Dovlecei in costum de baie *156*
Raspunsuri - Pagina 15
delia79 spune:
Fetelor, am intrat sa va spun MULTUMESC, MERCI, THANKS!!!! sunteti deosebit de dragute si atente cu personajul meu. Va multumesc si pt urarile de ziua Soimitei, de fiecare data imi urati si uneori nu am timp sa intru sa va multumesc.
Urez si eu La multe lunite!!! dovleceilor aniversati , sa fie sanatosi si voiosi
Uve, tare incercata mai esti tu mamico, esti o forta, te admir pt taria ta de a fi pozitiva. Pup papusica mica si scumpa .
Elle, mi se rupe sufletul de cate ati patimit in ultimul timp, te imbartisez cu drag, mami scumpa si puternica. Un pup mare si dulce pt fetitele frumoase
Am citit pe sarite, Luto , m-ai emotionat cu mesajul despre David .
Va salut fetelor, va iubi pe toate, scuze ca nu mentionez fiecare nume, chiar ma tine ocupata Soimita mea draga. Avem 3 dintisori, unul jos si 2 sus , atipic, dar nu ma mira . Busilam si cu fata de la fix 9 lunite. Am cantarit si eu matza mica, are 8,7 kilute si 72 cm, eu sunt multumita. Nu a mai luat asa mult in greutate, cred eu ca din cauza durerilor de gingii din ultimele 3 sapt. V-am spus ca nu doarme nimeni in casa la noi de cand cu dintii astia, care s-au hotarat sa iasa toti odata? Noi suntem inca pe alaptat intensiv, adica de 3 ori pe zi si noaptea la cerere, in functie de dureri si treziri, sper din suflet sa pot scoate masa de dimineata de lapte, mai vedem.
Ah, vroiam sa va informez ca alaptatul peste un an duce la prostirea copilului , laptele nu mai este bun , asta de la socrela citire . Asa ca organizati-va si nu prostiti dovleceii . Si mai e suparata socrela ca doarme copila cu noi in pat, ca nu am reusit sa o transferam la ea in camera , dar atata suparare sa fie .
Sunt si eu prin preajma...... azi e zi libera, ziua quebecului, prin urmare sarbatorim prin odihna .
Va pup si multumesc inca o data pt urari, m-ati emotionat
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
Fragutza spune:
Multam girls pentru retete!
Monica, am facut reteta aia de la Televizor, dar nu stiu mai ce am facut ca a iesit tare, probabil prea multa faina. Sunt nefericita, zau!
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Iulika29 spune:
Buna seara fetili!
Am intrat si eu un picut så ii transmit delicatei Delia multi ani, multa sånåtate si multa fericire!!Te imbratisez cu drag si promit ca beau o berica rece in seara asta in cinstea ta.
La multe lunite si dovleceilor sårbatoriti azi!!
Fetelor am citit aproape tot de pe tel dar pe sårite si nu prea mai tin minte pt ca m-a cam batut soarele in cap.E cu adevarat vara aici.M-am ars putin pe umeri deja.
Vreau så imbratisez si eu mamicile care au trecut prin perioade grele cu puisorii bolnaviori Uve, elle!.Doamne ajuta så nu mai trecti prin asa ceva ca e groaznic så iti vezi copilasul bolnavior.
Bineinteles ca am vazut si poze tare frumoase cu dovlecei unul si unul.Atomixul aproape ca nu il recunosti ce baitan bronzulici e el.
Noi umblåm de dimineata pana seara de cateva zile.Profitam din plin ca tati e acasa cu noi si eu mai am cateva såptamani pana incep munca.Cu siguranta atunci voi fi mai activa.
Va pup tare!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
raluk16 spune:
Nu pot acum sa citesc din urma, dar am vrut sa intru sa fac urarile: pe langa la multe lunite sarbatoritilor zilei (de azi si ieri) mai vreau sa urez:
La multi ani Delia!!! Sa fii fericita si sanatoasa! Si sa ai o viata plina de bucurii alaturi de cei dragi tie! Esti o fata extraordinara! Te pup cu drag!
Ma bucur ca s-au hotarat cei de acolo sa sarbatoreasca tot orasul ziua ta! .Sa ai o zi minunata!
Si super socrela, cred ca se teme ca nu-i faci baiatul fericit
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
danangie spune:
DELIA la multi ani si din partea mea.
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
vik-cj spune:
La multi ani Delia! La multi ani dovlecei de 24!
Fetelor va , am intrat pe fuga sa felicit sarbatoritii!
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
uve_got_mail spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lali_mete
Poi noi credeam ca e luata . Daca Dragoselul nu e "adjudecat" eu propun duel ,ca sa nu se spuna ca ai avantajat pe cineva. Ai vazut pozicile pe care le-am facut cand ne-am intalnit? Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Noi trei...un inceput de viata! |
Pai tat'sau nu o da prea usor, asa ca nu am zis nimic de incuscrit.
uve_got_mail spune:
Lullaby,
Elle, ma bucur ca sunteti mai bine, va doresc un concediu placut si fara probleme!
La multe lunite si sarbatoritilor zilei Alessia, Andrei, Emanuel, Ilinca Anamaria, Rose Maria, Dany, Eric Mihai, Alexia Teodora! La multi ani si Deliei!
Laura78nico, esti tare finuta iar bebeii sunt niste frumosi amandoi!
Pe mine ma doare mijlocul rau de tot si din spital m-am intors cu o nevralgie crunta, asa ca prima vizita a fost la dentist!
alex25 spune:
Gata, am culcat mandra, sunt toata a voastra.
Nici un chef, nimic?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Gata, am culcat mandra, sunt toata a voastra. Nici un chef, nimic? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Ba da!!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå