Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***221***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Chatonel, tinem pumnii la operatie

Cativ, sanatate multa si tie !!

Aici e o vreme deprimanta , ploua cu galeata, nu am putut iesi afara asa ca Alexandra e deja ca leul in cusca, cred ca facem o sesiune de shopping macar
Noroc ca mergem maine la Cluj , ma simt deja mai bine si abia astept !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Zambariciul meu (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Dodo, ma bucur ca la tine intzarcatul nu a fost suparator!

Bianca, ce bine ca la tine a functionat ceaiul de salvie la stoparea/diminuarea lactatiei. Din pacate la mine nu a dat roade nici ceaiul si nici "celelalte "babisme" incercate ( frunze de salvie proaspata sau patrunjel pe sani). Nici "furia laptelui" de la inceput n-a fost tocmai o joaca dar intzarcatul m-a terminat. Cum s-a intzarcat Vladimir e ideal!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Trenul accelerat Bucuresti-Mangalia pleaca in 5 minute de la linia 5

sau, daca preferati... sunt la Fetesti... pe autostrada, da... nu stiu, da'fac o baie cum ajung.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Va multumesc din suflet pentru sprijin, incurajari si urari! I-am facut baie, a baut un pic de Fulga din cana cu pai, s-a mai jucat si a adormit langa noi in pat. deocamdata lucrurile merg bine.mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Asa... am descarcat niste poze de pe camera veke, ca facuram up-grade. Daca doriti sa ne vedeti, aici.

Nu stiu cum... sa va spun... dar mi-e rau dor de maaaaaare.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

La multi ani Gaza si din partea mea !!

_

Bine ai mai trecut pe la noi.

Iesi la raport si cu niste poze

Merci merci

am citit ceva din urma pe capitolul acesta si vad ca multe fete sunt bolnavioare si bebei doresc insanatosire grabnica

despre noi - crestem ,mergem(defapt alergam),cu dintisorii suntem codasi avem doar 4 si inca 2 se zaresc sub gingiuta

acum suntem la mare de 1 saptamana si mai stam pana pe 10 iulie cand plecam la munte motiv pt care poze nu va pot oferi ca nu am la indemana

am plecat din Bucuresti pt ca in casa era sauna (etj 10 si pe partea cu soarele)-peste 30grade Naty era plina de bubite de la caldura cum am schimbat aerul in 2 zile au trecut, aici e alta viata aerul se poate respira

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

LA MULTI ANI!

GAZA

multi si multe

Multumesc inca o data fetelor pentru gandurile bune si sfaturi
Referitor la proces, ma asteptam sa dureze 1-2 ani, dar cand v-am auzit pe voi de 4-5, m-am ingrozit, sper sa nu fie nevoie de mine la toate infatisarile, sa vorbesc cu avocatul sa vedem ce spune.

Off, parca am dat startul imbolnavirilor, chatonel si cativ: insanatosire grabnica, sa scapati cu bine!

Ce bine imi pare ca a mai trecut Shasa pe la noi, Petroi s-a facut un scump, te da gata falcutele si carliontii lui.

Ca tot vorbeati de antitalente, eu la capitolul asta stau cam asa:
- sofat: doar la nevoie, cand nu am incotro ca mai bea si sotul la cate o chindie,
-inot: binisor, dar obosesc repede,
-patinaj: n-am pus niciodata piciorul pe gheata,
-schii: nici atat,
-dansul si muzica: aici imi place sa spun ca am talent la amandoua si imi pare rau ca nu am facut nimic in viata sa-l valorific

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pledoarie pentru a ne rasfata copii...

"Pentru copil, adultul este un obiect particular de iubire. (...)
Copilul este acela care iubeste adultul, si nu invers. El doreste prezenta adultului. Placerea lui este sa atraga atentia asupra lui: "Priveste-ma....ramii linga mine..."

Cind se duce la culcare, seara, copilul cheama persoana pe care o iubeste si o implora sa nu il abandoneze. Cind sintem la masa, bebelusul, cel care inca bea laptele in biberon, si-ar dori sa vina cu noi, nu pentru a minca, ci doar pentru a ne privi. Adeseori, adultul trece nepasator alaturi de aceasta iubire mistica de care nici macar nu isi da seama. Si aceasta mica fiinta care ne iubeste va creste si va dispare. Cine oare ne va mai iubi la fel? Cine ne va mai chema, in momentul in care se culca, spunindu-ne: "Ramii..."? Mai tirziu, acest copil ne va spune, indiferent: "Noapte buna." Si cine oare va mai avea o asemenea dorinta intensa de a ne privi, pur si simplu pentru a ne vedea, in timp ce noi mincam, el raminind fara mincare? Noi, adultii, ne aparam in fata acestei iubiri care se va stinge. Si nu vom mai gasi o alta asemeni. Nerabdatori, spunem mereu: "N-am timp. Nu pot. Am o gramada de treaba." Si in acelasi timp, gindim: " Acest micut trebuie sa isi corecteze comportamentul, altminteri vom ajunge sclavii lui." Ceea ce am vrea este sa ne eliberam de el, pentru a face doar ce ne place noua, pentru a nu renunta la micile noastre placeri.

