Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Silvia - au iesit bune, cum ies de ani de zile de cand le fac (sunt usor de facut, fara gluma). Se schimba gustul doar cand le las eu mai mult in cuptor .

Dayanara - cu ce sa vina de la piscina? zici de virusi sau de vreo ciuperca? Ele n-au voie la Iris pana nu se spala pe maini si din cap pana in picioare, cand se intorc de la inot.
Si oricum, doar n-o sa le tin in casa din cauza lui Iris, nici nu m-am gandit ca ar veni cu ceva de acolo, am zis ca e important pt ele sa aiba activitate, iar inotul mi se pare esential

Honey - da, si eu tot in bucatarie, si mai am unul in camera, dar pe asta il folosesc mai mult

Ca tot veni vorba, poti sa-mi recomanzi pe cineva pt termopane? Am chemat ieri pe cineva, si mi-a cerut un pret pt inchiderea balconului de mi-a picat fata: 3700 lei. In gandul meu "la revedere", nu stiu de ce s-o fi aruncat asa la pret.
Asa ca acum sunt in cautari, trebuie neaparat sa punem termopane si acolo si sa facem izolatia, ca dupa cum ii aud pe astia la tv ca o sa ajunga intretinerea in iarna, dam faliment altfel.

Ramy - sunt foarte usor de facut, v-am mai dat eu reteta, eu le fac pt sot si pt copii, ca cica ma apuc de slabit

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

andira nu neaparat dela piscina, asa in general de la gradinita de afara, normal ca nu ai cum le tine in casa, pe ivan nu.l mai tin nici.o zi chit ca ies la 10 seara pe racoare, dar am frica de ce poate lua asta cat e inca mica, mai incolo parca.s mai puternici ...

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Eh, ti-am zis ca Irina deja tuseste, dar am zis ca nu ma impiedic de asta, mai ales daca ei ii place. Si cand o vad si ce bine se descurca.
Mai ales ca altfel imi mananca mie nervii, ca se plictisesc amandoua copios.

Miria - La multe lunite!

Va intrebam si eu ceva, acum vreo 3 pagini, dar cred ca n-ati vazut, asa ca mai postez odata (sunt perseverenta ):

Eu am o mare dilema.
Mai stiti ca va ziceam eu acum cateva luni de concertele Metallica, Megadeth, Manowar, Rammstein etc?
Ei, tati si-a luat abonament in secunda 2 in care s-au pus in vanzare (acu' cateva luni), si la mom respectiv i-am zis ca vreau si eu bilet pentru ultima zi, duminica, pt Rammstein. Zis si facut, el are toate cele 3 zile (incepand de poimaine pana duminica), eu am doar duminica.

Acum ma sucesc, pt ca vor tine toata ziua concertele, de pe la 12 pana pe la 23. Nu stiu cand incepe Rammstein, si ar insemna sa lipsesc de acasa in jur de 5-6h. Ar fi frumos, mai stau si eu cu sotul meu, dar... cum sa las pisoiul mic acasa atatea ore??
Ok, ii las lapte (desi trebuie sa ma apuc sa fac provizii, cele existente au expirat), dar eu cred ca ma sui pe pereti dupa 4h, nu-mi ajunge nici mama tampoanelor...

Pe de alta parte, mi-e si de bani, ca a costat 190 lei numai biletul meu, plus ca intr-un fel as vrea sa merg si eu. Daca as gasi cui sa vand biletul l-as vinde, dar daca nu... ce fac?

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

andira eu zic sa te duci la concert daca ai cu cine s.o lasi si te mulgi si.i lasi lapte e ok, de ce nu? dca ai incredere cu cine o lasi si asa sti linistita si.ti prieste

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANDIRA - La dilema ta sunt 3 variante de rezolvare:
- sa te duci, organizandu-te cum stii si poti mai bine;
- sa vinzi biletul, daca gasesti cui;
- sa pierzi si biletul si banii.

Acuma, eu sunt sigura ca le stiai si tu si nu pot sa iti dau rezolvarea pentru ca e o decizie strict personala.

Pot, insa, sa-ti zic ce as fi facut eu. Nu m-as fi dus (cunoscand toate datele problemei) si as fi facut calculul dinainte de-a da banul. Nu-s aricioasa la punga, dar cand apare ceva care exclude copiii eu devin greu de comunicat cu ceilalti.

Acuma, ca ai apucat sa cumperi biletul, du-te si distreaza-te cat poti mai mult, ca-i o oportunitate, in fond!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Ina, referitor la trezitul noaptea, exact de aceeasi parere e si dr. meu: nu este indicat sa le dam papa noaptea dupa 3 luni. Mie mi-a spus clar sa ma "chinui" sa-i scot o masa de la cel tarziu 3 luni(daca nu o scoate singur) iar de la 5 luni sa nu ii mai dau decat dimineata( de la 6 incolo) Explicatia este cat se poate de simpla: organismul uman nu a fost creat sa digere noapte, dimpotriva, toate functiile lucreaza la 20% din capacitatea din timpul zilei. Cu atat mai mult la copii , sistemul digestiv nu este maturizat pana tarziu.

Si mie mi se trezeste Codrin de 3-4 ori pe noapte mai nou, si crede-ma ca nu de foame.El mananca doar o data pe noapte de la 8 saptamani. Si ma straduiesc sa il impac altfel de cate ori se trezeste, si ii dau papa doar cand e ora de papa(spre dimineata in jur de ora 4-5).
Adevarul este ca nu am agreeat niciodata conceptul "alaptat la cerere" si nici nu l-am aplicat niciodata. Cand am alaptat(la san) nu ii dadeam niciodata mai repede de 2 ore, iar de cand santem cu LP, niciodata mai repede de 2 ore si 45 minute.Nu am avut nici probleme mari cu burtica, nici la Lucas, nici la Codrin. Colicii au fost in limitele suportabilitatii.

