Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

andira sa vezi program, azi noapte s.a culcat silvana la 10.30 a baut un bibe la 12.30 am dormit pana la 7 dimineata, a baut alt bibe a stat treaza pana la 8.30 si a adormit ia pana a 13, alt biberon a stat treaza 15 minute a mai baut la 15 si doarme si acum, cred ca la noapte am program de plimbat prin casa mai mult ca sigur

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Doamne, rebiana ce a crescut mara este frumoasa foc, si lucu la fel, bineinteles, iar tu, mami, arati tare bine, slabuta, iar brandul ala mare cu care te lauzi nu-l vad deloc

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

andira sa vezi program, azi noapte s.a culcat silvana la 10.30 a baut un bibe la 12.30 am dormit pana la 7 dimineata, a baut alt bibe a stat treaza pana la 8.30 si a adormit ia pana a 13, alt biberon a stat treaza 15 minute a mai baut la 15 si doarme si acum, cred ca la noapte am program de plimbat prin casa mai mult ca sigur

Mi-e rau....
Suntem departe rau de asa ceva... o singura noapte m-a ratat cu masa de la 2, in rest se culca la 9.30, dar se trezeste la 2, la 5 e fresh si pedaleaza pana la 6, pe la 7 incepe sa atipeasca si mai dorm si eu pana la 8, cand se trezesc celelalte.

Lasa ca poate doarme si la noapte, o fi obosita, poate n-a putut sa-si faca somnul zilele trecute

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

andira lasa forumul ca se ard fursecurile, yummy , imi facusi pofta, da' am zis pas la dulciuri

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Rebiana - tu stii mai bine daca si cand te intorci la servici. Te inteleg perfect, eu m-am intors f repede, n-am avut ce face.
Oricum ai program mai scurt decat au majoritatea, o sa ai timp si pt puii tai.

Ma uit la Iris si ma minunez cat e de cuminte. Acum de ex sta de vreo 30 min in pat la noi, ba mai atipeste, ba se foieste, ba mai baga manuta in gura. Eu ma tot duc pe la ea sa vad ce face, dar m-am apucat de niste fursecuri pt picii mari si de salata pt mine si tati, asa ca o mai las nitel. E o scumpa...

De data aceasta am cochetat cu ideea de a sta acasa cei doi ani dar.....
Timp pentru copilutzii mei imi fac indiferent ce. In fiecare zi le apartin, chiar daca pentru 4-5 ore voi fi eu la scoala, Luca la gradi si Mara cu bunicul; tot restul timpului vom fi unii langa altii.
Pup fetele frumoase un pup mare-mare pentru Iris cea cumintica!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

rox lasa ca la noapte stam amandoua pe forum, dar la mine ianisu doarme, in schimb eu de vreo sapt nu mai pot sa dorm decat dupa 12, 1 noaptea , si pana acum adormeam si cu lingura in mana la masa

ella, gaby, cori pe unde umblati fetelor?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

La multe lunite iepurasului tau Vio si sper sa-ti treaca supararea!

Noi azi am facut vaccinul si vad ca deocamdata bebe a dormit de-a rupt toata ziua, asta dupa ce ieri aproape tot timpul a plans si s-a partait, saracutul... A plans la vaccin cand la intepat, iar cand a scos acul s-a camat instantaneu, apoi a adormit si s-a mai sculat la mese si iar somn.
Am primit si noi azi colacel de pus la gat pentru inot, dar avand in vedere ca a facut azi vaccin, cred ca abia maine vom face proba de inot! Abia astept! O sa facem si poze sa le vedeti si voi. Sper sa-i placa sa inoate pentru ca la baie e super incantat de fiecare data.

Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)
poze noi
Botez Raducu

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

Doamne, rebiana ce a crescut mara este frumoasa foc, si lucu la fel, bineinteles, iar tu, mami, arati tare bine, slabuta, iar brandul ala mare cu care te lauzi nu-l vad deloc

POZE

Andrutzule, am prins bujori in obrajori!
Multam' de complimente! Mi-e drag sa-i vad crescand, imi inunda sufletul, asa mult ii iubesc! Am citit sub o poza a Stefannei cu cei doi copii minunati ai ei (si am avut lacrimi in ochi) titlul: "Aripile cu care zbor"!
A-propos de brand.. eu am 55 de kg (+, - cateva sute de g in functie de ce mananc) dar in pozele alea doua as jura ca am mult mai mult :))

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

andira lasa forumul ca se ard fursecurile, yummy , imi facusi pofta, da' am zis pas la dulciuri

Nu le ard , pt ca laptopul e in bucatarie. Mai bag o tava in cuptor, mai dau un refresh...

Mergi la inceput

Eu am o mare dilema.
Mai stiti ca va ziceam eu acum cateva luni de concertele Metallica, Megadeth, Manowar, Rammstein etc?
Ei, tati si-a luat abonament in secunda 2 in care s-au pus in vanzare (acu' cateva luni), si la mom respectiv i-am zis ca vreau si eu bilet pentru ultima zi, duminica, pt Rammstein. Zis si facut, el are toate cele 3 zile (incepand de poimaine pana duminica), eu am doar duminica.

Acum ma sucesc, pt ca vor tine toata ziua concertele, de pe la 12 pana pe la 23. Nu stiu cand incepe Rammstein, si ar insemna sa lipsesc de acasa in jur de 5-6h. Ar fi frumos, mai stau si eu cu sotul meu, dar... cum sa las pisoiul mic acasa atatea ore??
Ok, ii las lapte (desi trebuie sa ma apuc sa fac provizii, cele existente au expirat), dar eu cred ca ma sui pe pereti dupa 4h, nu-mi ajunge nici mama tampoanelor...

Pe de alta parte, mi-e si de bani, ca a costat 190 lei numai biletul meu, plus ca intr-un fel as vrea sa merg si eu. Daca as gasi cui sa vand biletul l-as vinde, dar daca nu... ce fac?

Mergi la inceput