Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 6
stefimic spune:
salutare, hai ca la ora asta reusesc si eu sa intru linistita.
vroiam sa scriu mai multe dar am citit despre copilasii care au plecat la DOAMNE-DOAMNE si m-am intristat mult.
sper ca mamicile lor sa poata trece peste si sa aiba cat de curand parte de o noua sarcina si un bebe sanatos.
am vazut multi pitici atomici astazi, incepand cu innotatorul DAVID, cu zambareata si plimbareata MAYA, apoi cu bebe CODRIN care s-a facut mare si dulcic, am mai vazut o EVA mica si scumpica cu primul dintisor, si un intorcaret THEODOR tare dragut.
referitor la BCG bine ca am citit la voi sa stiu cum sa intreb si eu despre testare.
am vazut astazi ca au intrat in tara 1 milion de vaccinuri si deci i-l vom face si noi.
REBIANA deja te-ai reintors la scoala? ma bucur ca ai reusit sa te descurci asa cu amandoi piticii.
mai vreau si eu poze cu MARA si LUCA, se poate?
MIRIA ma bucur ca ai reusit sa scapati de viespi, iar cu sfaturile, tu continua sa le dai ca are cine sa le citeasca.
apropo ca vroiam sa va intreb ceva legat de greutatea IOANEI, noi avem la 4 luni 8 kg si 68 de cm. mie nu mi se pare ca are prea mult, voi ce ziceti?
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladimirescu Mi-a venit Ergo ! E bun, intr-adevar, nu prea simti greutatea copilului (bine, eu l-am testat 15 min prin casa, dar era ok). Ce credeti ca a facut Flricica in primele 10 secunde cind l-am pus? S-a apucat sa suga la bretele :)) Noroc ca am avut inspiratia sa-i comand si niste sucking pads (uitati-va pe site ergobaby, in mult epoze se vad copii care sug la bretele si au chestii din astea infasurate). Asadar, aviz viitoarelor proprietare de ergo: pregatiti-va niste bucatele de prosop sa le infasurati la baza bretelelor, daca nu vreti sa linga direct bretelele :)) mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005) |
floricica sa stapanesti sanatos achizitia facuta de mami !
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andra_s spune:
am pus poze noi la semnatura, ultimul album cu 4 luni+,pt cine are timp si chef de vizionat
va pup si somnic pufos
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
EVAMIKA spune:
Rebiana multumesc ptr filmulet!Am vazut ca mai sunt si alte filmulete baby-enstein ....am un programel care descarca filmuletele de pe youtube si o sa-i pun sa vad dc se uita
Fetelor multumim ptr aprecierile aduse dintisorului, mai vroiam sa zic cate ceva dar asa m-am intristat de ingerasii astia mici.Si eu sunt tare trista ca in familia mea am un nepotel care e bolnavior si nu am cum sa-l ajut....iar medicii nostrii sunt depasiti de situatie...noroc cu parintii care tot cauta pe internet solutii...ufff....tare trist e cand sufera copilasii...
EVA IOANA 15 MARTIE2010
http://picasaweb.google.com/CorinaAvrigeanu/EVAIOANA15MARTIE2010#5477530324843280738
stefimic spune:
MIRIA la REALITATE si cica s-a mai spus si pe alte canale.
ziceau ca incep distribuirea de la 1 iulie.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
miria_cristina spune:
Oare unde le-or distribui ca prin spitalul Giulesti n-am sanse sa-l fac? Am intrebat acolo de vreo 2-3 ori, iar medicul de familie cica nu face.
Merci frumos de informatie!
freedelia spune:
Fetelor, sunt RUPTA!!! am mers la Expo ieri de la 10 dimineata pana la 8 seara, singura cu John si Jane (si cu inca 3 mamici cu bebelusi). Bine ca nu am avut-o si pe Jodie ca nu stiu ce ma faceam. Mai era o fetita de 3 ani si daca nu au alergat ea cu John, in toate pavilioanele, pe la toate exponatele. Pavilionul Danemarcei avea o fantana arteziana cu apa de mare adusa din Danemarca si s-a bagat John in apa, cu haine cu tot, era cald rau si s-a uscat in cateva ore, a fost mare distractie, m-as fi bagat si eu daca nu eram cu Jane :) Apoi seara am mers la concert la Holograf, a fost super, pentru ca arena era foarte mica, scena foarte aproape, am cantat, am dansat. Am ajuns acasa rupta de oboseala, dar a fost o zi super. Va pun poze cand am timp
Evamika -- wow aveti dintisor!!! Felicitari!!!
Child -- sa stii ca atunci cand ai mai multi copii nu ai ce face si trebuie sa let go un pic, nu mai poti controla totul, nu mai poti sa fii in toate locurile in acelasi timp, asa ca dupa ce vezi ca se invarte universul familiei si fara sa coordonezi tu, te relaxezi :)
Plange fata -- revin
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
freedelia spune:
Asa, am revenit :)
Intre timp am aflat ca tre sa plece Coleman o saptamana pana "colea" in America peste doua zile!!! Apreciez faptul ca nu ii injura in fata pe astia de la el de la serviciu... eu cred ca de mult ramaneam pe drumuri, ca nu ma caracterizeaza rabdarea in cazuri din astea de lipsa de bun simt...
Rebiana -- vezi ca mai nou Baby Einstein returneaza banii tuturor celor care au cumparat filmele si carora nu le-au devenit copiii genii :) asa ca nu mai sunt recomandate nici filmele alea. Dar, asa cum spui si tu, cand ai mai mult de un copil, e greu sa faci in asa fel incat sa nu aiba acces la televizor.
Ramy -- 22 de saptamani?? Vai, ce greu trebuie sa ii fie? Ce s-a intamplat? Sa ii dea Dumnezeu putere sa se refaca rapid si fizic si psihic si un bebe sanatos cat de curand.
Vladi -- eu imi spal Ergo-ul des si o las sa suga bretelele, nu imi place cum se vede cu aparatoarele alea. Ce daca suge bretelele? Sa il porti sanatoasa!
Gata, am terminat de citit tot, va las pana pe dupa-masa si plec cu Jane la playgroup.
Pupici!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
dayanara spune:
denisa la ce te referi sa aibe legatura cu petele?
eu nu cred ca grupele de sange au legatura, o femeie in ziua de azi poate face copii cu cine vrea , controlul e al mamei sa nu dezvolte anticorpi in cazul unui rh negativ, nu.s obligata sa merg cu tatal a medic
freedelia tu ii udai cu apa pe aia de la munca:))
auzi ce sa fac sa.i mai cumpar suzet lui ivan? ca am asa o lene amestecata cu greata:)))
andra ianis e frumos rau si tu se vede ca ai slabit
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg