Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***221***
Raspunsuri - Pagina 11
aris26 spune:
he he pai nici eu nu mai alaptez de 10 luni si nu am luat nici o pastila si totushi daca strang o picatura, doua tot ies.
cu intalneala se pare ca ne-am pacalit
daca nu se opreshte ploaia nu vin nici eu. daca totushi sta, venim, nu conteaza ca e ud pe jos. iau mai multe haine de schimb.
ce mai face pitica ta?
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Neata.Cred ca spunem pas la IOR cu vremea asta ![]() ![]() Ca tot vorbiti de intarcat ![]() ![]() , desi nu am putut alapta, si acum , la 8 luni de la nastere, daca storc tzitzi dreapta ies 3-4 stropi de lapte, la stanga doar urme vagi...asta nici in maternitate nu a curs ca dreapta, si totusi acele pastile le-am luat (la sfatul medicului).ar trebui sa ma ingrijorez??? sa nu dau in alte alea![]() ![]() fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009![]() Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |

25 martie 2009
aris26 spune:
bravo chato! sa inteleg ca te-ai operat la genunchi?!
recuperare ushoara si totala

| citat din mesajul lui chatonel neata tufete am facut-o si pe-asta!!! acu mai am doar de tras la fizioterapie- chiar in timp ce scriu am o masina care imi lucreaza genunchiul in flexiune, sint deja la 30 de grade, cam cu chiu cu vai ![]() am intrat la operatie ieri la ora 12 si la 4 eram in REA, la 5 in camera mea. Mi-a fost putin rau de la stomac, dar cum era gol nu am avut ce da la rate. ies vineri, abia astept. conectia la net merge prost, ma nerveaza. va pup si va multumesc ca sunteti ![]() ![]() ![]() Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |

25 martie 2009
chatonel spune:
multu pt sustinere
multa sanatate fetelor si puiutilor bolnavi, intarcare usoara celor carora le-a venit rindul, invatat de limbi straine agreabil mamicilor de rusi ![]()
Gianina34 spune:
| citat din mesajul lui aris26 gianina - in afara faptuluio ca te-am ignorat cand iar mi-ai povestit meniul tau matinal |
nu ti-ar putea aduce dimineata "ceva bun - orice" fata care lucreaza la tine si pe care spuneai tu ca te bazezi?
PS: si sa stii ca de cand am vazut ca-ti fac pofta nu am mai povestit nimic (nu am crezut ca poftesti la inghetata cu noaptea-n cap
PPS: cate doze de prevenar ati facut?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
Gianina34 spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Ca tot vorbiti de intarcat ![]() ![]() , desi nu am putut alapta, si acum , la 8 luni de la nastere, daca storc tzitzi dreapta ies 3-4 stropi de lapte, la stanga doar urme vagi...asta nici in maternitate nu a curs ca dreapta, si totusi acele pastile le-am luat (la sfatul medicului).ar trebui sa ma ingrijorez??? sa nu dau in alte alea![]() ![]() |
in aceeasi situatie sunt si eu

am facut ieri o eco la sani si sunt ok (exceptand 2 chisturi inofensive)
peste 2 sapt am programare la gineco (pana atunci mai fac ceva analize/teste) si te tin la curent
legat de intalnire - sa stiti ca desi ploua, afara e fff placut; acum am vazut ca s-a oprit ploaia (speram ca definitiv) asa ca poate totusi va fi ok de intalneala

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui andiaroro Experienta intarcatului difera de la o persoana la alta....Eu nu am avut nevoie sa ma leg cu nimic sau sa iau pastile, sa incerc ceaiuri sau alte minuni si totusi n-am avut nici o complicatie...sa zicem ca am fost norocoasa, dar cred f tare si in faptul ca o mare parte din minunea asta vine si din capsor....daca suntem impacate cu decizia, lucrurile curg mai lin.E clar ca musai trebui redusa inainte de intarcare propriu-zisa si frecventa supturilor. am si eu o intrebare prosteasca ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Eu nu stiu sa fie in Romania bancomate de la care poti scoate euro. Sunt in schimb automate de schimb valutar.
Eu cred cel mai bine ar fi sa iti faci un card BRD (ca sa fie si FR si Ro) si pui pe el cati bani vrei tu si scoti diin Romania direct lei.
simina_kin spune:
Arisucule mama, sper sa ne vedem azi ca tare mi-e dor de tine.Fata este tot timpul cu ranjetul pe buze
.De 4 zile i-a iesit TATA, si de atunci o tine langa tatatata..dadada..bababa.....MAMA a cam rarit-o
...spune doar cand este mai maraita![]()
Geanina eu sunt nitzel pusa pe ganduri, pt ca am sanii cateodata tari(in special dimineata) , ei care in mod normal daca apas cu degetul "pi sentru" dau de oase
......drak ca am ramas cu tentative de tzitzi
, sotul le zice "jartele"
.Daca aveam bani imi bagam silicoane nene
fericita de
ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
Chato iti doresc recuperare usoara si rapida......da stiu ca o sa dureze pana o sa fie ca innainte
fericita de
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
aaaa....inca una si fug la baie (ma puse drak sa mananc pepene pe stomacul gol
si acu trag ponoasele
)
Dodo cum ai reusit sa "ai vedere" la maselute????
.Eu am tot incercat sa ma uit in gurita ei sa vad ce dinti ai mai ies ca roade tot ce prinde, da n-am sanse...strange maxilarul![]()
fericita de
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Dodo cum ai reusit sa "ai vedere" la maselute???? ![]() .Eu am tot incercat sa ma uit in gurita ei sa vad ce dinti ai mai ies ca roade tot ce prinde, da n-am sanse...strange maxilarul |
Ea rade cu gura pana la urechi cand e bine dispusa

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Izia, 23 mars 2009