Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***221***
Raspunsuri - Pagina 12
aris26 spune:
hahhahahhhahha
esti o dulce(dar e si normal la ce meniuri ai
)
stai linistita ca nu imi faci pofta, glumeam si eu, ca tu mereu mananci cate ceva bun. ma alint si eu ca in realitate nu sunt prietena cu mancarea. adica mananc doar ca sa nu cad dion picioare si daca ar fi dupa mine ash lua o pastila de friptura si cartofi concentrati si gata. doar de dulciuri ma mai apuca cheful din cand in cand.
pai prevenar am facut....hmmm stai sa ma gandesc...o doza la 2 luni, una la 4, una l 6 si una la un an. la fiecare infrarix am facut cictail cu prevenar. sper sa nu spun vreo prostie, ar trebui sa ma uit in carnet ca sa fiu sigur si mi-e o lene sa ma duc iar in casa de nu iti inchipui![]()
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Gianina34
nu ti-ar putea aduce dimineata "ceva bun - orice" fata care lucreaza la tine si pe care spuneai tu ca te bazezi? PS: si sa stii ca de cand am vazut ca-ti fac pofta nu am mai povestit nimic (nu am crezut ca poftesti la inghetata cu noaptea-n cap PPS: cate doze de prevenar ati facut? ![]() Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si-un pic |

25 martie 2009
Gianina34 spune:
aris - eu sunt o maaare pofticioasa si mancacioasa (spre deosebire de altii
) iar cu dulciurile intr-adevar i-o mare belea - pot sa nu mananc mancare toata ziua dar daca nu mananc macat putin din ceva dulce intru-n fibrilatii
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
aris26 spune:
simina - si mie imi e dor de tine. mai avem vreo 3-4 ore sa speram ca se schimba vremea.
nici al meu nu spunea mama decat la nevoi stringente sau la suparare. eu ii ziceam:"zi mama" si el cu toata gura:"TATA!" si radea, ca sa ma oftice. acum in schimb nu mai scap de el. pleaca la joaca si o data il pocneshte dorul de mine si ma striga. sora-mea il compara cu puiul ala de crocodil din desene animate care tocmai iesise din ou si tzipa cu toti dintii la vedere:"mama"
la masele nici eu nu am acces. ca vedere am cat cuprinde, el nu stie sa rada decat cu masele cu tot. pe astea din fatza le vad bine ca deh, dar in spate nu pot sa imi dau seama ca ies sau nu. eu mana in gura lui nu o mai bag decat am crezut ca imi amputeaza degetul, nu degeaba i se mai zice si Micul Dexter. in scimb mai avem un canin doar de iesit si am scapat de astia.
25 martie 2009
Gianina34 spune:
andiaroro - am intrebat la noi la brd si nu se pot scoate euro de la nici un bancomat din romania; chiat daca iti faci card de societe general tot nu beneficieti de nici o reducere de comisioane ceva![]()
concluzia e sa nu te agiti, vii cu ce card ai, scoti lei si... cheltui![]()
talentosii
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
Monnvas spune:
ploua. Io zic asa: ii dam ultimatum sa se opreasca pana la 4 si daca nu se opreste lasam pe maine. Si daca si maine ploua... poate gasim un loc de joaca acoperit cu fete dragutza, sa aiba Vitamina ce agatza
daca l-o lasa doamna judecator 
Monica mami
de
CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
petrean spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 andiaroro - am intrebat la noi la brd si nu se pot scoate euro de la nici un bancomat din romania; chiat daca iti faci card de societe general tot nu beneficieti de nici o reducere de comisioane ceva concluzia e sa nu te agiti, vii cu ce card ai, scoti lei si... cheltui talentosiiGianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si-un pic |
ziua buna
geanina..eu am card in valuta..si pot scoate euro
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
petrean spune:
am vreo 3 nopti nedormite....

2 copii cu amigdalita acuta..si unul cu otite

sa va mai spun???![]()
![]()
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui petrean am vreo 3 nopti nedormite.... ![]() ![]() 2 copii cu amigdalita acuta..si unul cu otite![]() ![]() sa va mai spun??? |
tot bolnaviori sunteti????

pai parca abia v-ati facut bine... sau am inteles eu gresit si abia va imbolnaveati???
multa sanatate si tie multa putere sa rezisti cu toti 3 bolnavioari si maraiti

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
petrean spune:
nu dyana..nu eram cand am postat..zilele trecute..am scris din "trecutul glorios"...acum insa secretiile din gat au recidivat..la toti, la unii intr-un fel , la altii in alt fel. Andrei.e la a 9-a otita..in nici 1 an

si toate cumulate cu iesit de dinti..masele..sa va zic ca ieri spre ex..nu am dormit deloc toata noaptea?sau ca azi noapte..la 4..inca-l leganam glosios pe cata care nu vroia suzi/lapte/nimic..doar urla..cat il tinea gura???:((
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
aris26 spune:
eu va propun locul ala de joaca dupa cheiul dambovitei la mihai bravu. incerc sa gasesc acuym nr lor sa vad cat ne costa. eu nu imi pun sperante sa stea ploiaia, la noi sunt deja rauri pe langa borduri
citat din mesajul lui Monnvas ploua. Io zic asa: ii dam ultimatum sa se opreasca pana la 4 si daca nu se opreste lasam pe maine. Si daca si maine ploua... poate gasim un loc de joaca acoperit cu fete dragutza, sa aiba Vitamina ce agatza ![]() Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"(7.03.2009) |

25 martie 2009