Dovlecei in costum de baie *156*
Raspunsuri - Pagina 14
suede spune:
Noi inca nu...momentan Mihnea ,dar mai tarziu sigur iesim...
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Ce faceti fetelor, ati cedat si ati iesit totusi afara in frig? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
Lullaby_2009 spune:
Buna ziua!
La multi ani Delia! Sa te bucuri de cei dragi, sa fiti sanatosi si mereu voiosi!
La multe lunite dovleceilor sarbatoriti azi!
Monica Dragoselul este un baiat superb, nu m-am clintit de la lagna laptop sa vad toate pozele.
Sa stii ca a fost mult mai bine la mare Alex, aproape ca-i disparusera bubitele, eram chiar optimista.
Elle va doresc o vacanta minunata, sa uitati de griji! Vreme frumoasa!
Lali ce frumos ca suneti aproape de mare, am vazut poze cu scumpul Paulica, ce-i place in apa.
Am vazut poze cu Luta scumpa, ce ochisori are ... si falcute numai bune de pupat.
Mai am de vizionat poze, sper sa mai doarma putin Alex.
alex25 spune:
Cred ca imi fac si eu curaj sa ies dupa ce se trezeste si papa...asta daca am cu ce sa o imbrac, ca toate hainele mai grosute le-am dus la mama, cu gandul ca nu isi mai au rostul si ca oricum ii raman mici. Desteapta, nu?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
La cat de tare s-a innorat afara eu una nu ma rist sa ies, asa ca bantui tot pe aici.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
alex25 spune:
Sunt singurica....bing, bang....
Fragutza spune:
Alex, am iesit si eu un pic cu fata in sling dar era destul de rece si vad ca iar se aduna norii.
Stie cineva o reteta de chec, va rog? Ma trec asa niste fiori gospodaresti!
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
carinablanca spune:
Ola fetelor,
La Multe Lunite inainte sarbatoritilor de ieri si de azi
AM avut 2 nopti nu foarte bune dar acum sunt sigura ca problema e de la dinti. Desi nu se vede absolut nimic azi noapte cand s-a tot trezit am dat-o cu dentinox si saraca a adormit aproape instantaneu. Si nici nu s-a mai trezit ci daor am auzit-o gemand in somn.
Vic, ma bcur ca totul e ok cu dovlecica ta.
Cristina, am vaut pozele din concediu care sunt minunate si ma bucur ca a fost foarte bine. Multumim si noi de aprecieiri. Eu pe Maria o las in nisisp si prin parcuri si pe la strand. Azi de exemplu s-a gandit ea ca ce ar fi sa vada ce gust are. Ca mancarea nu o duce la gura singura dar nisipul da.
Emy, multumim de aprecierile din Picassa.
Danagie, felicitari pentru realizarile micutului. Si eu pe Maria o adorm tot in brate. pana acum o luna adormea in patutul ei dar de cand cu rosseola si temperatura mare cand a trebuit sa o adorm in brate nu mai adoarme in patutul ei.
X_ggg, bine v-am regasit.
Monica, multumim mult de aprecieiri. Te cu drag.
Trimit acum ca urmeaza papa si nu vreau sa pierd.
Pe mai tarziu
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza Alex, am iesit si eu un pic cu fata in sling dar era destul de rece si vad ca iar se aduna norii. Stie cineva o reteta de chec, va rog? Ma trec asa niste fiori gospodaresti! People who say they sleep like a baby usually don't have one. |
Pai tocmai, si eu cum nu am sling, nu ma mai chinui cu carutul de pomana, nu?
La chec nu pot sa te ajut, sunt bata la capitolul asta.
Pupam Natalixa cea frumoasa si pe mami ei.
monica_dicut spune:
SAlutare!
SI noi am fost afara, mie mi s-a parut chiar placut, eu am mers in tricou si aveam calduri dar cred ca eu sunt putin stricata Vroiam sa mai ies o tura dupa somn si papa dar vad ca sunt iar nori.
Fragutza mami, reeta de chec pe care o am eu ti-am dat-o la reteta de "televizor" cel cu crema de ness. DOar ca nu faci unul maro si unul alb ci pui pe cel alb in forme si lasi putina coca la care adaugi cacao si apoi o torni in forme pe deasupra, pe mijloc asa ca o dunga. Sper ca am fost coerenta
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
danangie spune:
Buna ziua fetelor,
ELLE cum ziceau si fetele.Mergi la doctor ptr linistea ta. Dar nu cred ca Anna sa aiba ceva. Ai sa vezi ca va recupera. Si eu uneori ma gandeam, cum Alessio are 2 ani si nu leaga 2 cuvinte.Dar fiecare are ritmul lui, trebuie doar sa avem rabdare. Va doresc sa aveti o vacanta linistita si plina de voie buna.
CARINA
FRAGUTZA chiar ce pofta mi-ai facut de checccc. Asta e unicul dulce care stiu sa-l fac. Deci, ptr 2 checuri iti trebuie: 6 oua, 250 g zahar (eu mereu pun in jur de 200-220.....ca nu ne place prea dulce), 150 ml untdelemn, 200 g faina, 15 ml rom, coaja rasa de lamaie, (sau portocala, ce ai), 25 g cacao, (o data neavand cacao am pus gem de cirese sau visine depinde ce ai), un varf de lingurita sare fina, un plic de zahar vanilat.
Deci, pregatesti din timp formele de chec. Adica, le ungi cu unt si presari faina deasupra. Albusurile le separi de galbenusuri. Intr-un castron incepi sa bati albusurile (eu le bat cu mixerul ca asa le fac mai rapid, daca nu..dureaza). Bati albusurile pana cand devin spuma tare, pe urma, incet incet incepi sa adaungi cate putin din zahar. Printre adaugi si cate o picatura de rom. Sa nu torni tot romul, deoarece spuma se lasa. Deci picatura cu picatura. cand ai terminat de adaugat zaharul si albusurile au devenit spuma tare ca o zapada, adaugi galbenusurile (care in prealabil au foat batute) si untdelemnul. Amesteci prin rasturnare cu un tel. Usor, cam de 4, 5 ori...chiar daca nu s-au amestecat bine. Apoi adaugi faina, tot asa putin cate putin. amestecand mereu usor. Printre picaturi adaugi si sarea, zaharul vanilat si coaja rasa de la lamaie. Amesteci usor cu telul prin rasturnare pana cand vezi ca faina s-a incorporat bine. Pe urma, jumatate din compozitie o torni in cele 2 forme. In cealalta jumatate de compozitie torni cacao cernuta cu o sita si amesteci prin rasturnare de 2, 3 ori chiar daca (,) cacao nu se incorporeaza complet. La fel faci si in cazul gemului. Si pe urma se rastoarna in lungul celor doua tavi. Cu o lingura de lemn se adanceste , din loc in loc, ptr ca checul sa iasa marmorat. Eu las la 160°C cam 40 min.Dar depinde si de cuptor. Deci trebuie sa controlezi. Gata checul. Hmm trebuie sa ma duc sa-mi cumpar cacao sa-mi fac si eu.
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)