Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa tu ai dozificator de lp avent nu? imi zici te rog daca poate fi sterilizat la microunde sau in cel electric pt ca cel care.l am nu merge bagat

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

Miria intrebai de activitati pt Dami. Am inteles ca inot la Miramar (in Pantelimon) ar fi ok. Se ia proba de apa la fiecare ora, au instructori si program pe tot parcursul unei zile. Si eu as fi vrut s-o duc pe Bia, dar mi-e ca cine-stie-ce dihanie imi aduce si ii da lu' asta mic!!! Si daca o duci in timpul zilei e mai bine decat seara, pt ca sunt mai putini copii.
Tratament pt anticorpii care ar putea aparea in timpul sarcinii de la incompatibilitatea de grup nu exista!! Nu este ca la incompatibilitatea de RH. Am stat si eu ca pe ghimpi in timpul sarcinii din acest motiv. Na, alt pitic pe creier! Bine ca s-a terminat cu bine, cred ca Cristian are grupa mea pt ca mi-am facut dozarea de anticorpi pana in ultima sapt de sarcina si nu aparusera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Rebiana, andra multumim pentru complimente! Toti copiii de la odisea noastra sunt superbi si nu imi vine sa cred cat de mult au crescut! Parca ieri erau toti in burtica si noi monitorizam contractii, greturi si de-ale sarcinii.

Andira cum au iesit dulciurile? Nu stiu ce am avut azi dar mi s-a facut asa pofta de ciocolata ca am dat iama intr-o ciocolata cu lapte. Sper sa nu il agit pe don Pedro. acum l-am pus la carusel, se joaca cu un cerculet si gangureste. dar nu il tine mult si va realiza ca nu sunt prin preajma.

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

marina, ba se face analiza in sarcina si tratamentul cam acelasi ca in cazul unui rh negativ, plus analiza lichidului amniotic in care se masoara anticorpii generati de mama
chiar la institutul de hematologie din bucuresti, vezi pe net sunt fete care au facut aceasta analiza si macar se stie cand se naste copilul ce trebuie facut
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=71166

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui rmkristine

Miria intrebai de activitati pt Dami. Am inteles ca inot la Miramar (in Pantelimon) ar fi ok. Se ia proba de apa la fiecare ora, au instructori si program pe tot parcursul unei zile. Si eu as fi vrut s-o duc pe Bia, dar mi-e ca cine-stie-ce dihanie imi aduce si ii da lu' asta mic!!! Si daca o duci in timpul zilei e mai bine decat seara, pt ca sunt mai putini copii.

Exact acolo le duc eu pe ale mele. Irina tuseste deja ca un magarus, dar le trebuie activitate.
Din 3 iulie se duc si la balet.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Roxana nu am spus ca nu se face analiza in sarcina, chiar am spus ca si eu am facut pana in ultima sapt de sarcina, am spus doar ca nu exista tratament in sarcina. Nu se face acel tratament cu gamaglobulina care se face in cazul incompat de rh.

Mergi la inceput

andira le duci seara sau in timpul zilei?

Mergi la inceput

Marina - de la 11 la 12.

Mergi la inceput

Andira si e ok? Tu esti multumita?

Mergi la inceput

Sunt multumita, e ok. Cam frig, zic eu, adica puteau incalzi apa mai mult, ca vin cu buzele cam vinete, dar per ansamblu e ok. Se ocupa de ele, Nati se obisnuieste si ea cu apa, desi cred ca e cea mai mica, iar Irinei ii place foarte mult, si se descurca foarte bine.

As fi preferat un program mai aerisit, nu in fiecare zi timp de 2 sapt, dar asta e singura varianta pe perioada verii.

Mergi la inceput