Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EVAMIKA

Gata, am gasit explicatie ptr maraiturile Evei....avem primul DINTISOR...si nu avem decat 3 luni si 8 zile.....abia am scapt de colici , acum incep dintii...plus ca e baloasa si linge tot ce-i iese in cale.
Si uita asa ne descarcam noi nervii....http://www.youtube.com/watch?v=6rF4wGlpSiA&feature=channel

Nu stiu dc s-a mai discutat despre TV...voi va lasti copii sa se uite la tv? ca a mea beleste ochii si chiar se opreste din plans sa vada o secventa de stiri....nu prea i-as da voie....adica nu ne mai uitam nici noi la tv?

EVA IOANA 15 MARTIE2010

http://picasaweb.google.com/CorinaAvrigeanu/EVAIOANA15MARTIE2010#5477530324843280738

Hi, hi... de-asta ma tem si eu, sa nu-i apara deja dintisorii; Mara se manifesta ca si cum ar trebui sa ma ma astept sa vad si eu primul ei dintisor insa sper sa mai astepte momentul.
Felicitari! Un pup printesei dulci ~ am vizionat si alte filmulete postate; as pupaci-o intruna!
Despre TV... la Luca insistam sa nu i se permita sa arunce ochii spre el; la Mara am mai coborat stacheta... se uita spre el, de la distanta, asadar nu stiu cat si ce vede (citeam ca undeva in jur de 6 luni ei vad pana-n 6 metri....). Sunt permise anumite filmulete, de la Baby Einstein, menite sa le dezvolte bebelusilor inteligenta. Ma documentez si, in masura in care am timp, revin cu informatii daca nu raspunde altcineva inainte.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Andira multumesc de raspuns nu am facut inca vaccinul de 2 luni, ca si ala tot cumparat va fi, doctora m-a anuntat ca nu mai vine din ala gratuit. si de acea ma gandisem sa fac bcg, si apoi sa aman pe cel de 2 luni, si celelalte apoi vor fi in schema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

VLADI - Inca de acum 2 capitole ziceai ceva dspre sfaturile pe care le dau sau le urmez...

Prin natura firii mele am fost inclinata sa dau sfaturi pertinente tot timpul, iar prin maturizare m-am perfectionat. Nu, n-am terminat o facultate de psihologie, dar am un master pe profil plus ca am activat tot timpul in domenii unde trebuia sa fiu un fin psiholog tot timpul.

Cat priveste ce face eu, pot zice ca sunt primul si cel mai incercat exemplu ca ce spun merge de aplicat "pe viu".
Doar ca, in ceea ce ma priveste se aplica metoda autoironiei si a hiperbolizarii oricarei situatii. Cine ma cunoaste stie, dar comunicarea virtuala are lacunele ei.

In concluzie, ma pun la dispozitia oricui cu ce stiu si pot.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby
Rebiana- ma bucur sa te vad pe aici. cum ai petrecut ??

Imi umplu ziua cu mersul la scoala, dimineata; copii, casa (ordine, bucatareala si alte cele) dupa-amiaza... la pranz si seara mergem in parc.

Nu stiu de la ce poate fi inflamat ganglionul dar sper sa treaca rapid!

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
la mine cu 90 ml sterilizeaza in 6 minute

eu tot 90 trebuie sa pun si sterilizeaza in 15 minute; o fi mai lenes :))) Ideea e ca nu intotdeauna masor cantitatea de apa - aici intervine lenea mea :))) - si tot 15 minute se desfasoara aparatul.

Ma gandeam la ce spuneai tu cu treptele de ridicat spatarul caruciorului... mi-ar placea sa am unul ca al tau care sa-mi permita sa-l ridic putin cate putin, am convingerea ca n-ar mai tipa printesita de cate ori n-are chef de somnic dar e "obligata" sa stea pe spate. E extrem de curioasa si atenta la ce se intampla in jurul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Delia13 e tare dulce inotatorul tau..cand pe burta , cand pe spate..Imi vine si mie colacelul saptamana asta si sant taaare curioasa...Am vazut-o si pe Briana destul de relaxata..sper sa ii placa si la Codrin..

Ate e tare dulce iedutul tau...cu sapculia aia de piticot

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Ate ce scumpic e Theodor! Are ochi patrunzatori.
Felicitari pentru intoarcerile puiului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ninocikap

fetelor am si eu de ajutorul vostru, de cunostintele voastre :

doctora de familie imi spune azi ca trebuie facuta testarea inainte de bcg daca copilul trece de 2 luni, iar de la isis de la constanta unde am sunat pt vaccin imi spun ca daca copilul are mai mult de 6 luni, se face acea testare.

voi cum stiti ca se face..? intreb pt ca l-am putea face vineri, avem programare, trebuie sa confirm pana maine dimineata.

multumeesc frumos.

Nicoleta cu Mihai Alexandru (17.02.2005) si Rares Ionut(20.04.2010)

Noi l-am facut la 4 luni fara o saptamana si nu ne-a zis nimeni nimic de testare...si suntem bine,sanatosi.

Poze Briana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Eu stiu ca testarea pentru vacc.BCG se face abia dupa 10 luni, dar medicii aplica metode diferite dupa placul personal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

fetelor multumesc frumos de raspunsuri

Mergi la inceput