Dovlecei in costum de baie *156*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

fetele intre timp spuneti-mi si mie cum ii dati ficatul de pui ca vreau sa-i dau si eu maine si nu stiu cum.va roooog

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Eu m-am intooors!!! .Am culcat si sotz,si copil,le-am facut si baitza,eu am mai si papat intre timp Am facut floricele cu unt,cine vrea?
Si sa urez si eu Deliei la multi ani frumosi si cu multe realizari alaturi de familie!!!
Deci,am floricele cu unt,bere rece,cola rrreeeceee ,am si neste vin prin frigider ( mi-a ramas de la Monica).

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Pai vazand si filmatul cu dulcea CARINA chiar ca si eu ma gandesc ca Mattia al meu e incet in a se dezvolta. HAPPY eu am ramas soc sa o vaz cum se tareste ea acolo.Dar cu ce vitezza!!

Cum faceti sa puneti filmate? As pune si eu. Dar nu stiu cum.

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput

Tii,am vazut-o si eu pe Ebru tunsulici,nici mie nu imi venea sa cred ca nu mai are plete ,dar imi placea tare cum dadea palma,m-a lasat masca... Paul abea se uita cand il strig,dara-mi-te sa-mi dea palma.Iuliapapusa,am vazut si scumpetea ta cu ochii mai albastri ca marea,e frumoasa foc. Am vazut-o si pe Carina,vai cat de mult imi place cum "inoata"ea,e dulce rau.Au gust bun literele din covoras ?

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

LILIANA o noapte linistita. Suntem in aceeasi oala.Si eu sper sa reusesc sa dorm cu Mattia.....ca aseara a fost foarte agitat.

LALI eu as vrea neste colaaaa.Chiar ma gandeam de unde sa iau eu o cola la ora asta.Si chiar vroiam sa trag o fuga pana la McDonalds, ca-i la 3 min de mine.....hmmm dar se pare ca Alin a adormit...si deci nu am cum sa ma duc....dar ma multumesc si asa virtual de la tine.

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Danangie, cu camera foto am filmat,iar pe youtube trebuie cont si vezi acolo buton de upload....

mai, da eu nu v-am zis ca am tuns-o pe Ebru??! sunt cu capu, zau! da, am tuns-o, ca nu se mai putea, era toata ziua cu parul ud de transpiratie, ca se agita NON-STOP! stiu ca nu mai are acelasi farmec, acum e baiatu lu tata, dar asta e, cat e mititica acum si nu are un cuvant de spus in privinta look-ului, ne facem si noi de cap

Uka, pupam micutza G.I. Jane e o dulce dulce dulce!!

Iulia, Luta are niste ochi de mori iar tu esti o slabaaa de-mi vine sa ma duc la culcare sa uit ce am vazut

Lali, eu iau o bere, multam!

noapte buna, in caz ca nu mai reusesc sa intru azi...nu pot sa astept 12 noaptea, asa ca ii urez de pe acum lui Monikus LA multi ani, sa treaca peste problemele de acum si sa fie fericita!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Pai atunci Danangie ,cola pentru tine sa fie,imi pun si eu una ,ca desi la mine toata casa sforaie,eu inca mai bantui cu ochii carpiti de somn,p-aici. Cand am inceput eu sa intru aici pe forum,tu , Dodo-pui si inca doua mamici m-ati impredionat tare. De ce ,nu mai stiu sa iti spun,dar stiu ca ti-am citit pe nerasuflate postarile de la "blogul meu".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

'na searrrra!

daca-i rost de chef, intru si eu, ca am nevoie de ceva veselie
Ebru doarme, iar sotz mestereste cu vecinu la instalatie, s-o lege de centrala pe gaz...eu astept sa bag smotru dupa ei

io zic sa bem ce ne da Delia, nu?, ca doar e moca pe celelalte le pastram pt cand nu e ziua nimanui

La multi ani Delia Sa fii sanatoasa, sa te bucuri de soimita ta frumoasa si de sotzul tau..tot frumos

La multi ani sarbatoritilor de azi

Monikus, Elle, dixtractie placuta in concediu!

sa va arat cum bate palma Ebru (si ca sa va si traduc ce zic eu acolo, "ceak" inseamna "bate palma")

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Så stii ca ai o cuscra tare måndra de nora ei!E minunatå!Si ce dulce e ea asa tunsulici.O pupå Brucu dulce pe obrazul ei delicat.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Hallo!
Vai ce dulce e Ebru ! Dar am avut un soc, nu am stiut ca ai tuns-o (ai tuns-o, nu? ) E adorabila.
La fel cum mi-a placut si Davidelu..m-am tot holbat la ochisorii aia dulci!
La multi ani Delia! Sa fii iubita si fericita! !!
Ma bucur sa te revad pe Iulika , ce mai face Super-Bruce?
Avem si noi niste poze si un filmuletz..

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mami, ai o scumpete de fetitå!E o minune.Tare dragalasa e si imi place ca vad ca incepeti så va intelegegi deja.Maine-poimaine va impartiti trusele de machiaj, lacurile de unghii si altele.Ador så vad poze cu ea, dar asta cred ca o repet de fiecare data nu?!

Brucu e bine, multumim.E un strengar si jumate care in sfarsit då si el så busileasca asa usor, dar tot mai mult ii place så se tåråie.De cateva zile stam numai pe afara, de fapt prin afara Stockholmului.Am fost la 2 parcuri zoo zilele astea.De papat bineinteles cå papå tot-tot.Nu lasa nimic.Mai ales ca papa si pe unde apuca, masina, parc, la iarba, in parcare ,numai mancare så ii dai.

Cred ca se vede si al doilea iepuras.. e pe drum.Mai are momente cand e ff marait si se vede ca e de la dinti, atunci il dau cu calgel si gata ii trece(slavå Domnului!)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

IUliapapusa o scumpete de fetita ai tu acolo si vb selenicai ma duc la nani så uit cat de slaba poti fi TU.

Noapte buna doaamnele mele!

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput