Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***221***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

Program de somn 23.15-06.30. Eu zic ca e bine!

Vroiam sa zic ceva dar am uitat.

PS: Intalneala placuta la CJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

neatza!

inapreda...superba pledoaria postata de tine...superbissima!

atat am vrut sa zic...

...deocamdata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Multumim Gaza de cafeluta!E absolut binevenita pentru o zi atat de mohorata...
Si pentru ca vorbiti de metode de intarcat, va fac cunoscuta si metoda mea...Cum am intarcat-o pe Mirunica mea la un anisor si o lunita. Am gasit momentul potrivit care coincidea cu o plecare din localitate. I-am dat titica ultima data...parca imi amintesc cat de dulce era mititica mea ...si asa a golit bine ambii sani. Nu am luat nici o pastila, doar m-am legat cu o esarfa bine bine si am pus frunze de varza pe ambii sani, un pic batute in prealabil. Exclusiv metoda babeasca!, dar care a functionat bine la mine. Am stat legata vreo trei zile. Intr-adevar nu e foarte confortabil, dar nu am mai avut probleme. Mentionez totusi ca am intarcat-o treptat, ajunsese sa aiba doar o masa de lapte de la mine pe zi.

POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Gazuca multam' de tratatie

Azi am "avut vedere " in guritza Isabellei ..si se vad coltii,deci la noapte cel tarziu maine vor iesi primii coltii si la celelate doua masele

O zi frumoasa si numai bine va doresc.

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Experienta intarcatului difera de la o persoana la alta....Eu nu am avut nevoie sa ma leg cu nimic sau sa iau pastile, sa incerc ceaiuri sau alte minuni si totusi n-am avut nici o complicatie...sa zicem ca am fost norocoasa, dar cred f tare si in faptul ca o mare parte din minunea asta vine si din capsor....daca suntem impacate cu decizia, lucrurile curg mai lin.E clar ca musai trebui redusa inainte de intarcare propriu-zisa si frecventa supturilor.

am si eu o intrebare prosteasca, dar nu-i gasesc pe nicaieri raspunsul: au aparut bancomate de la care sa poti scoate euro fara as faci operatiuni de schimb valutar?...... noi, daca scoatem euro in UE cu cardul nostru fr, nu avem nici o taxa(platim destul pentru el lunar), dar la devize sunt niste formule de calcul de te doare capul si acum ma tot gandesc cum ne-ar fi mai simplu.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza
ce-i frate cu vremea asta?
daca o tzine tot asa cum ne intalnim fetelor???

ma duc sa recuperez si revin

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata

am savurat cafeaua matinala cu toate bunatatile alea (gaza , se poate sa fie in fiecare saptamana ziua ta?)

m-am delectat cu toate pozele ghioceilor

am mancat o inghetata de dimineata cum am ajuns la servici si acum taaare as mai manca ceva bun

si eu am un chef nebun de mers la mare si cu vremea asta nu stiu cand vom prinde un wk ok

aseara am fost la pediatra si am facut synflorixul; urmatoarea doza urmeaza in august..... ne pregatim de gradi

am o stare se si vede ca nu-s tocmai coerenta, dar intelegeti voi

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

buna dimineata

am savurat cafeaua matinala cu toate bunatatile alea (gaza , se poate sa fie in fiecare saptamana ziua ta?)

m-am delectat cu toate pozele ghioceilor

am mancat o inghetata de dimineata cum am ajuns la servici si acum taaare as mai manca ceva bun

si eu am un chef nebun de mers la mare si cu vremea asta nu stiu cand vom prinde un wk ok

aseara am fost la pediatra si am facut synflorixul; urmatoarea doza urmeaza in august..... ne pregatim de gradi

am o stare se si vede ca nu-s tocmai coerenta, dar intelegeti voi

avem 1 anisor si-un pic

...ce este synflorix?...ca si eu m-as pregati pt cresa/gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

uali - synflorixul este vaccinul care asigura(sper)protectie impotriva streptococului pneumoniei (sper sa spun corect denumirile) - bacteria asta poate cauza boli grave ca meningita,difterie, septiticemia, infectii ale urechii si pneumonie; cam asta stiu eu sa explic

edit: ca mai aveam ceva de spus
tot pentru pregatirea pentru gradi ar mai trebui facut vaccinul impotriva varicelei (noi "din fericire" am facut boala) si a hepatitei (asta il vom face in septembrie)... si cam atat deocamdata

avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

merci mult Gianina! am bagat la cap:))

Mergi la inceput