Un capriciu teribil este cel care consista in a trezi parintii, dimineata, cind acestia dorm inca. (...)
Si totusi, ce altceva decit iubirea, impinge copilul de-abia trezit sa isi caute parintii? Si oare ce altceva ar putea face copilul, sarind din pat, cind rasare soarele? El pleaca sa isi caute parintii care dorm inca, ca si cum ar dori sa le spuna: "Invatati sa traiti odata cu natura. Uitati lumina, dimineata a venit." Si alearga, pur si simplu, pentru a-i revedea pe cei pe care ii iubeste. Fara indoiala, camera este inca sumbra, copilul avanseaza tremurind, cu inima strinsa de teama de obscuritate; dar el reuseste sa depaseasca toate aceste piedici si se apropie incetisor...isi atinge parintii...care il cearta...."Ti-am spus de-atitea ori sa nu ma trezesti dimineata!" - "Dar nu te-am trezit, spune copilul, doar te-am atins. As fi vrut doar sa te imbratisez."
Ca si cum ar spune: "N-as fi vrut sa va trezesc de-a binelea, ci doar sa va chem sufletul..."

Iubirea copilului e foarte importanta pentru noi. Tatal si mama dorm toata viata, ba chiar au tendinta de a dormi mereu; si e necesar ca o fiinta noua sa ii scuture si sa ii sustina cu o energie proaspata si vie, care lor le lipseste deja. Avem nevoie de aceasta fiinta care actioneaza de o maniera atit de diferita si care vine sa ne spuna , in fiecare dimineata: "Exista o alta viata, pe care ati uitat-o.Invatati sa traiti mai bine."
A trai mai bine, a simti iubirea atingindu-ne....Omul ar degenera iremediabil fara un copil care sa il ajute sa se inalte. Si daca adultul nu se trezeste, incetul cu incetul o scoarta dura il va acoperi si il va face insensibil. "

Maria Montessori, L'Enfant

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Am intrat si ce vad....Cativ si Andrei bolnaviori Multa sanatate va doresc

Cativ eu am luat doar o pastila de dostinex si nu prea si-a facut efectul. Cam dupa 5 zile au inceput sa se desumfle mai bine. Ar fi bine sa incerci si ceaiul de salvie, poate chiar ajuta.

Ma cam oftic ca nu ajung maine la intalnirea cu Joanna. Dar va doresc distractie faina

Distractie faina le doresc si fetelor din Vest Sa faceti neaparat multe poze.

Eu ar cam trebui sa dorm, caci maine am muuuult de condus, dar nu mi-e somn caci am dormit cu uriasul la pranz. Mai bantui un picut pe-aici dupa aceea ma bag in pat. Poate, poate ma ia somnul.

Am pus si cateva poze cu excursia noastra

http://picasaweb.google.com/olgagireada/RMoldova#

Va

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Neata fetelor! Si pt ca e o ora nepermis de tarzie pt mine si muuuult prea matinala pt voi am sa dau eu cafeluta de azi..
Va multumesc muuuult de tot pt urari si mesaje, sunteti niste dragute si mesajele le-am savurat pe toate. Si chiar daca e mai tarziu nu plec fara sa va cinstesc. Asa ca dau o bere cu sirop (nu e dulce ci usor amaruie) asta special pt concurentele la olimpiada, pt celelate un lichior din samburi de cirese amare (ca sa simtit ca in orice lucru rau sau greu e un strop de dulceata) si pt toate cate o felie mareeee de Charlotka (prajitura cu mere, nuci, glazura de dulceata si inghetata)

Va pupacesc mult de tot si multa sanatate mamicilor bolnavioare, mamicilor cu probleme o incurajare sa treaca peste orice hop si distracie placuta Nordistelor si Bucurestencelor + Joanna in IOR. Sa va pupati mult intre voi si pe ghiocei si din partea mea.
Pup

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput