Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***221***
Raspunsuri - Pagina 10
cativ13 spune:
Buna dimineata!Noaptea a trecut super ok. a dormit de la 9jum pana la 8si20. declar processul de intarcare terminat si copilul pare a fi bine.Va multumesc pt sustinere
mami de Silvia Ioana
aris26 spune:
vaccinul asta este aceelashi lucru cu Prevenar, poate ca l-ai facut deja sub denumirea asta
25 martie 2009
Gianina34 spune:
aris - este fratiorul prevenarului insa mai are ceva adaugat (adica-i fratiorul mai cu mot
)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
Gianina34 spune:
cativ - ma bucur mult ca sunteti bine cu totii (ca stateam cu imima stransa gandindu-ma la toate prin cate treci mai ales cu dilema baut sau nu lichide)
multi
avem 1 anisor si-un pic
aris26 spune:
gianina - in afara faptuluio ca te-am ignorat cand iar mi-ai povestit meniul tau matinal![]()
ia sa caut eu ce motz are asta in plus. ca noi am terminat deja cu prevenarul si ma oftic sa apara moatze pe care noi sa nu le avem![]()

25 martie 2009
simina_kin spune:
Neata.Cred ca spunem pas la IOR cu vremea asta

Ca tot vorbiti de intarcat

, desi nu am putut alapta, si acum , la 8 luni de la nastere, daca storc tzitzi dreapta ies 3-4 stropi de lapte, la stanga doar urme vagi...asta nici in maternitate nu a curs ca dreapta, si totusi acele pastile le-am luat (la sfatul medicului).ar trebui sa ma ingrijorez??? sa nu dau in alte alea

fericita de
ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
chatonel spune:
neata tufete ![]()
am facut-o si pe-asta!!! acu mai am doar de tras la fizioterapie- chiar in timp ce scriu am o masina care imi lucreaza genunchiul in flexiune, sint deja la 30 de grade, cam cu chiu cu vai 
am intrat la operatie ieri la ora 12 si la 4 eram in REA, la 5 in camera mea. Mi-a fost putin rau de la stomac, dar cum era gol nu am avut ce da la rate.
ies vineri, abia astept.
conectia la net merge prost, ma nerveaza.
va pup si va multumesc ca sunteti 

uali spune:
gianina, aris: nu am facut prevenarul ca nu ne-a dat voie pediatra
.
ea e de parere sa facem doar ce e obligatoriu, plus priorix-ul ( pe care inca nu l-am facut din motive de muci).
stiu ca parerile sunt impartite...ca daca faci mai multe posibil sa creasca riscul de cancer la varsta adulta

...ma rog...am zis sa merg pe mana pediatrei deocamdata, mai ales ca Medeea nu a fost bolnava mai deloc...doar niste muci curgatori si o juma' de zi de febra tot anul![]()
oricum ma intereseaza toate parerile si experientele voastre, ca asa invata omul![]()
uali spune:
Chatonel...sa-ti fie de bine
si recuperare rapida!
zic eu, care am avut o fractura de platou tibial acu 3 ani, cu ceva sechele, dar mi-e frica sa ma operez in romanica noastra!
Gianina34 spune:
bravo chatonel, bine ca a trecut
refacere rapida si
multi
avem 1 anisor si-un pic