vai dar ploile astea nu se mai opresc??? eu stau la et 4 si nu va spun ca la mine in bucatarie era apa de la glezna, ploua in casa de pe tavan, prin bec pe la geam, in sufragerie curge apa de la pervaz.... asta mai tot timpul cand ploua cu galeata, sau e furtuna ca zilele trecute. 31.12.2009 Roxi de Diana Poze Bebe Diana Poze noi |
imi pare atat de rau ca aveti parte de asa ceva!!!
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
AMR 10 pan'la nunta
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui rox_y vai dar ploile astea nu se mai opresc??? eu stau la et 4 si nu va spun ca la mine in bucatarie era apa de la glezna, ploua in casa de pe tavan, prin bec pe la geam, in sufragerie curge apa de la pervaz.... asta mai tot timpul cand ploua cu galeata, sau e furtuna ca zilele trecute. 31.12.2009 Roxi de Diana Poze Bebe Diana Poze noi |
nu stiu de joc....ev daca imi spui mai mult................
soryyyyyyyy ca e asa de multa apa la voi................
chiar nu se poate face nimic??????????????????????
oooooooooffffffffffffffffffffffffffffffff
foarte nasoala treaba
Poze
al3csa spune:
Noi ne-am intors de la dr acum vreo ora ..
Deci .. 5300 gr si 60 cm .. sunt cam dezamagita pt ca ma asteptam sa aibe cel putin 5700 gr .. adik a luat doar 600 de gr intr-o luna .. Chiar nu ma asteptam dupa cat papa ..
Si mi-a zis sa-i pun in supa cateva picaturi de ulei .. un cartof mic .. o bucatica de carne si pot sa-i pun si ceapa .. branzica si ou de la 6 luni .
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
Vot pentru un pisoi