Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

andra eu nu te mai vazusem din pozele cu sarcina din auza asta zic
uite lamine in ultimele poze in rochie ce brad am - vorba miriei :)))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

ohooooooooooo, si eu sunt f tare la capitolul brand

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

Citat:

andra eu nu te mai vazusem din pozele cu sarcina din auza asta zic
uite lamine in ultimele poze in rochie ce brad am - vorba miriei :)))

POZE

AMr...2kg

ohooooooooooo, si eu sunt f tare la capitolul brand

POZE

Eu oricat de slaba as fi tot as putea trece drept... campioana la skandenberg :))))

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Citat:
rebiana ma bucur ca sunteti bine ai reinceput serviciul?

Da Andra, merg la scoala deja si asta pentru ca nu am dreptul la concediul de odihna integral. Eu nu am intrat in concediul de ingrijire copil deoarece incep serviciul (anul scolar) in septembrie.

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

pai rebiana, adica intri in CIC in sept? nu inteleg, dar mai avem fete din invatamant, ella, child si ele sunt acasa

POZE

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Da Andra, merg la scoala deja si asta pentru ca nu am dreptul la concediul de odihna integral. Eu nu am intrat in concediul de ingrijire copil deoarece incep serviciul (anul scolar) in septembrie.

pai rebiana, adica intri in CIC in sept? nu inteleg, dar mai avem fete din invatamant, ella, child si ele sunt acasa

POZE

Nu intru deloc in CIC. Am inceput deja serviciul; e drept ca, vacanta fiind, mi-e f simplu... din toamna incepe "nebunia". Despre celelalte fete care lucreaza in invatamant stiu ca vor sta acasa cei doi ani; eu nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

am vazut pozele rebiana! chiar ca e lunguta mara si frumosi amandoi
tu ce inaltime ai?

POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Rebiana - tu stii mai bine daca si cand te intorci la servici. Te inteleg perfect, eu m-am intors f repede, n-am avut ce face.
Oricum ai program mai scurt decat au majoritatea, o sa ai timp si pt puii tai.

Ma uit la Iris si ma minunez cat e de cuminte. Acum de ex sta de vreo 30 min in pat la noi, ba mai atipeste, ba se foieste, ba mai baga manuta in gura. Eu ma tot duc pe la ea sa vad ce face, dar m-am apucat de niste fursecuri pt picii mari si de salata pt mine si tati, asa ca o mai las nitel. E o scumpa...

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

POZE

Nu intru deloc in CIC. Am inceput deja serviciul; e drept ca, vacanta fiind, mi-e f simplu... din toamna incepe "nebunia". Despre celelalte fete care lucreaza in invatamant stiu ca vor sta acasa cei doi ani; eu nu.

acum am inteles, nu stiam ca nu vrei sa intri in CIC
acum fug pe picasa sa vad dulcea printesa rozalie

POZE

Mergi la inceput

Citat:

am vazut pozele rebiana! chiar ca e lunguta mara si frumosi amandoi
tu ce inaltime ai?

POZE

AMr...2kg

Am 1,68 m - cel putin atat masuram acum cativa ani. Luca pare sa-si mosteneasca tatal la inaltime si am convingerea ca si Mara.

Mergi la inceput

silvia f frumusel petru si ce bine a crescut ce bine ii sta cu bascuta de "mariner", aaa si in poza in care il ti in brate, am observat ca-ti seamana

despre faza cu mancatul noaptea si mie mi-a recomandat o dr sa nu-i dau noaptea de mancare, deloc !!!!!!!!!!!!!!!!! daca va amintiti, am fost eu pe la 2 luni ale lui ianis la cel mai apropiat spital, adica la cel din Moreni pt ca nu mai imi curgea lapticul si acolo era o dr neonato care imi zicea sa nu ii dau nicio masa noaptea, in rest strict la 3 ore ca bebe plange noaptea din alte cauze, nu de foame, ca doar nu zice "mama mi-e foame" si imi zicea ca citesc pe net tratatul lui pavlov despre reflexul de secretie gastrica si de acolo ar trebui sa deduc ca nu se da la copii sa suga noaptea nici nu m-am deranjat sa caut tratatul asta, ca doar nu eram nebuna sa imi alint copilul noaptea cu lectiile lui pavlov sau ale dnei dr X. lor le este usor sa vorbeasca, dar copilul se mai creste si cu sufletul, nu cu tratate, studii si cercetari si sunt convinsa ca nici pavlov, nici dr asta, nici a inei, daca au avut copii nu i-au lasat sa tipe de foame, cand nu-i al tau ti-e usor sa dai sfaturi hai ca m-am enervat degeaba

alina am vazut filmul cu vorbirea, asta mai era singurul disponibil acum 2 zile. este f interesant, chiar nu ai cum sa faci sa le mai reincarci si pe celelalte, sau sa rogi pe cine ti le-a trimis. mi-a placut f mult si-s caonvinsa ca si celelalte sunt la fel

denisa i s-a retras ganglionul mayei?

vio sper sa revina calmul in familia voastra. incearca sa-l feresti pe tudor de agitatia asta, ii dauneaza sa auda certuri si tipete, tu esti de asemenea tensionata si-i transmiti, offf...

referitor la tipete eu acum cateva saptamani l-am speriat pe ianis de nu mai sriam cum sa-l potolesc mi-a intrat pisica in casa cu un pui de vrabie in gura, dar de la distanta eu eram sigura ca-i soricel si cum am oroare si repulsie pt animalutele astea, am inceput sa tip si m-am suit pe un scaun - eram cu ianis in brate si in secunda 2 a inceput ca tipe isteric de abia, abia l-am calmat

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Data trecuta cand am fost la ea era cu pumnul in gurita. Acum iar a adormit... Adica adormit singurica, fara tzitzi...ura!

Termin fursecurile si va mai scriu.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput