Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 18
dayanara spune:
pai proteinele le atrag si anticorpi le distrug :))asa cred eu dar nu stiu sigur
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
honeybaby spune:
InseMna ca ai mei sunt in vacanta :))
ai incercat biberoanele de sticla de la dr browns ? La farmacie aici langa mine au decat de sticla cu gat larg
La cat sunt eu de atenta nu as risca dar sunt frumoase ( si cantaresc 2 tone)
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
Ioanact spune:
La multe lunite si anisori, sarbatoritilor de azi: Matei, Oana Iulia, Andrei, Matei, Tudor Cristian, George Casian!
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
dayanara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby InseMna ca ai mei sunt in vacanta :)) ai incercat biberoanele de sticla de la dr browns ? La farmacie aici langa mine au decat de sticla cu gat larg La cat sunt eu de atenta nu as risca dar sunt frumoase ( si cantaresc 2 tone) Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010) Doamne ajuta sa fim sanatoase ! Poze & Filmulete Bebeluna |
nu cred, daca se strica nu inseamna ca nu are anticorpi
nu stiam ca dr brown are si de sticla, ma tenteaza merci
POZE
AMr...2kg
stefimic spune:
salutare la ora asta, sper ca mai este cineva pe aici care poate sa-mi trimita si mie parola de pe picasa, nu pot vedea pozicile , cred ca in lipsa mea ati mai facut alata parola pt ca cea veche nu merge.
va rog mult, multam mult.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
stefimic spune:
sarumana ROXANA se pare ca eu nu ma mai pricep la ora asta ca parola vad ca e la fel, dar pana la urma am reusit.
asa, care va sa zica am vazut doi pui frumosi de mamica fericita REBIANA, ce pot sa-ti spun sunt minunati si asa as vrea sa-i vad mereu, zambitori.
voi mereu i-mi aduceti aminte de pui mei, fiind exact aceeasi diferenta si aceeasi numereala de baiat mai mare si fetita mai mica.
SILVIA am vazut si puiul tau, care este un scumpic si a crescut asa de mare.
de smecherul IANIS nuci nu mai vorbesc, cred ca voi o sa ma faceti sa mor de ciuda pana o sa-i creasca IOANEI parul sa-i fa codite, dar sa fiti sanatosi ca va prindem noi din urma.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
miria_cristina spune:
Fetele, despre ce lapte vorbiti ca se strica si cum? Nu inteleg exact.
Eu am si biberoane de sticla pentru cand sterilizez si-s tare bune chiar daca sunt mai grele.
dayanara spune:
miria eu o intrebam pe denisa de cutia aia dosificador de lp, unde iei lp nefacut si.l faci in parc sau unde esti si vreau de avent ca merge sterilizata, pt ca eu stiu ca lp gata facut nu tine f mult cu orele , stiu ca lm tine mai mult
dar denisa gusta din lm.ul ei si i se pare ca dupa o ora se strica
vreau sa sterilizez cutiuta aia unde iau lp , pt ca stiu ca lp dezvolta bacterii gata facut , cand e praf si e mutat din cutia lui nu stiu si ca sa fiu sigura vreau s.o sterilizez
POZE
AMr...2kg
honeybaby spune:
La 2 s-a trezit Maya . A dormit de la 5 la 2, a mancat, acum doarme iar. parca ma vad maine la 6 pe aici
Roxana - i-ati 2 cutii daca le sterilizezi frecvent. Pana se usuca una o ai pe cealalta
cred ca doarme toata lumea la ora asta...
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
bordeancavio spune:
briza, dayanara, andra, annya, ramy, miria, babyangel, multumesc mult pt raspunsuri, incurajari si sfaturi. chiar mi-au prins super! e altceva sa mai auzi o parere obiectiva. adevarul este ca la noi e un cerc vicios. stam cu ai mei, nu vrem sa mai stam mult, abia asteptam, dar nu avem cum sa luam credit momentan pt casa, pe urma venind bebe am zis ca pana pe la un an e mai bine asa, ca ne ajuta cat de cat... ma rog. ideea e ca ma gandeam ca o sa fie f naspa asa, daca stateam sa fac bebe cand ne mutam ma apucau 30 de ani sau stiu eu cat, ca tot amanam... am sperat, gandind pozitiv ca ei o sa se schimbe, o sa fie mai intelegatori si mai cooperanti. in schimb nu au facut nimic. nu isi modifica cu nimic tabieturile, probgramul, concediile, etc.... sunt disponibili doar cand vor si atunci fara mare ajutor (adica doar stat cu bebe, eventual dat bibe), iar fata de mine nu m-au ajutat mai cu nimic de cum am venit din spital obosita, ametita, dupa nastere. de asta de fapt sunt mai mult deprimata cu ei, cum ziceati si voi ca sunt parintii, nu socrii! si eu am un fix, fac comparatii cu altii care sunt ajutati si ma enervez ca la mine nu e asa. e un complex cam vechi de al meu,, de care nu prea scap.
incerc sa ma mai calmez, oricum ideea e sa ii ignor, sa nu ii mai bag in seama, si nici problemele, si sa rabd pana vom putea sa ne mutam. sper pe la 1 an al lui bebe, daca reusim cu banii.
pupiciiii o zi frumoasa.
mami de Tudor Cristian 23.04.2010
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#