Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***221***
Raspunsuri - Pagina 13
andiaroro spune:
Gianina,Bianca si Petrean-merçi! E cum stiam
....intrebarea era mai mult sa vad, daca s-o fi schimbat ceva intre timp
.Si daca nimic nu s-a schimbat nu ma aventurez sa scot euro ca ma trezesc ca-mi ia astia taxe euro-lei -euro, iar cu cont in ro nu mai vreau sa-mi bat capul+ ca de SG( aia din fr) a divorta barbatu-miu fara regrete acu multi ani ca-s la fel de seriosi peste tot
...scoatem linistiti cu cardul lei si nu-mi mia bat capul cu formulele.daca ar fi fost numai banca x, care facea asat era bine ca sa stiu sa ma duc direct acolo
Chato- azi-noapte incercam sa ma loghez la contul comun sa-ti urez toate cele, dar cum n-am reusit(am uitat parolele) iti urez in direct sa treci cat mai usor peste toate.
Fetelor, eu sper ca ati reusit sa invingeti ploaia ....Sau ne asteptati pe noi![]()
Gianina34 spune:
aoleu petrean
dar ne deabia va facurati bine?
iar amigdalite si otite?
pupacim toata trupa si mai ales mamica sa aiba putere sa reziste
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
aris26 spune:
ne costa 25lei/zi(indiferent cat stam)/ copil. daca intrati pe site-ul lor kiddyland.ro au un talon de 20% reducere. deci 20 de lei/copil. eu una zic ca merita, in plus noi putem sta la cafele si la vorba ca dupa pitici are cine alerga![]()

25 martie 2009
Monnvas spune:
ARIS ar fi Zuper (cre' ca stiti bancul cu Zuperman, nu?), dar io zic sa ii mai dam maine o sansa parcului. Sau vreti sa mergem azi direct acolo? Sa auzim voturile!
Monica mami
de
CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
aris26 spune:
au! saracii de voi
multa sanatate sa va faceti repede bine toti si tu sa recuperezi somnul pierdut cat mai rapid
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean am vreo 3 nopti nedormite.... ![]() ![]() 2 copii cu amigdalita acuta..si unul cu otite![]() ![]() sa va mai spun??? Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |

25 martie 2009
aris26 spune:
ei uite ca nu stiu bancul cu zuper. si acum vreau musai sa mi-l spui![]()
daca mergem la kiddy e m,ai bine sa ne organizam un pic mai devreme, macar cine poate, ca e pacat sa nu [prinda copii macar 3 ore de joaca. acolo au si terasa cu trambuline si minuni. asta ca sa nu ne bagam unghia in gat daca se face frumos afara
25 martie 2009
Gianina34 spune:
monnvas - vrem bancul cu zuperman
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
aris26 spune:
fetele, eu am fugit acasa. va mai verific dupa mobil sa vad daca se stabileshte ceva, desi probabil ziua de azi e ratata
gashca
25 martie 2009
Monnvas spune:
Aici s-a oprit ploaia 
Ne semesim pe la 4 si ceva si luam o decizie. Daca e sa pice, vbim maine pt locul de joaca.
Eu nu mai pot sta pe calc ca s-a trezit dansul si vrea atentie. Ne auzim pe telefoane.
Monica mami
de
CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
Pisik06 spune:
Hello hello!
Azi am fost si noi sa facem Varilix-ul. Teoretic si noi ne pregatim de gradi, dar practic nu stiu daca incepem in septembrie sau mai tarziu, pt ca mi se rupe mie inima sa o dau deja la gradi
.
Aseara am fost la ORL si avem polipii cam mari pt varsta asta. Indicatiile au fost Sinupret (1 luna) - a mai luat cineva? si ceva picaturi de imunostimulare (lantigen B), dar pe care pediatra mi-a zis sa i le dau abia cand terminam cu toate vaccinurile, deci undeva prin toamna.
A, si cel mai important si traumatizant: a zis sa renuntam la suzi
. Va fi crunt, nici nu vreau sa ma gandesc. In ultimele zile Ana se trezeste din nou aproape in fiecare noapte si adoarme greu de tot si ziua si seara (am mai avut noi perioade din astea), tragand cu nesat din suzi, d'pai fara?
. Dar cica trebe, pt ca prin supt se impinge bolta in sus si obstructioneaza caile nazale si atunci sta mai mult cu gura deschisa (adevarat, Ana sta mai tot timpul u gurita deschisa), de aici cresterea polipilor, pericol sa afecteze si timpanul, etc.
O sa incepem treptat sa taiem din suzi, sa vedem daca functioneaza, cred ca o sa fie un roman mai mare decat la intarcarea bbilor tatzofili
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente