Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***221***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Mai PISIKO ce zici tu acolo? Treaba suzi asta. Nici nu ma gandeam ca poate face atatea chestii un cauciuc.

Pai ce sa zic? Sa scrii aici cronica. \ma gandesc ca va fi mai usor ca suzi se ascunde (tzatzele sunt la purtator).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

BIANCA, sincer, si pe mine m-a mirat, dar ne-a facut o adevarata teorie pe tema asta, cu desene si tot tacamul. Bine, banuiesc ca nu se intampla la toti copiii, a zis ca oricum Ana are si prin conformatie buza de sus un pic mai ridicata si atunci are tendinta de a tine gurita deschisa si a respira incorect.
Da, nu e la purator, dar e total indispensabila cand e vorba de somn. De asta mi-e frica. Deocamdata, nu ma simt eu pregatita psihic sa renunte copilul la suzi. Sper sa prind curaj

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Offf, daca nu ar fi partea asta cu somnul. MA gandesc ca adoarme cu ea si daca indraznesti sa o scoti ai pus-o ca se pune pe urlat.
Eu pe Vladimir il adorm in brate. Il las pana vad ca e praf de somn, apoi pun www.youtube.com/watch?v=sML60YBpF-I&feature=related" target="_blank">asta si il plimb. Adoarme pe umarul meu si apoi il las jos. Trebuie sa astept sa fie adormit ca lumea ca altfel cum il pun jos chitaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

Pisik, sa stii ca sotzu e stomatolog si n-are nimic impotriva suzetei...pana in jurul varstei de 2 ani
dupa care e bine sa renuntam la ea...treptat sau brusc...cum poate fiecare:))
in mod normal, nu se intampla nimic rau de la suzeta cand sunt inca mici, ganditi-va ca si de la tzatza ar putea sa-si deformeze bolta, daca sug mult si des
deci nu, nu e un pericol suzeta daca nu se da toata ziua- buna ziua, ci doar la nervi, plansete grave si adormit...si pana la 2 ani...hai 2 ani si un pic

s-ar putea insa ca si doctorita Pisikai sa aiba dreptate, in functie de particularitatile Anei...

Mergi la inceput

UALI, eu stiam ca de la suptul degetelor se deformeaza dantura si restul. Nu stiam ca si de la tzatza. Ma gndesc totusi ca tzatza e mai moale si o modeleaza copilu' cum doreste, dar suzeta este "fixa" si ocupa tot timpul acelasi loc in gura.

M-am exprimat ca la radio santz dar sper sa intelegeti ce am vrut sa spun. Oricum ideea e ca ce e in exces nu e bun: tigari, alcool, droguri:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

Bianca, te-ai exprimat f bine...eu ziceam la misto de tzatza...tot ceva in genul ca nimic nu e bun daca e folosit in exces
si da, de la deget se deformeaza, mai ales ca degetul ii e la indemana(ca sa zic asa:))) copilului tot timpul, e greu sa-l dezveti.
sotzu meu a fost de acord ca decat degetul, infinit mai bine suzeta!

pup fetele, plec acasa de la birou si nu cred ca mai am timp sa intru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Pisik si noi suntem fan suzi - dar numai la somn...eu insa zic ca o mai las pana la 2 ani macar, fara suzi nu adoarme

Noi am vrea sa facem prevenarul in septembrie prima doza , parca se fac 2 doze dar nu mai stiu la ce interval se facea a doua?
Eu alt vaccin optional nu-i fac.

Bogdana sanatate multa celor mici off cat mai sufera saracutii

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Hai, ca m-ati facut sa rad, fetelor!
Pai, cum se defineste tzi-tzi in exces???
Eu nu reusesc sa inteleg asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

la cel putin doua luni Alina, daca are intre 1 si 2 ani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

Hai, ca m-ati facut sa rad, fetelor!
Pai, cum se defineste tzi-tzi in exces???
Eu nu reusesc sa inteleg asta!

Mami de LENA 30.03.2009

Pai in exces inseamna pana la 5 ani de exemplu. MI-a povestit pediatra ca avea o mamica internata cu copchilu'si ii mai dadea asa din cand in cand.

Daca OMS recomanda pana la 2 ani, atunci inseamna ca varsta de 2 ani nu este "inaintata", insa 3-4-5 ani deja mi se pare mult.

Mergi la inceput