Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Stefimic si eu tot asa cred, conteaza mult sa ai parintii in apropiere, eu cand sunt singura cu Petru nu am timp sa fac nici macar un dus. aseara l-am lasat cu tati si cum era marait, intr-un sfert de ora tati era terminat, ca nu stia ce sa ii mai faca sa taca.

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

ce este un dosificator pentru lp?

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

VIO - Copilul este exclusiv obligatia si hotararea voastra nu a parintilor vostrii.

Eu asa m-am gandit inca de la inceput, ca s-o pot motiva pe mama pentru atitudinea ei, desi la noi e mai complicat si nu intru in amanunte.

Parintii ajung la un moment al vietii, cand dupa ce au crescut si ei si s-au sacrificat, vor sa recupereze timpul ce le-a mai ramas nerefuzandu-si un concediu, o iesire sau mai stiu eu ce le place.
Acuma tu esti adult, ai familia ta si iti adaugi in viata atatea obligatii cate poti duce fara a avea pretentii la ceilalti, adica la parinti. Nu iei decizii cu gandul ca o sa-mi vina cutare in ajutor, ci ca tu insati faci fata indiferent de situatie si la gandul asta imagineaza-ti o situatie si mai neplacuta decat cea prezenta.

Asa, vei fi neluata pe nepregatite daca se intampla ceva nasol sau vei uimita si fericita cand cineva te ajuta neasteptat, dar indiferent de ce se intampla cu pici in depresie si nu suferi prea tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

La multi ani, fete pentru copilasii vostrii si pentru graba cu care cresc!!
Deja nu mai sunt iepurasi, ci iepuroi.
Of, si ce dulci sunt!!!

IRINA - Sa va fie cu noroc botezul micutului crestin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

alina am vazut filmul cu vorbirea, asta mai era singurul disponibil acum 2 zile. este f interesant, chiar nu ai cum sa faci sa le mai reincarci si pe celelalte, sau sa rogi pe cine ti le-a trimis. mi-a placut f mult si-s caonvinsa ca si celelalte sunt la fel

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Imi pare rau! dar cred ca au expirat cele 10 zile..am reusit sa vad si ultimul filmulet cu 'Gandirea'..sunt f interesante si educative.
Nu stiu cum sa fac sa le trimit..eu le am in calculator..

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

alina le poti incarca tu pe tranfer.ro si ne dai link-ul sa le salvam de acolo

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

irina merci, eu nu am avent o sa ma duc sa cumpar , ce am eu nu merge sterilizat la abur sau microunde

miria, tu pui lp intr.un biberon si in altul iei apa incalzita nu?
asa mi se pare si mie cel mai steril , singura problema ca biberonul nu se usuca perfect, cel in care pui lp nu se face asa pasta sau se umezeste?

silvia de asa ceva e vorba
http://www.hopa-sus.ro/magazin-produse-copii-bebelusi/doza-pentru-lapte-praf-118-p-51-c.aspx

am dormit ca omu si aseara dar eu nu ma bucur deplin, cred ca din cauza ca.mi aduc aminte de cum era la ivan si nu.mi mai vine sa cred:))

vio nu face comparatii e f nasol, la inceput n.o sa poti dar daca iti impui o sa reusesti
uite pe mine mai rau m.ar incurca un ajutor din familie, noi intre noi in familie ne permitem multe si cum zice un proverb de aici, prea multa incredere face greata asa ca prefer sa merg pe altul: mai bine singur decat rau acompaniat:))))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

VIO pentru copilul tau trebuie sa fi puternica!
Incearca sa fi diplomata, sa le ceri ajutorul parintilor tai, cand ai nevoie, mai lauda-i, spune-le ca ajutorul lor e foarte pretios pentru tine. Eu cred ca "vorba dulce mult aduce", poate se prinde si o sa te ajute si voluntar, fara sa ceri tu expres.
E greu sa stai in aceeasi casa cu alta familie, chiar si cu parintii tai. Eu am avut noroc, din punctul asta de vedere, am stat de la inceput separati de mama si socrii.
Acum ma bate gandul sa iau o casa, sa ne mutam cu mama, ca incepe sa devina dependenta de noi, se deplaseaza mai greu si, chiar daca stam in acelasi oras, ne vedem cam 1 data pe saptamana, ceea ce e foarte putin, avand in vedere ca isi iubeste nepotelul si i-ar place sa stea cu el.
Interesant este ca mama mea era destul de cicalitoare, dar de cand este Albert ma lasa sa hotarasc eu, tot timpul imi spune ca "tu stii cel mai bine ce sa faci". Vad ca si-a schimbat atitudinea, poate si-a dat seama ca acum relatia intre noi nu mai este doar de mama-fiica ci de parinte-parinte (e o teorie in sociologie de analiza tranzactionala care explica foarte fain evolutia relatiilor copii-parinti).

Eu cred ca parintii tai te vad ca o femeie puternica, descurcareata si care nu are nevoie de ajutorul lor decat la cererea ta.

Hai, multa putere si multa rabdare, sa treceti peste divergente si sa va intelegeti minunat. Si asta doar pentru Baietelul tau, care merita tot ce-i mai bun!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Miria - asa trebuie sa iei 2 bibe cu tine nu ? In unul pui apa masurata si in unul laptele ? Sau ai invatat pana unde sa pui apa?
Asa cum zicea si Roxana la mine sunt tot timpul unde biberoanele

Astia de la apa nova au oprit apa de la 8 si mai am decat 2 bibe curate.
Cred ca azi ma duc sa mai iau 2 bibe fie ele si de sticla.
Ma duc la farmacie cu aceasi placere cu care ma duceam la sephora sa miros parfumuri

Apropo mamicile care alaptati folositi parfum?? Mi-e teama ca e prea mult pt nasul ei .

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Saluti fetili!

Multumim tuturor pentru urarile de ieri, ne mandrim cu 6.6 kg, zambim non stop si gangurim de zor.

La multe lunite si anisori sarbaatoritilor de azi, sa cresteti mari, sanatosi si fericiti!

Am vazut ca vorbiti de masa de noapte. Andrei mananca in jur de ora 9 seara si apoi in jur de 5-5.30 dimineata, dupa care ia somn din nou pana pe la 7. Se considera tot masa de noapte? Ca eu una sunt foarte multumita de programul asta...

Andira eu m-as duce la concert, i-as lasa laptic muls si gata. Asa am facut duminica, am fost la o nunta si l-am lasat pe Andrei 5 ore si ceva cu mama. I s-a parut lui mai dubios ca laptele vine din bibe, dar a mancat si totul a fost bine. Si eu aveam sanii beton la intoarcere dar l-am mufat pe bebe si am scapat

Vio imi pare rau de neplacerile cauzate de parinti. Tot timpul (cu mici exceptii) locuitul impreuna cu parintii sau socrii provoaca certuri. si spor la strans banuti sa va mutati cat de repede

Gaby nu ne mai iubeste, tare rar ne scrie... Sa nu mai zicem de Ella care a intrat in vacanta guvernamentala... Si mai sunt multe fete care probabil sunt ocupate cu bebicii

O zi minunata va doresc , ma bag la un poker pe net cat doarme ariciul

Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Buna fetele,
La multe lunite sarbatoritilor de astazi: Joy5 lunite de GABY...Petru-Gabriel de GREENFROG,Victor Andrei de LORIANGI ,Daniel de MIRUNA sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii!

La noi iarasi ploua...de dimineata a fost soare, dar s-a dus repede si acum ploua.. m-am saturat de atata ploaie...plus ca s-a facut destul de frig...

Poze Briana.

Mergi la inceput