Hai ca mam intins...

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

andira nu te poti duce doar 4 ore? mai ales daca ai cu cine sa o lasi si stii ca este dragalita, schimbata si ingrijita? adica sa stai numai cat sa manance odata si sa nu ai probleme cu surpraproductia de laptic.

am iesit si noi luni la un restaurant sa serbam 2 ani de casatorie, am lipsit doua ore de acasa. Mai mult de atat nu am indraznit pana acum. Dar cate doua ore am mai plecat, de obicei pentru cumparaturi si chestii administrative. Ne-a prins bine, ne-am relaxat, am mai facut planuri.

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bordeancavio

buna fetele,

va servesc cu o felie maaare de si un pahar de sampanie ca azi implinim si noi 2 lunite!

multumim mult de urari, pupici la toate mamicile si toti bebeii.

bebe e bine, usor marait, dar la noi asta e floare la ureche. de obicei are program de plans cam non stop.

din pacate eu sunt intr-un mare "butoi" am plans de nu mai pot de nervi. asta pt ca "ajutoarele" mele, adica parintii care ma ajuta selectiv, cand au chef si nu le incurca doamne fereste programul, au fost si plecati 9 zile in vacanta in grecia ca de, se respecta oamenii, iar acum la venire tot ei tafnosi, ocupati, etc... iar certurile sunt iminente si din orice motiv. eu momentan stau cu ei in apt. si ne certam tot timpul, desi ei se lauda cu marele ajutor care mi-l dau cu bebe. asa ca azi a fost o super cearta cu urlete in tot blocul cred ca s-a auzit, pt ca nu era pic de paine dimineata nu aveam ce manca, si tata imi zice , ce, tu nu puteai sa iei paine ieri???? in conditiile in care am fost cu bebe ieri non stop si a fost si marait. iar mama ieri fusese la cumpoaraturi la mega image dar a "uitat" sa ia paine. ce sa mai zic.... ma scuzati ca ma plang dar efectiv nu mai puteam. am luat si un calmant dupa o gramada de plang, saracul bebe se uita asa mirat la mine, parca vroia si el sa planga.

va pup,

mami de Tudor Cristian 23.04.2010

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Vio , nu e de mirare ca e bebe marait...el simte toate tensiunile din casa si nervii tai..ca sa nu mai zic daca alaptezi ce nasoala e treaba cu nervii ..Nu pot sa iti spun sa te calmezi, ca si eu am stat 1 an cu ai mei, si ma certam cu mama zi de zi.INEVITABIL!!! Sincer, doar cand ne-am mutat situatia s-a imbunatatit. Eu sper sa iti dea DD tarie sa-ti infrangi sentimentele negative si sa-i ignori pur si simplu.

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui briza_marii

Ina exact acelasi sfat l-am primit si eu "sa il educ legat de trezirile noaptea, sa ii dau cateva guri de apa in loc de lapte", cu concluzia ca "intr-o saptamana sigur invata lectia". Numai ca eu nu ma simt in stare de asa "educatie", asa ca voi continua sa ma scol ori de cate ori plange bebe si o sa ii dau laptic ca pana acum.
aprilie 2010)

Briza, Inadaca veti ajunge sa doriti sa ii scoateti mesele de noapte, sub nici o forma nu inlocuiti lapttele cu ceai sau apa!Il veti invata sa se trezeasca sa bea ceai sau apa, si atunci voi v-ati sacrificat noptile in zadar. Daca nu ii dai lapte, atunci nu ii dai nimik: lganat, plimbat sau suzeta. E greu, dar nu imposibil! Trust me!

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana - pt mine nu exista comparatie intre LM si LP inafara de faptul ca sunt ambele baute de bebelusi .
LM se srica inr-o ora o ora jumate ( Al meu ) miroase a fier , e dulce, nu e gretos ca LP, se alege grasimea daca il lasi , nu se vede pe bibe.
Cel praf are al miros , un gust gretos dar merge cu ness, nu se strica - eu am lasat bibele de seara paan dimineata cand l-am baut eu cu ness, ramane pe bibe etc...
Eu am LP in doze de cand am fost la tara, le-am luat si la mare. una am golit-o mai am una plina.
Nu stiu cate bacterii de dezvolta, sta inchisa cutia. la fel sta si in cutia lui LP

Anca - ba digera bine merci. Eu pe canicula mananca doar noaptea, Nu pot sa mananc pe caldurile alea. Si nu am patit nimic.
Il invit pe donmul dr s-o tina el pe fimea de vb cand ii este foame.
Eu imi mentin parerea ca fiecare copil e unic.
O prietena a scos masa de noapte baietelului ei acum la 2 ani jumate. Defapt si-a scos-o el singur. Pana acum bea lapte de 2 ori pe noapte .
Iar de alaptat daca nu alaptezi la cerere parerea mea e ca nu ai cum sa alaptezi. Ce faci cand vine un puseeu de crestere ? cum stiu sanii sa produce mai mult daca nu-l pui mai des la san?

Andira- Nu-ti recomand aplast- ul . 6 luni a durat sa faca o usa la baie . Au gresit deschiderea , au gresit tocul , au gresit greamul, au gresit clanta. La baie am ramas cu geam clar desi eu vroiam crizet, un geam care pare "start " , lasa lumina sa intre dar nu se vede
Da Roxi aceasi usa e.
Nu stiu ce sa-ti recomandat. Am un prieten care si-a pun in toata casa si e multumit. Sa-l intreb de nr de tel ceva dar nu bag mana in foc pt ei.

Miria deja nu se mai poate !!!! Pune-ne si noua niste poze, vei sa murim de curiozitate ???

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput