Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Buna dimineata,

Va poftim la cafea buna , suc natural si prajitura fara ciocolata!!!

Joy a mea face 5 luni azi!!!! 5 luniiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

neata fetelor. intru si eu azi la cafeluta.
La multe lunite si anisori, sarbatoritilor de azi: Matei, Oana Iulia, Andrei, Matei, Tudor Cristian, George Casian, Joy!

sambata am facut si noi botezul. am avut emotii ca l-am facut in curte si mi-era ca ne prinde vijelia dar se pare ca piticul a avut noroc de vreme buna. am pus cateva poze pe contul comun sa vedeti cat am crescut.
legat de somn si al meu se trezeste la 2 sau 3 pt papica si apoi de la 5 gata incepe maraiala...avand in vedere ca la 2 mananca 120 ml lapte nu ma indur sa ii scot masa ca banuiesc ca dc nu i-ar fi foame nu ar manca atat...
dayanara dozatorul merge sterilizat la avent electric...
am vazut si eu ca s-a deschis odiseea de martie 2011 si din obisnuinta era sa intru acolo...parca nu m-am obisnuit cu ideea ca sunt mamica...mi se pare imposibil.asta pana tipa la mine iepurasu si ma aduce la realitate.

Mergi la inceput

Andra pe aici sunt si citesc in fiecare zi de cateva ori pe zi! dar nu imi gasesc intotdeauna si cuvintele sa raspund sau timpul!!
Ianis e mare si frumos!! Cresc copiii astia intr=un ritm.....
Tot vad comentariile tale la adresa Moreniului:)) eu nu m-as duce acolo nici sa imi ia sange, atata de ingrozita sunt!!!

Mai zicea o fata parca ca are sotul din Moreni??

Revin.... s-a trezit!!

Mergi la inceput

La multi ani tuturor bebelusilor nascuti azi! sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI! JOY - 5 LUNITE.

LA MULTI ANI! PETRU-GABRIEL, VICTOR ANDREI, DANIEL-4 LUNITE.

Sa cresteti mari si sanatosi, sa aduceti parintilor vostri numai bucurii.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Gaby La multi ani pentru Joy, sa creasca mare, frumoasa si vesela! si Piscotului meu care face 4 luni tot azi! Incredibil nu-i asa! S-a trezit super bine dispus de dimineata, se tot joaca singurel si gangureste de vreo ora si jumate. Eu patrulez la geam foarte des, e sarbatoare azi si vreau sa ies sa il impartasesc dar ploua cu galeata!

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

VIO stai linistita ca lucrurile sunt convinsa ca se vor rezolva si veti avea casuta voastra si nu o sa te mai streseze nimeni, ideal ar fi sa stai singura, dar sa ai parintii prin aproiere si sa te poata ajuta oricand, dar dua cum am spus doar ideal, in realitate totul este altfel, si nu te gandi ca esti singura, nu vorbesc de mine dar am vazut si cazuri mai urate, asa ca pentru puiul tau rabdare multa si fii mai degajata si nu le mai da atata importanta, poate si pin faptul ca vad ca te deranjeaza fac asa, incearca sa-i ignori si o sa fie mai bine ai sa vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

La multi ani tuturor bebelusilor de azi! Sa creasca mari, frumosi si veseli! Si sa fie sanatosi!

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

IRINA sa va fie de bine crestinarea, sa fiti sanatosi si o viata plina de bucurii.
referitor la masa de noapte eu cred ca fiecare copil este in felul lui, fiecare mananca atunci cand ii este foame, nu exista ora fixa de masa cum nu exista nici de somn, deci sa lasam copii sa-si creeze propriul lor program.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fete!

ROXANA - Am inteles, dar de ce iti trebuie exact cutia aia?
Eu ii pun in biberoane normale cantitatea de lapte pe care o folosesc la momentul asta, apoi cand ma hotarasc sa ii fac un lapte nou numai torn peste el apa si gata.
Mi se pare simplu, ca am tot avut iesiri saptamanile trecute.

Mergi la inceput