Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***221***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Multumesc pt gandurile bune Din motive de 4-n pat, m-au trimis acasa...ca nu-s caz urgent si daca ma mai apuca o criza stiu unde sa vinpe Piti a intarcat-o B. el a stat cu ea toate noptile astea cat am lipsit si s-a descurcat de minune. copilul n-a plans, decat a marait un pic in prima noapte. i-a dat cereale si s-a culcat la loc. a doua noapte a vrut apa, a treia noapte nu s-a mai trezit deloc. om vedea la noapte ce va fi ca sunt si eu acasa....e neplacuta situatia...eu stau si ma uit iar de copil au grija altii...nici in brate n-am voie s-o iau...sanii nu mai dor, sunt doar tari, dar e okvineri fac urografie.... ce-mi spuneti despre ea?mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

imi pare tare rau cativ ca treci prin necazurile astea
nu pot decat sa-ti trasmit un gand bun si sa-ti tin pumnii pentru urografie (ca-i groaznica e putin spus, poate se face cu un pic de anestezie locala)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Stati asa... nu-mi speriati copilul. Urografia "clasica", "normala", nu doare (cum ti-am povestit), aia retrograda durea, dar din cate stiu eu, nu se mai face. Cativ, tie ce ti-au spus ca-ti fac: UPR sau UIV?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Hello!
Sunt un pic internata in spital din cauza unei pietre la rinichi...am intarcat fortat... am luat 2 pastile de dostinex dar sanii sunt tot tari, pietrificati. pt piatra tb sa beau 2l de lichide/zi si pt sani sa beau cat mai putin...ce fac????? spuneti-mi cam in cate zile vi s-au retras sanii? sa mai iau pastile?

Va pup pe toate

Citesc din urma ca acum am timp...cat cuprinde

mami de Silvia Ioana

La mine a durat cam cinci zile dupa ce am luat dostinex-ul pana am scapat de "pietrificare", apoi cam doua saptamani pana s-a resorbit laptele. Nu trebuie sa mai iei si alte tablete pentru ca ele actioneaza inca vreo 2-3 saptamani, in doza recomadata, adica cele 2 tablete. Incearca sa stai legata, e foarte important si aspectul asta. Imi pare rau ca ai probleme cu rinichii! Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

GAZA

sa fii sanatoasa, sa te bucuri din plin de familia minunata pe care o aveti si de gazulina perfecta

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Cati, urografia se face cu o substanta de contrast introdusa intravenos, intr-o seringa sau microperfuzie, apoi ti se fac cateva filme, la anumite intervale de timp. Cel putin asa era "pe vremea mea".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

cati multi pupici ca sa te faci bine repede, sa scapi de bolovanul ala cat mai usor; ma bucur ca maimutica mica si ochioasa s-a intarcat asa de usor, bravo; oricum voiai sa o intarci, uite ca de voi de nevoie ai facut-o si pe asta, si chiar mai bine asa, ca a fost B obligat sa te ajute. pupi multi

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

La multi ani, Gaza

Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii si impliniri alaturi de familia ta frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Hello!
Sunt un pic internata in spital din cauza unei pietre la rinichi...am intarcat fortat... am luat 2 pastile de dostinex dar sanii sunt tot tari, pietrificati. pt piatra tb sa beau 2l de lichide/zi si pt sani sa beau cat mai putin...ce fac????? spuneti-mi cam in cate zile vi s-au retras sanii? sa mai iau pastile?

Va pup pe toate

Citesc din urma ca acum am timp...cat cuprinde

mami de Silvia Ioana

La mine a durat cam cinci zile dupa ce am luat dostinex-ul pana am scapat de "pietrificare", apoi cam doua saptamani pana s-a resorbit laptele. Nu trebuie sa mai iei si alte tablete pentru ca ele actioneaza inca vreo 2-3 saptamani, in doza recomadata, adica cele 2 tablete. Incearca sa stai legata, e foarte important si aspectul asta. Imi pare rau ca ai probleme cu rinichii! Sanatate multa!

Mihaela, mama lui Calin Cristian, din 14 martie 2009

Cativ insanatosire grabnica...

Se pare ca eu am fost norocoasa am scapat fff usor la capitolul intarcare-sani.
Mi s-au umflat si dureau ingrazitor in ziua in care m-am hotarat sa si intarca...si a doua zi..pana cand dr mea mi-a spus sa pun compresii reci cu rivanol...si dupa o zi de compresii s-a cunoscut ....se lasau iar dupa o saptamana au dat inapoi fara sa ramana nici un pic de lapte "dureros".Dar m-a intrebat daca vreau sa opresc si lactatia...(stiind ca acele pastile costa) am refuzat si totul e super ok.
Sa dea DD sa ai o noapte usoara atat tu cat si puiul tau

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Chatonel, recuperare usoara!

Simona, sanatate multa! Desi in cazul raspunderii civile delictuale, debitorul e de drept pus in intarziere de la data producerii faptului ilicit, n-ar fi rau sa le trimiti o notificare inainte, poate in felul asta reusesti si dai la pace (putin probabil totusi) si scapi de vreo 2 ani de judecata! Sfatuieste-te cu avocatul tau. Bafta multa!

Mergi la inceput