Strumfi de iulie-august 2007 (188)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Simo, "La multi ani!", eram sigura ca ti-am urat la timp .

Fetelor, nu stiu ce se intampla daca as fi incercat totusi sa trec pe la casa. Nici nu i-am cerut voie, ea s-a luat de mine. Sunteti cool .

Azi mi-a facut Saby o faza d'aia de-mi venea sa-mi iau campii. Eram in masina dupa ce am rezolvat niste treburi, ea pusese mainile pe toate mizeriile de pe drum, a zis ca-i e sete. I-am pus apa intr-un pahar pe care i l-am pus in suportul de langa ea, spunandu-i foarte clar sa nu se atinga cu mainile de marginea paharului pentru ca este murdara, are microbi pe maini si o va durea burta (iar). M-am gandit ca am fata mare si am condus in continuare, voiam sa duc gagicile si in parc. Ce credeti ca facea fata mea? Avea paharul intr-o mana, cealalta mana o baga in pahar, apoi o scotea si o sugea . Am strigat la ea sa se opreasca, pana sa trag pe dreapta fata a dus paharul la gura si a baut mizeria in care se spalase pe maini . Sa nu innebunesc?
Dupa aceea in parc ma uitam la ele cat de frumos se joaca impreuna, eu stateam pe banca la umbra si ma umflam cu inghetata, ele misunau prin locul de joaca, Saby ii arata surioarei fiecare jucarie in parte.
Normal ca mi-a trecut repede, dar cand imi face cate o faza de 3 lei imi vine sa-mi iau campii.

Aaa, faza de rasu'-plansu': ma intorceam cu ele din piata, una in carut si una pe jos, opreste langa noi un nene pe la 50 ani intr-o Dacie care gemea din toate bujiile si lasa geamul jos. Am crezut ca vrea sa ceara indicatii, cum sa ajunga la vreo adresa. Eiiiii, omul voia sa ne duca acasa cu masina, cica e mai ieftin decat la taxi . Nu stiam daca sa rad sau sa ma infurii, i-am spus ca ne asteapta jeep-ul 2 pasi mai incolo, n-a parut convins dar a plecat, l-am vazut ca intoarce si se uita cand incarcam fetele in masina, probabil credea ca facusem misto de el.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

carla, dar tu nu stii ca asa se bea apa din pahar, cu mana (murdara)? pe mine asa m-a invatat david .
super faza cu nenea ala .

din ciclul "asa intrebare, asa raspuns":
ieri seara, discutie:
eu: - david, ce mai faceti voi la gradinita? te joci cu mara la gradinita? (a andreiZ)
(pauza de gandire)
d: - nu.
eu: - de ce?
d: - nu mai e mara la gradinita!
eu: - pai cum asa, cum nu mai e???
(zicandu-mi pt a suta oara ca nu pot sa pun baza in raspunsurile lui david)
d: -pai a fost, dar a plecat si ea acasa!!

(doooh, era 8 seara, normal ca o luasera si pe ea acasa...)

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

vio,
la multi ani ingrid!!!sa cresti mare si sanatoasa
anca,esti de coma,chiar ca rasu'plansul.
i-am luat lui fii-miu ciucu(bicicleta)m-a terminat,acu se plimba cu ea in casa,apasa doar cu dreptul pe pedala cu stangul nu reuseste sa se coordoneze,dar e un pas,ca pana acu se tara cu tricicleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vivela, foarte tare discutia! Pai cum de te-ai gandit ca la ora aia e fata la gradinita? .
Georgi, sa o stapaneasca sanatos! A mea nici cu trotineta si nici cu bicicleta nu merge, i-am luat anul trecut un fel de atv cu pedale, sotul zice ca e tractor, ca ocupa juma' de hol cu el.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Multam de urari, si cu maaare intarziere

mami de Matei 28 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

ciocniti paharele intr-un CAPITOL NOU

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput