Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

marina se fac teste, analize care daca dau pozitiv si nu exista tratament, se poate provoca nasterea pt ca bebe poate fi in pericol, se fac tranfuzii imediat ce se naste, deci si astea sunt tot tratamente, nu poti sa mergi la ghici
si oricum sunt masuri pt a preveni anemia de exemplu in cazul dezvoltarii de anticorpi in urma incompatibilitatii de gupa nu doar de rh
de exemplu in cazul rh se fac anticorpi anti D si in cazul incompatibilitatii de grupa se fac anti B, deci ceva tot exista de facut si e bine de stiut

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rmkristine
Si eu as fi vrut s-o duc pe Bia, dar mi-e ca cine-stie-ce dihanie imi aduce si ii da lu' asta mic!!!
Marina de Cristian Patrick (8.04.2010) si Bianca Maria (15.09.2005)

andira si mie mi.e frica de ce zice marina mai sus, ca ivan imi aduce cine stie ce, zi.mi cum scap de stres ca vad ca tu ai reteta :))

POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

AndirA SI TU BRUTUS CU laptopul in buctarie ??
tot de aici scriu si eu dupa ce Maya m-a trezit dupa 20 de min de somn ca sa adoarma la loc in brate
Vreau si eu ceva dulce , am gasit o reteta care pare ok cu mascarpone, branza dulce , frisca si fructe dar nu am ingredientele.

Roxana - eu in cel pt microunde il sterilizez . L-am sterilizat de 2 ori de cand l-am luat . Pun doar LP in el nu vad pt ce atata sterilizat. Mai am unul identic si la fel babyono si tot la microunde il bag. Defapt cel electric sta intr-un colt pt ca nu am rabdare 30 de min

Ina - eu una nu as face ce ti-a recomandat dr. Dr au niste sfaturi universal valabile pt toti copii dupa parerea lor. Nu tin cont ca fiecare copil e unic si are nevoile lui.
Daca Maya mananca o ora ce ar trebui sa fac ? sa-i iau bibele dupa 15 min pt ca asa trebuie sa manance la carte in 15 min ??
Eu zic sa-ti urmezi instictul si gata.

andra - tot acolo e ganglionul. Nici nu cred ca se poate retrage asa repede. La mine cand se maresc se retrag intr-o luna , cam asa.
Din ce am citit am inteles ca e normal sa se mareasca la copii atata timp cat nu se maresc mult si brusc , raman mobili si nu sunt durerosi.

si eu am brand dar nu ma supar atata timp cat nu e grasime.

Ma simt foarte obosita desi am dormit de la 1 la 8 dimineata cu pauze de o ora pt pompa si papa maya.
mi-e frica sa ma culc , cand adorm eu se trezeste Maya

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Adica, ce gogomarci sa aduca de la bazin?

Hai, mai, nu ma speriati inainte de-a o duce. Ca-i fac balta in curte la tara pana la urma.

Fii-mea are la energie cu carul mare. O mai si pun, saraca, dupa ce ca nu face nimic toata ziua, sa se culce dupa-amiaza si ma supar ca nu doarme.
E asa apucata de streche, de cand sta pe loc, se agita de pe un picior pe altul.

As vrea s-o dau acuma, vara la inot, iarna la tenis si am gasit si cursuri intensive de engleza pentru copii prescolari. Poate fac o treaba si o dau macar la o serie de activitati, pana in toamna, apoi om mai vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ma tot tin sa va spun si uit . Acum ca frec menta trec la fapte
Saptamana trecuta marti au reusit si cei de la termopane sa ne aduca usa de la baie asa cum trebuie. Dupa mai mult de 6 luni.
din decembrie trebuie sa vina. pana acum au mai adus-o de vreo 5 ore gresit.
Acum puteam si noi sa terminam holum si glaful la usa de la baie. Asa nu-mi arde de muncitori iar pe cap dar nu prea am ce face../..

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

REBIANAvazut pozici proaspete, frumusica taaaare Mara si Luca...o mandrete de fecior. La asa mamica asa copilasiDespre ce brand vorbesti? Al cui?

BORDEANCAVIO, imi pare rau ca esti asa suparata.Cand e soacra/socrul, parca treci mai usor peste toate ,dar cand sunt parintii tai...e mult mai greu. Sunt bineinteles si exceptii, dar....confirma regula. sa treaca nervii,gandeste-te ca Tudor simte starea ta si nu-i face bine.

ANDIRAse inunda tastatura...si nu sunt balutele lui fii-mea

Am ajuns cumva si la cumparaturi, ca era mare nevoie. Vestea buna e ca am primit banii de indemnizatie deci am avut ce cheltui...

Fii-mea sta in scoica pe masa in bucatarie si tipa la un om-cartof pe care i l-am legat de maner..e totalasa vad cat o tine...

trimit ca s-a plictisit deja...

Poze Briana.

Mergi la inceput

Si noi am implinit astazi 2 lunite. N-am facut tort si nici n-am aruncat cu confetii, dar in sufletelul meu de mama m-am bucurat si i-am urat copilului meu sa fie intotdeauna sanatos si vesel ca acuma.

VIO - Imi pare tare rau pentru starile pe care le ai din cauza parintilor. Desi am tendinta de-ati spune sa pui cat mai putin la suflet stiu ca nu se poate cand mai esti si obosita. De obicei asa se intampla, cei dragi sunt cei mai nediplomati in cazurile astea si te lovesc sub centura.
Situatiile vin, trec, ideea e ca dupa ce iti scade adrenalina si te-ai descarcat cat ai putut sa nu mai procesezi la ce s-a intamplat, ca te macini inutil.

Mergi la inceput

denisa, usa aia de cand erai gravida? si vorbeam de ea?
na bine ca s-a rezolvat
vreau sa. sterilizez pt ca lp e un mediu bun pt bacterii, acum nu stiu daca si cel praf , nefolosit adica si scos din cutia lui

miria cand pui poze cu casi?

POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

La multe lunite MIRIA, sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!!!

Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)
poze noi
Botez Raducu

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Multumim, fetelor!

Sunt asa fericita cand il tin pe burtica si el ridica din capsor si se uita uimit in jur si la mine balanganindu-l. Apoi, isi fixeaza ochisorii negrii spre mine si imi zambeste chel si atunci imi dau lacrimile si ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a lasat sa cunosc asemenea fericire.

A crescut. E dolofan. Si tare cuminte.
Nu stiu cum sa imortalizez clipele astea pentru ca sunt sufletul meu si aerul meu si as vrea sa le pastrez cat mai mult.

Mergi la inceput