Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 17
vladimirescu spune:
ina - cu mincatul noaptea si mie la fel imi zice pediatra - asta e scoala veche a lor :)
Daca Floricica ar lua ok in greutate, eu chiar i-as scoate noaptea o masa, pt inceput, apoi inca una dupa 1-2 saptamini, ca si eu cred ca e vremea dupa 3 luni sa faca nani noaptea...
La mine Floricica se trezeste de cel putin 2 ori noaptea (in general la 1, 3 jumate, 6...) dar sint sigura ca nu de foame, ci de la gaze. Evident ca daca il alaptez se linisteste si adoarme la loc.
Daca ar lua bine in greutate, la trezitul de la 3 jumatate as incerca sa-l readorm altfel, ajutindu-l sa scoata gazele si cu suzeta, alintindu-l - cred eu ca ar merge, si incet s-ar dezvata de mincat la ora aia.
Dar din pacate Floricica al meu nu prea maninca ziua - suge cam 3 minute si gata, rar ajunge si la sinul 2. Si ia cam incet in greutate. Asta e motivul pt care ii dau inca sa pape noaptea ori de cite ori se trezeste, in incercarea sa mai recuperam in greutate (si sint relativ ok cu metoda asta, crestem pe medie).
Imediat ce vad ca ia si el mai bine in greutate, am de gind sa fac ceva sa elimin o masa noaptea. In nic un caz nu vreau sa ma apuce 6 luni cu mese noaptea, d'apai 2 ani, zau... Vreau sa fiu mama buna dar nu vreau sa fiu martir - decit daca am sa vad ca nemincatul noaptea o sa-i aduca mari suferinte, ceea ce sincer nu cred - trebuie doar putin curaj si rabdare sa incercam, poate merge chiar usor, cine stie?
Eu cred ca 10 min de plins nu-i face rau, daca il alini cumva si-l faci pina la urma sa adoarma nemincat. Vorba lui Dr. Spock din carte: "daca un bebelus care are deja 6 kg mai cere noaptea de mincare, lasati-l 10 min sa se linisteasca singur, chiar daca plinge, Daca dupa 10 minute plinsetul devine isteric, cereti-i scuze si hraniti-l imediat" :))
Bref, parerea mea e sa incerci citeva nopti, poate merge. Daca nu, nu, dar poate ai noroc :))
Ramy77 spune:
Citat: |
Ramy - sunt foarte usor de facut, v-am mai dat eu reteta, eu le fac pt sot si pt copii, ca cica ma apuc de slabit Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010) |
Da, dar e doar reteta, nu sunt gata facute...
Eeee,lasa ca si eu slabesc...in vise,tocmai am baut o cana cu lapte si am papat paine cu unt si gem de capsuni...de slabit
Poze Briana.
Ioanact spune:
citat din mesajul lui andra_s alina am vazut filmul cu vorbirea, asta mai era singurul disponibil acum 2 zile. este f interesant, chiar nu ai cum sa faci sa le mai reincarci si pe celelalte, sau sa rogi pe cine ti le-a trimis. mi-a placut f mult si-s caonvinsa ca si celelalte sunt la fel POZE Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010) Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!! |
Imi pare rau! dar cred ca au expirat cele 10 zile..am reusit sa vad si ultimul filmulet cu 'Gandirea'..sunt f interesante si educative.
Nu stiu cum sa fac sa le trimit..eu le am in calculator..
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
citat din mesajul lui dayanara andira sa vezi program, azi noapte s.a culcat silvana la 10.30 a baut un bibe la 12.30 am dormit pana la 7 dimineata, a baut alt bibe a stat treaza pana la 8.30 si a adormit ia pana a 13, alt biberon a stat treaza 15 minute a mai baut la 15 si doarme si acum, cred ca la noapte am program de plimbat prin casa mai mult ca sigur roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) POZE AMr...2kg |
Justina la fel doarme..insa nu sta treaza prea mult si noaptea doarme de rupe.
POZE RECENTE
dayanara spune:
denisa eu n.am facut comparatie cu lm, intrebam de dosificador atata tot
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
Ioanact spune:
citat din mesajul lui honeybaby O prietena a scos masa de noapte baietelului ei acum la 2 ani jumate. Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010) Doamne ajuta sa fim sanatoase ! Poze & Filmulete Bebeluna |
Si eu am o prietena care fetita ei nici acum la 2 ani jum nu si-a scos masa de la 3-4 dimineata de lapte, si m are una de aproape 7 luni, care poate nu s-ar trezi noaptea, dar ea stie ca e ora de mancare si se duce sa-i pregatesca biberonul, dormind cu ea in pat o simte ca se ridica si se foieste iar ea vine cu biberonul si i-l baga in gura, in somn.
In schimb Ioana pana intr-un an nu a m papat lapte noaptea..ii dadeam ceai/ apa..pana a renuntat sa se m trezeasca. (nu tot timpul se trezea)
Insa acum la 2-3 pana la 6 luni e imposibil sa-i scoti masa (ele) de noapte..pt ca unii se trezesc de foame.
POZE RECENTE
honeybaby spune:
Nu am zis ca ai facut comparatie, ziceam doar asa ca observatie ca cel matern se strica cel praf nu " se vede" Probabil ca si el se strica doar ca nu-si schimba gustul.
Am patit-o cu un iaurt danone acum cativa ani , am mancat si mi s-a facut rau . Era expirat de o luna dar nu am vazut si cum gustul nu era schimbat am mancat fara sa-mi dau seama
Apropo de asta de ce nu se mai da dintr-o cutie de lapte dupa o luna ?? E stricat sau isi pierde din proprietati ??
Maya doarme de la 5 . Am nervi ca nu stiu ce sa fac , daca ma culc si se trezeste intr-o ora sunt praf, daca nu ma culc si nu se trezeste ma oftic sa stau treaza in loc sa profit si sa dorm
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
si eu stiu o gramada care s.au trezit pana la 2 ani
ce nu pricep legatura intre kg si trezit, silvana are deja 6 ...nici gand sa.i scot vreo masa, ca nu vrea ea nu de alta ca eu nu i.as mai da ca e foarte grasa
POZE
AMr...2kg
dayanara spune:
eu cred ca.si pierde din proprietati ca si cel care sta in frigider gata facut
eu stiu ca lm dureaza mai mult decat lp , probabil depinde de persoana, dar tocmai pt ca lm are anticorpi nu dezvolta bacterii asa repede ca lp
POZE
AMr...2kg
honeybaby spune:
Asta cu stricatul nu o inteleg neam . Ma gandeam ca poate nu sterilizez eu bine si raman bacterii in biberoane ??
Parca proteinele sunt cele care atrag bacteiile. Alea sunt in ambele tipuri de lapte
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna