Dovlecei in costum de baie *156*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

DELIA

La multi ani draga mea! Sa ai multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

AM revenit asa inainte de culcare.

Luto, Nela si Maria mea e inscarbosata de orice mancare care trebuie sa o ia in mana si nu duce la mana neam de mancare (cu exceptie de biscuiti). Dar mananca nisip si alte cele.

Techila, imi pare rau ca nu mananca micutii. Ati incercat cu Peritol? Ca Maria in perioada aia era sa ma manance si pe mine.

Iuliapapusa, eu ii dau Mariei biscuiti de bebei pe care ii mesteca asa frumos chiar daca nu are dinti, ii dau si paste blenduite dar mai rarut ca ies lipicioasa si grisine nu ii dau. dar noi am inceput sa mancam asa si cu bucatele. De exemplu masa de fructe am observat ca o mananca mai bine daca le tai sau faramitez decat blenduite. Zmeura o mananca intr-o bucata sau rupta in doua.

Selen, La multi ani inainte! Si sa treaca supararea. Poate totusi reusiti un concediu la sfarsit de sezon cand sunt mai ieftine.

Monica, in sfarsit am vazut si eu poze cu voi ca imi era dor. Am vazut ca a fost mare distractie mare la tara. Si Atomix e minunat si a evoluat super bine. Cred ca va fi si el printre primii umblareti. Mie mi se pare ca tare seamana cu tine si are si el niste ok superbi. Va cau drag.

SI sa nu uit La multi ani Delia!!!!!!!!!!!!

Elle, concediu placut!!

Va pup si va doresc o noapte buna. EU fug la somn ca nu stiu cand o apuca durerile de dinti pe asta mica.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Ellenuta .
Monikus la multi ani iubita,sa fii fericita si iubita,sa ai parte numai de bine
Fetele ma bag si eu la nani,sforaie prea apetisant sottzul Va pe toate,noapte buna!.

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

saluti gagicute

am terminat bagajele .. zici ca ne mutam .. frate, unde o sa bag eu atatea, nu-mi dau seama .. am emotii mari, sunt suparata cu vremea, cred ca vom sta inchisi in hotel .. daca aveam asigurare storno, nici nu mai plecam, asa am dat si o caruta de bani ..

monikus ok, astept un semn si poate ne vedem pe acolo daca ne lasa potopul .. ce vreme se anunta, ma ia cu rau ..

selen ebruska ta e mortala!!!!!!! frumoasa si desteapta.

ukule e dementiala carinuca cum inoata ea si mestereste la masina ..

carina multumim!!

va pupacim

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

MONIKUS

La multi ani! Sa fii sanatoasa si sa ai tot ce iti doresti alaturi de cei dragi!

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Daca ploua la Romanica va invit cu mic cu mare in Luton unde e cald si soare de cateva zile de sunt nauca de cap (bine ca acum pot da vina pe vreme)
Mergem in parc si serbam si ziua Deliei asa cum se cuvine, cu dans si voie buna.
Te pup draga mea si sa fii fericita in frumoasa ta familie ...si sa faceti in curand si un calusar adorabil ca micuta si superba Soimita.
Esti o mamica finuta si draguta iar eu te plac foarte mult

Am aici o
www.youtube.com/watch?v=nm9A3J294Ic" target="_blank">melodie care imi place mie foarte mult si pe care ti-o dedic ca te vad asa mai rockerita
Sper sa te fi nimerit ca daca nu, am melodii preferate si cu 50 Cent
LA MULTI ANI !!!!!!!!!!

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Sarna, place la mine, abia acum am vazut dedicatia , desi varianta lui Thin Lizzy imi place si mai mult . Dar m-ai nimerit la fix .

Nu apuc sa citesc tot....offfffffff

revin dupa ce adoarme gaza cu dinti, alias soimita

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Pana la urma am fost si mi-am luat cola!! Si mi-am luat si cartofei si inghetata cu caramel!!!Yam-yam!!Si cica vreau sa incep dieta!

LALI

ELLE drum bun si vreme frumoasa!!

MONIKUS LA MULTI ANI FERICITI!!!

LA CAT MAI MULTE LUNITE SI PTR : ANDREI si STEFAN, strenagrii lui TECHILA; SIRUS ANTONIU de MOCACILA; RARES de MGD13; DARIUS ANDREI de PAZZA! Sa fiti sanatosi copilasi!!

Ma retrag si eu!Noapte buna, vad ca numai eu mai bantui pe aici.

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Aaa ca era sa uit!IULIA eu ficatul il fierb foarte bine si il frulez impreuna cu cartoful fiert. Sau impreuna cu broccoli.Sau impreuna cu zucchina. Tipul dovlecelul de la noi si totodata pun si un morcov.Atat iti spun sa nu pui multa cantitate de ficat. Doar o bucatica. Ca e tare inecacios si da un gust prea intens mancarii.Eu prima oara cand i-am dat lui Mattia , a vomitat. Am facut pauza vreo 2 sapt si i-am dat din nou dar o bucatica.

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Buna dimineata fetelor...am intrat doar un pic sa multumesc fetelor care isi aduc aminte de noi...
Din pacate nu pot intra mai des pentru ca am foarte mult de invatat...noaptea invat si ziua alerg dupa Alex...luni am examenul de licenta...si mi-e o fricaaaa...
Sper ca dupa ce termin sa pot sta mai mult cu voi...pana atunci va dau cate un la fiecare si ma intorc la invatat...
Noapte buna...

(22.09.09)

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148726

http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Multumesc fetelor pt urari , imi pare tare rau ca nu am fost aici sa va cinstesc, afurisita asta de diferenta de fus orar plus altele .

Urez si eu La Multi Ani ! lui Monikus, cu multa sanatate si fericire si bucurii alaturi de familie

Si La multe lunite! dovleceilor sarbatoriti azi

Crisbebe, multa bafta cu examenele, nu stiu sincer cum reusesti sa rezisti . Salutari lui Alex smecherutul.

Am vazut si eu ceva pozici, daca am ratat vreun link, va rog sa ma trageti de maneca . Deci:
- vazut poze de Cristina si Lullaby de la mare, superbe si fetele si dovleceii
- vazut cheluita Rares, scump si frumos
- vazut Paulica, care seamana minunat cu mami a lui si se antreneaza la innot
- vazut Ebruska tunsulica si frumoasa rau de tot ; la multi ani de casnicie Selenica
- vazut Carina miscareata si dulce tare
- vazut Carol care se joaca cu puii de gaina si e gospodar
- vazut Luta cu ochi superbi su buflica
- vazut Alex miscaret si precoce, scump de scump
- vazut Maria ochioasa si dulce
- vazut Dragosel la tzara, adorabil si pliiin de jucarii faine , pozele in roaba cu iarba sunt bestiale

Sa zicem ca mi-am incarcat bateriile. Noi azi am lenevit, dormit cu totii la pranz, tati a facut gratarel si ciuperci cu brie si legume la gratar....o nebunie! Am crapat prajituri cu nemiluita, bune.... chiar daca acum regret un pic . De maine trecem iar pe interdictie de dulciuri, asta e, mai am 2 luni si trebuie sa incap in hainele mele, ca altfel e jale :(. Am primit telefoane si mesaje de la cei dragi , pe scurt a fost o zi perfecta.

O salut cu drag pe Danagie, care a fost azi activa .

Noapte buna si sper sa pot intra mai des pe aici

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput