Strumfi de iulie-august 2007 (188)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

o ploua azi dimineata, nu o ploua???? ca asa m-am saturat sa pandesc ploaia si sa ajungem acasa in timp util... si asa le-as priva azi de iesitul afara in favoarea unei cratite de ardei umpluti....imi ploua in gura, nu alta! cred ca nu o fi foc daca stau si ele o zi in casa.
Mai fetelor e un jeg in Herastrau de iti vine sa fugi. Balti, mizerie, mucuri de tigari, plin de rame de la ploaie, plin de tantari si alte bazdaganii dornice sa te intepe, nu lipsesc nici sobolanii (cam prapaditi ce-i drept) e deplorabil!

Abia astept sa terminam la Gehrmanesti sa mergem acolo. Nu ca acolo nu sunt insecte, ca am inteles ca e plin si acolo, dar macar restul mizeriei nu va mai fi.

Apropos, am aflat ca ar exista la sensiblu niste plasturi pe care ii aplici pe hainele copilului si nu ii mai pishca tantarii. Ar fi super.

eu nu mai pot incarca nici o poza pt ca mi-a expirat gratuitatea la webshot si alt cont altundeva mi-ar lua 10 ani sa reusesc sa fac.
Doamne cat sunt de tolomacaaaa! Am vazut ca unele fete pun poze de la diferite evenimente foarte simplu fara sa utilizeze vreun site special de poze. Cum or face?? Stit schema aia cu "aici" sau "poze" sau alt cuvant pe care daca dai click vezi pozele.

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Multumesc pt raspunsuri

Lachi, as vrea si eu dvd-urile alea, daca se poate. Dupa ce le copiati, sa ne intalnim intr-o zi. Merci mult.

Vivela, merci pt link, ma gasisem si eu de urmarit online, dar pe ce intrasem eu nu se putea downloada. Sa ma uit si aici

Dupa cum ziceam, asta e serialul favosit al Andreei. Alaturi de unele filme din colectia Disney: Alba ca zapada, 101 dalmatiei, pisicile aristocrate. A avut o perioada, scurta, de tom si jerry, dar i-a cam trecut. Mickey vad ca ramane marea dragoste...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

fetelor aveti un mesaj de la mine pe mailul comun

in numele meu si al copiilor

va multumesc din suflet!

Alinuk

www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Azi sunt vrednica rau, am facut dulceata de trandafiri .

Sunt vreo 27 de grade, am scos piscina in gradina sa se incalzeasca apa pana vine mandra de la gradinita.

Am adunat capsuni si acum lenevesc. Am o lista enorma cu chestii de facut inainte de bebe si o groaza de rufe de spalat dar nu am chef. Saptamana viitoare

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si36+ AMR 4 sap. pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Las multi ani, Ingrid de Cristina! Sa cresti mare si frumoasa si desteapta si norocoasa si inteleapta si sa aduci numai bucurii si vesti bune parintilor!
Cristina, sa-ti traiasca si tu sa fii vesnic fericita!

Citat:
citat din mesajul lui musso17

vioooo (...)o sa invat poezioara si cu prima ocazie o spunsper sa fie o casiera ca sa se potriveasca.

georgiana,mamica de mihnea

Georgi, nu tre' sa fie neaparat vb de casiera, nascocesc poezioare tampitele in max 5 minutzele pe orice tema, cu orice fel de rima, de orice fel vesela sau trista
Oricand, cu placere

Pup fetele si revin mai incolo.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

vio,cred dar eu n-am talent,sunt afoana rau la rime si compuneri,numai eu stiu cum am trecut clasele primaresi sa te sun sa-mi compui de la caz la caz..pai imi trec nervii si nu pot caci e musai sa ma desfasor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Georgi, io zic asa: stabilim de acum vreo 3 scenarii si le dezvoilt imediat, urmand ca ele sa fie folosite in functie de situiatiile concrete care apar.
Uite, ashea, ca e week end, zi tu o situatie si io debitez la moment poezioara nimerita, sa nu-mi ies din mana

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Cristina la multi ani pentru Ingrid, sa fie sanatoasa si frumoasa asa cum este acum mereu! Astept poze sa imi arati cum v-ati sarbatorit.

Fetelor sunteti super tari, am ras pe infundate de nu mai puteam.

Cu pisulica in supermarket stiu cum e, fie-mea o apuca mereu cand suntem cel mai departe de toaleta. Insa tine bine, am timp sa ajung la wc si ies pe la casa, nu mi-a zis nimeni nimic.

Cu masturbatul stiu ca, la Cosmin, cand se juca putin cu el, se ridica cucul, iar noi nu ii ziceam nici ca e rusine, nici sa nu mai puna mana, ci ii ziceam "saracul cuc, l-ai trezit si el vrea sa doarma, hai lasa-l sa faca nani" si il lasa in pace. Uneori functiona alteori trebuia distrasa atentia.

La noi Adelise e tare, nu pot vedea activitati masturbatoare insa sufera de complexul "lipsa cucului". Cand face baie sau cand e dezbracata se trage de pasarica, isi desparte buzele de acolo si ne arata clitorisul tipand fericita "I have a willie!" (am cuc!). Cum mai prinde pe cineva in preajma cum ii arata, maica-mii, soacra-mii, chiar si lui Cosmin.

Dar daca o intrebi e fata, numai ca are si pasa si puta.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Cristina, La multi ani fericiti Ingridutei, sanatate multa si mult noroc .

Luna, tot citind eu ieri despre sexualitatea infantila, ca ma cam obsedeaza subiectul atata vreme cat il am sub nas zilnic, am citit cum ca fetele dezvolta un complex de inferioritate fata de baieti, tocmai din cauza ca nu au si ele penis. ba chiar ajung sa-si urasca mama pentru ca nu le-a dat inzestrat si pe ele cu cuc (si de aici usor se ajunge la complexul lui oedip - asta in viziunea lui freud).
si la noi willie sta treaz destul de des, parca nu mi-ar fi frica de altceva decat de posibile infectii, ca pune mana pe toate tampeniile si apoi acolo si fara mila...

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Vivela asta citisem si eu, si daca initial ii spuneam ca ea nu are willie si are fufu (nu radeti, astea sunt numele lor pe aici) acum am renuntat sa o contrazic. Nici nu o aprob nici nu o dezabrob. O sa-i treaca pana la urma complexul asta. Nu mai zic cand il vede pe Cosmin dezbracat cum se duce si vrea sa-l traga de putza, iar el saracu se ascunde repede.

Despre baieti pot spune ca le trece erectia asta, sa zic ca parca dupa vreo 4 ani nu l-am mai vazut pe Cosmin sa i se ridice steagul deloc. Banuiesc ca in curand o sa inceapa iar erectia si atunci cu motiv.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput