Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Evamika... ca sa-ti faci o idee...

Cand era Luca bebelus primisem de la o prietena cateva filmulete dragute (jocuri de linii si cerculete) care captau atentia bebelusilor. Din pacate nu le mai am :(

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

ROXANA, multumesc de intrebare, azi am refacut analizele si se pare ca incep sa creasca (ca erau sub normal), in schimb inca mai are icter (el a avut si in spital foarte pronuntat...a stat internat cu perfuzii, apoi a trebuit repetate analizele ca sa vedem daca nu mai e pericol mare), si asta din cauza incompatibilitatii de grupa sanguina, eu am 01, iar el are A2 (fara sa stim, se pare ca sotul are grupa A2). Nu stiam ca vom trage atat...dar sa dea Domnul doar sa fie bine.
Peste o luna a zis sa le repetam, ca sa fim siguri ca sunt ok, nu mai trebuie sa ii dau nimic, acum asteptam. Luni mai trebuie sa soseasca niste analize, dar acelea nu ar trebui sa influenteze cu nimic.

HAPPYJOY, din cate stiu se ia sange din vena, cel putin la puiutul meu i-a luat doar din vena, avem deja 3 intepaturi la activ. Daca trebuie du-te fara nici o retinere, al meu cel putin nu a urlat cred ca nici pe sfert cum urla cand il doare burtica, iar imediat cum a terminat a si inceput sa rada. Si avand in vedere ca ar trebui sa elimini orice problema trebuie sa le faci. Eu nu imi doresc decat sa imi zica ca sunt bune, si nu conteaza de cate ori trebuie sa merg.

Va , ma pun sa ma odihnesc ca tare am fost agitata cu nervii

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Fetele, eu sunt tare tare suparata am aflat ca nasa mea a pierdut sarcina la 22 saptamani, offff, saracuta...nu mai am chef de nimic.

Poze Briana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramy77

Fetele, eu sunt tare tare suparata am aflat ca nasa mea a pierdut sarcina la 22 saptamani, offff, saracuta...nu mai am chef de nimic.

Ramona, fericita de Briana-Maria 29.01.2010

Poze Briana.

Ramy, 22 de saptamani???Off, ce greu trebuie sa-i fie..Lasa ca ne rugam la DD sa-i dea din nou un copilas frumos si sanatos cat de repede..Cateodata trebuie sa trecem prin furtuna , ca sa vedem soare..asta este viata!

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Lalexandra - si noi aveam aceleasi grupe de sange si ne asteptam la icter prelungit, dar Maya nu avut deloc.
e normal sa-i iasa o mica anemie atata timp cat are icter.
eu ma intreb daca nu are si asta o legatura cu petele noastre....

Ramy - offf imi pare tare rau. nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul mamicii...

Alina - mama ta face citostatic ? Mama a facut si tot asa a ramas fara par. Ii cadea smocuri , smocuri asa ca am convins-o sa ss-o tund cu masina, si asa era curioasa sa se vada cheala.
I-am cumparat vara aia batice si palarii dragute. Iana un fes pufos si simpatic si intre timp i-a crescut si parul. Acum are un par des , nici nu zici ca a facut citostatice vreodata

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Mi-a venit Ergo ! E bun, intr-adevar, nu prea simti greutatea copilului (bine, eu l-am testat 15 min prin casa, dar era ok).
Ce credeti ca a facut Flricica in primele 10 secunde cind l-am pus? S-a apucat sa suga la bretele :)) Noroc ca am avut inspiratia sa-i comand si niste sucking pads (uitati-va pe site ergobaby, in mult epoze se vad copii care sug la bretele si au chestii din astea infasurate).
Asadar, aviz viitoarelor proprietare de ergo: pregatiti-va niste bucatele de prosop sa le infasurati la baza bretelelor, daca nu vreti sa linga direct bretelele :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

am vazut filmulete cu energica eva si iedutul intorcaret theo, sunt niste scumpi amandoi

evamika felicitari pt dintisor!!!

rebiana ma bucur ca sunteti bine ai reinceput serviciul?

ramy imi pare tare rau pt nasa ta offf, asa ma afecteaza vestile de genul asta, aseara am adormit plangand, am citit pe forum ca fetita danei, despre care ne spusese oana, nu a rezistat, a plecat sus in cer la surioara ei

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

of, sper ca Dumnezeu sa-i duca intr-un loc frumos pe bebeii plecati asa de repede din lumea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Alina - mama ta face citostatic ? Mama a facut si tot asa a ramas fara par. Ii cadea smocuri , smocuri asa ca am convins-o sa ss-o tund cu masina, si asa era curioasa sa se vada cheala.
I-am cumparat vara aia batice si palarii dragute. Iana un fes pufos si simpatic si intre timp i-a crescut si parul. Acum are un par des , nici nu zici ca a facut citostatice vreodata

Da, face citostatice!
Tata se gandea sa-i cumpere peruca.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Alina- a avut si mama peruca dar arata foarte nenaturat iar vara se incalzea foarte tare de la ea.

Mergi la inceput