Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***221***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

he he pai nici eu nu mai alaptez de 10 luni si nu am luat nici o pastila si totushi daca strang o picatura, doua tot ies.

cu intalneala se pare ca ne-am pacalit daca nu se opreshte ploaia nu vin nici eu. daca totushi sta, venim, nu conteaza ca e ud pe jos. iau mai multe haine de schimb.
ce mai face pitica ta?

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Neata.Cred ca spunem pas la IOR cu vremea asta

Ca tot vorbiti de intarcat, desi nu am putut alapta, si acum , la 8 luni de la nastere, daca storc tzitzi dreapta ies 3-4 stropi de lapte, la stanga doar urme vagi...asta nici in maternitate nu a curs ca dreapta, si totusi acele pastile le-am luat (la sfatul medicului).ar trebui sa ma ingrijorez??? sa nu dau in alte alea

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

bravo chato! sa inteleg ca te-ai operat la genunchi?!
recuperare ushoara si totala

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

neata tufete

am facut-o si pe-asta!!! acu mai am doar de tras la fizioterapie- chiar in timp ce scriu am o masina care imi lucreaza genunchiul in flexiune, sint deja la 30 de grade, cam cu chiu cu vai

am intrat la operatie ieri la ora 12 si la 4 eram in REA, la 5 in camera mea. Mi-a fost putin rau de la stomac, dar cum era gol nu am avut ce da la rate.

ies vineri, abia astept.

conectia la net merge prost, ma nerveaza.

va pup si va multumesc ca sunteti

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

multu pt sustinere

multa sanatate fetelor si puiutilor bolnavi, intarcare usoara celor carora le-a venit rindul, invatat de limbi straine agreabil mamicilor de rusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

gianina - in afara faptuluio ca te-am ignorat cand iar mi-ai povestit meniul tau matinal

am si eu un avantaj ca merg la serviciu
nu ti-ar putea aduce dimineata "ceva bun - orice" fata care lucreaza la tine si pe care spuneai tu ca te bazezi?

PS: si sa stii ca de cand am vazut ca-ti fac pofta nu am mai povestit nimic (nu am crezut ca poftesti la inghetata cu noaptea-n cap)

PPS: cate doze de prevenar ati facut?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:

Ca tot vorbiti de intarcat, desi nu am putut alapta, si acum , la 8 luni de la nastere, daca storc tzitzi dreapta ies 3-4 stropi de lapte, la stanga doar urme vagi...asta nici in maternitate nu a curs ca dreapta, si totusi acele pastile le-am luat (la sfatul medicului).ar trebui sa ma ingrijorez??? sa nu dau in alte alea

in aceeasi situatie sunt si eu
am facut ieri o eco la sani si sunt ok (exceptand 2 chisturi inofensive)
peste 2 sapt am programare la gineco (pana atunci mai fac ceva analize/teste) si te tin la curent

legat de intalnire - sa stiti ca desi ploua, afara e fff placut; acum am vazut ca s-a oprit ploaia (speram ca definitiv) asa ca poate totusi va fi ok de intalneala

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Experienta intarcatului difera de la o persoana la alta....Eu nu am avut nevoie sa ma leg cu nimic sau sa iau pastile, sa incerc ceaiuri sau alte minuni si totusi n-am avut nici o complicatie...sa zicem ca am fost norocoasa, dar cred f tare si in faptul ca o mare parte din minunea asta vine si din capsor....daca suntem impacate cu decizia, lucrurile curg mai lin.E clar ca musai trebui redusa inainte de intarcare propriu-zisa si frecventa supturilor.

am si eu o intrebare prosteasca, dar nu-i gasesc pe nicaieri raspunsul: au aparut bancomate de la care sa poti scoate euro fara as faci operatiuni de schimb valutar?...... noi, daca scoatem euro in UE cu cardul nostru fr, nu avem nici o taxa(platim destul pentru el lunar), dar la devize sunt niste formule de calcul de te doare capul si acum ma tot gandesc cum ne-ar fi mai simplu.....

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

Eu nu stiu sa fie in Romania bancomate de la care poti scoate euro. Sunt in schimb automate de schimb valutar.

Eu cred cel mai bine ar fi sa iti faci un card BRD (ca sa fie si FR si Ro) si pui pe el cati bani vrei tu si scoti diin Romania direct lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Arisucule mama, sper sa ne vedem azi ca tare mi-e dor de tine.Fata este tot timpul cu ranjetul pe buze.De 4 zile i-a iesit TATA, si de atunci o tine langa tatatata..dadada..bababa.....MAMA a cam rarit-o...spune doar cand este mai maraita

Geanina eu sunt nitzel pusa pe ganduri, pt ca am sanii cateodata tari(in special dimineata) , ei care in mod normal daca apas cu degetul "pi sentru" dau de oase......drak ca am ramas cu tentative de tzitzi, sotul le zice "jartele".Daca aveam bani imi bagam silicoane nene

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Chato iti doresc recuperare usoara si rapida......da stiu ca o sa dureze pana o sa fie ca innainte

Mergi la inceput

aaaa....inca una si fug la baie (ma puse drak sa mananc pepene pe stomacul gol si acu trag ponoasele)

Dodo cum ai reusit sa "ai vedere" la maselute????.Eu am tot incercat sa ma uit in gurita ei sa vad ce dinti ai mai ies ca roade tot ce prinde, da n-am sanse...strange maxilarul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
Dodo cum ai reusit sa "ai vedere" la maselute????.Eu am tot incercat sa ma uit in gurita ei sa vad ce dinti ai mai ies ca roade tot ce prinde, da n-am sanse...strange maxilarul

Ea rade cu gura pana la urechi cand e bine dispusa...iar cand o dau cu "pansoral" ma lasa sa o masez apoi o perioada dupa nu mai e maraita ...chiar e f bine dispusa ...si astfel "am vedere"

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput