Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***221***
Raspunsuri - Pagina 7

cativ13 spune:
Multumesc pt gandurile bune Din motive de 4-n pat, m-au trimis acasa...ca nu-s caz urgent si daca ma mai apuca o criza stiu unde sa vin
pe Piti a intarcat-o B. el a stat cu ea toate noptile astea cat am lipsit si s-a descurcat de minune. copilul n-a plans, decat a marait un pic in prima noapte. i-a dat cereale si s-a culcat la loc. a doua noapte a vrut apa, a treia noapte nu s-a mai trezit deloc. om vedea la noapte ce va fi ca sunt si eu acasa....e neplacuta situatia...eu stau si ma uit iar de copil au grija altii...nici in brate n-am voie s-o iau...sanii nu mai dor, sunt doar tari, dar e okvineri fac urografie.... ce-mi spuneti despre ea?
mami de Silvia Ioana

Gianina34 spune:
imi pare tare rau cativ ca treci prin necazurile astea
nu pot decat sa-ti trasmit un gand bun si sa-ti tin pumnii pentru urografie (ca-i groaznica e putin spus, poate se face cu un pic de anestezie locala)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

denisamada spune:
Stati asa... nu-mi speriati copilul. Urografia "clasica", "normala", nu doare (cum ti-am povestit), aia retrograda durea, dar din cate stiu eu, nu se mai face. Cativ, tie ce ti-au spus ca-ti fac: UPR sau UIV?
Denisa-Madalina fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

mababei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cativ13 Hello! Sunt un pic internata in spital din cauza unei pietre la rinichi...am intarcat fortat... am luat 2 pastile de dostinex dar sanii sunt tot tari, pietrificati. pt piatra tb sa beau 2l de lichide/zi si pt sani sa beau cat mai putin...ce fac????? spuneti-mi cam in cate zile vi s-au retras sanii? sa mai iau pastile? Va pup pe toate Citesc din urma ca acum am timp...cat cuprinde mami de Silvia Ioana |
La mine a durat cam cinci zile dupa ce am luat dostinex-ul pana am scapat de "pietrificare", apoi cam doua saptamani pana s-a resorbit laptele. Nu trebuie sa mai iei si alte tablete pentru ca ele actioneaza inca vreo 2-3 saptamani, in doza recomadata, adica cele 2 tablete. Incearca sa stai legata, e foarte important si aspectul asta. Imi pare rau ca ai probleme cu rinichii! Sanatate multa!

dyana27 spune:
GAZA
sa fii sanatoasa, sa te bucuri din plin de familia minunata pe care o aveti si de gazulina perfecta
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

mababei spune:
Cati, urografia se face cu o substanta de contrast introdusa intravenos, intr-o seringa sau microperfuzie, apoi ti se fac cateva filme, la anumite intervale de timp. Cel putin asa era "pe vremea mea".

dyana27 spune:
cati multi pupici ca sa te faci bine repede, sa scapi de bolovanul ala cat mai usor; ma bucur ca maimutica mica si ochioasa s-a intarcat asa de usor, bravo; oricum voiai sa o intarci, uite ca de voi de nevoie ai facut-o si pe asta, si chiar mai bine asa, ca a fost B obligat sa te ajute
. pupi multi
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

mababei spune:
La multi ani, Gaza
Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii si impliniri alaturi de familia ta frumoasa!

Dodo-pui spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mababei
La mine a durat cam cinci zile dupa ce am luat dostinex-ul pana am scapat de "pietrificare", apoi cam doua saptamani pana s-a resorbit laptele. Nu trebuie sa mai iei si alte tablete pentru ca ele actioneaza inca vreo 2-3 saptamani, in doza recomadata, adica cele 2 tablete. Incearca sa stai legata, e foarte important si aspectul asta. Imi pare rau ca ai probleme cu rinichii! Sanatate multa! ![]() Mihaela, mama lui Calin Cristian, din 14 martie 2009 |
Cativ insanatosire grabnica...
Se pare ca eu am fost norocoasa am scapat fff usor la capitolul intarcare-sani.
Mi s-au umflat si dureau ingrazitor in ziua in care m-am hotarat sa si intarca...si a doua zi..pana cand dr mea mi-a spus sa pun compresii reci cu rivanol...si dupa o zi de compresii s-a cunoscut ....se lasau iar dupa o saptamana au dat inapoi fara sa ramana nici un pic de lapte "dureros".Dar m-a intrebat daca vreau sa opresc si lactatia...(stiind ca acele pastile costa) am refuzat si totul e super ok.
Sa dea DD sa ai o noapte usoara atat tu cat si puiul tau
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

mababei spune:
Chatonel, recuperare usoara!
Simona, sanatate multa! Desi in cazul raspunderii civile delictuale, debitorul e de drept pus in intarziere de la data producerii faptului ilicit, n-ar fi rau sa le trimiti o notificare inainte, poate in felul asta reusesti si dai la pace (putin probabil totusi
) si scapi de vreo 2 ani de judecata! Sfatuieste-te cu avocatul tau. Bafta multa
!