Dovlecei in costum de baie *156*
Raspunsuri - Pagina 17
Iulika29 spune:
Lali vezi så nu arzi popcornul daca faci treburile alea invers..Stii tu 'baita' la sot si adormit pe albastrel
Danangie aici ai un nr de zile de ex sunt 420 de zile platite 80 % din salar, jumate eu jumate sotul..dar eu pot så må mai combin la 90 ale lui dar restul nu ma pot atinge.Sunt ale lui si trebuie så si le ia el pana face copilul 8 ani.De altfel, si eu pot så la iau pana face bebe 8 ani.
Si zilele astea pot lua minim 4 zile pe såpt maxim 7.Daca iau 4 zile imi ajunge så stau si aproape 3 ani acasa dar sunt putini bani asa ca am luat 7 zile.
Mai avem si 90 de zile in caz de criza care sunt platite ff putin vreo 16 euro pe zi dar uneori cand vreau concediu si stiu ca nu am sanse bagi cateva zile din alea
In rest atunci cand e copilul bolnav sunt platita 80 % indiferent de durata sederii acaså.doamne ajuta så nu am nevoie, dar uneori se mai intampla.
Cam asta e..daca nu intelegi nimic nu e vina ta ci a bericii mele
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danangie ALEX asa zicea si cumnatamea ca ar putea fi. Nu i-ai dat nimic nu? Dar a avut cumva in zilele astea limba rosie?? Ca Duminca si Luni , Mattia avea limba foarte rosie si mai mult pe margine. IULIK si eu ma simt bine ca "m-am intors" .Incerc sa tin cu dintii sa ma tin de voi. S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008) A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009) |
Nu i-am dat decat pentru febra, si la limba sa stii ca num-am uitat, recunosc.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
monikus spune:
La multi ani Delia. Multe bucurii din partea Soimitei iti doresc.
Fetele va pup pe toate dar noi suntem cam maraiti si nu prea pot sa scriu. Citesc de zor dar de scris cam somez asa.
Oricum maine avem musafiri si mai tre sa facem si bagajul ca sa plecam sambata dimi la bulgari. Sper sa fie vreme ok ca se zice ca o sa cam ploua dar asta e. De asemenea sper sa fie cuminte si sa nu ma intorc capiata acasa. Oricum o iau si pe mama cu mine a sa stiu o treaba.
Sper sa imi fac timp sa va ofer si voua o colica ceva maine. Oricum stiti ca tin la voi si ca ma gandesc la voi.
Elle stiu ca tu pleci maine. Am luat nr tau de tel poate ne vedem acolo. Te pup si sper sa va reveniti toate dupa boala grea. Va pupacesc pe toate trei.
Multumesc mult fetelor pt comentariile de pe picassa.
Nu o sa nominalizez pt ca as uita cu siguranta pe cineva.
Am vazut si ceva poze. Cristina si Lullaby niste fotomodele, Zeina care un o frumoasa, un Rares tunsulici si diversificat intesc cu iaurt, o Luta frumusica foc si un Dragosel pus pe sotii si tare activ. Monica stiam eu ca in cele din urma o sa zboare de la tine toti piticii. Si felicitari pt dintisori.
Laura78nico (sper ca 78 era in nickul tau) si felicitari pt multii dintisori.
Va pup cu mare drag si ma duc sa adorm copilul si sper ca si pe mine ca maine avem o zi plina.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
monikus spune:
Bineinteles ca am uitat sa zic buna seara si la multi ani sarbatoritilor de azi. La multi ani dragilor. Va pup pe toti.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
selen80 spune:
'na searrrra!
daca-i rost de chef, intru si eu, ca am nevoie de ceva veselie
Ebru doarme, iar sotz mestereste cu vecinu la instalatie, s-o lege de centrala pe gaz...eu astept sa bag smotru dupa ei
io zic sa bem ce ne da Delia, nu?, ca doar e moca pe celelalte le pastram pt cand nu e ziua nimanui
La multi ani Delia Sa fii sanatoasa, sa te bucuri de soimita ta frumoasa si de sotzul tau..tot frumos
La multi ani sarbatoritilor de azi
Monikus, Elle, dixtractie placuta in concediu!
sa va arat cum bate palma Ebru (si ca sa va si traduc ce zic eu acolo, "ceak" inseamna "bate palma")
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
happy_uka spune:
Hallo!
Vai ce dulce e Ebru ! Dar am avut un soc, nu am stiut ca ai tuns-o (ai tuns-o, nu? ) E adorabila.
La fel cum mi-a placut si Davidelu..m-am tot holbat la ochisorii aia dulci!
La multi ani Delia! Sa fii iubita si fericita! !!
Ma bucur sa te revad pe Iulika , ce mai face Super-Bruce?
Avem si noi niste poze si un filmuletz..
C a r i n a
Nihil Sine Deo
liliac1 spune:
LA MULTI ANI, Delia!
Va doresc petrecere frumoasa. Eu ma duc sa continui sa legan elefantii pe o panza de paianjen Poate reusesc sa dorm macar 4-5 ore...
Pupici la dovlecime!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
iuliapapusa spune:
Buna seara fetele.Las si eu cateva pozici noi noute pt cine doreste sa ne mai vada.Intre timp eu ma bag la recuperat
http://picasaweb.google.com/112143106085533324308/Poze9LuniStefania#5486424682104178418
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
danangie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Danangie Cam asta e..daca nu intelegi nimic nu e vina ta ci a bericii mele www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
Da cam dificil sistemul vostru. DEci si sotul are concediu...fain asa.
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
danangie spune:
Vaii SELEN m-am topit toataaaa.Ce frumusete cu ochi negri ai tu acolo. Si ce privire dulce.Si felicitari pentru "give me 5!!" Frumos tare.Cu ce ai filmat? Trebuie sa ai un cont ceva ca sa pui filmate pe youtube?
Eu mi-am facut incalzirea cu intinsul catorva rufe si calcatul a 2,3 tricouri si pantaloni de-ai baietilor. Ce pofta de bere mi-ati facut!!!
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)