Dovlecei in costum de baie *156*
Raspunsuri - Pagina 16
danangie spune:
Si eu! Si eu!!

Am tot ratat chefurile voastre pe aici si pe asta nu vreau sa-l ratez in caz ca se lasa cu de "beut".
Deci eu cred ca Mattia a facut o boala a copilariei.Dar nu stiu care. Deci a avut 36 ore de febra.A ajuns is la 39°C. Nervos foarte tare.Si de Miercuri i-au aparut niste bubite pe corp.Doar. Si in seara asta parca sunt mai intense. Ce sa fie oare? Stie cineva? A mai avut vreun dovlecel asa ceva?
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
danangie spune:
DELIA ce m-am mai distrat pe asa zisele "obiceiuri" din batrani. 
alex25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Ba da!! ![]() ![]() www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå |
Cu ce va servesc duamna mea? Ca vad ca ne cherchelim impreuna.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de
ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

techila spune:
LA MULTI ANI, DELIA!!!
LA MULTE LUNITE CELOR CE SE SERBEAZA AZI!!!
va pup pe toate, duduilor!!
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia 
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
alex25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danangie Si eu! Si eu!! ![]() ![]() Am tot ratat chefurile voastre pe aici si pe asta nu vreau sa-l ratez in caz ca se lasa cu de "beut".![]() Deci eu cred ca Mattia a facut o boala a copilariei.Dar nu stiu care. Deci a avut 36 ore de febra.A ajuns is la 39°C. Nervos foarte tare.Si de Miercuri i-au aparut niste bubite pe corp.Doar. Si in seara asta parca sunt mai intense. Ce sa fie oare? Stie cineva? A mai avut vreun dovlecel asa ceva? S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008) A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009) |
Poftiti, poftiti, e loc pentru toata lumea.

A mea a avut roseola: 3 zile febra fara nic un alt simptom, cand a disparut febra au aparut bubitele care au si disparut dupa 24 de ore.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de
ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Iulika29 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui alex25
Cu ce va servesc duamna mea? Ca vad ca ne cherchelim impreuna. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)![]() Da Doamne sa fim sanatoase! ![]() |
eu am langa mine o bericica, am promis fetei ca beau in cinstea ei azi, am avut si popcorn dar s-a spulberat

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
Iulika29 spune:
Danangie ma bucur mult ca ai mai revenit la noi.
Poate o fi vreun dintisor ,desi 39 e cam mare febra pt aparitia unui dinte.Poate nu o fi luat vreun virusel ceva.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
danangie spune:
IULIK sa va fie de bine plimbarile. Cum e la voi sistemul sanitar? O
de cand si pana cand are concediul de maternitate platit? Aici e platit 80 % si inainte cu 2 luni de a naste intri in concediu si pana la 3 luni de viata a copilului. Daca mai vrei sa mai prelungesti cu alte 6 luni de zile (cum am facut eu) esti platita doar cu 30 %.
Deci practic ei te forteaza sa te intorci la munca atunci cand bb are 3 luni. Cu zilele de concediu de odihna....mai stai acasa cam o luna si gata. Asa facusem cu Alessio, deci ma intorsesem la munca atunci cand Ale avea 4 luni.Tareeeeee urattttt a mai fost. Conduceam si plangeam. La munca era atat de aiurita ca aveam gandul numai acasa. Dar atunci a fost o alta treaba.Acum stauu acasa pana cand Mattia face 1 an.
danangie spune:
ALEX asa zicea si cumnatamea ca ar putea fi. Nu i-ai dat nimic nu? Dar a avut cumva in zilele astea limba rosie??
Ca Duminca si Luni , Mattia avea limba foarte rosie si mai mult pe margine.
IULIK si eu ma simt bine ca "m-am intors" .Incerc sa tin cu dintii sa ma tin de voi.![]()
Lali_mete spune:
Sa nu plece nimeni!!!!
Fac baie la cupil,adorm sotz pe picioare si ma alatur si eu... fac si floricele pentru Iulik... cine ce mai vrea? faceti lista ca "i will be back" ![]()
Lali,mami
+
Paul-Iuliansi+ Vali,tati
in devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

MATTIA