Strumfi de iulie-august 2007 (188)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

La multi ani:
Simosi Matei Alexandru cu scuzele de rigoare pt intarziere si pt Doru Andrei multa sanatate, fericire si tot ce va doriti sa vi se implineasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Carla eu sunt mai nebuna, as fi pus-o pe banda de la casa si i-as fi spus sa ii dea drumul sa faca pipi acolo ca dna nu ne lasa sa trecem.

Am trecut prin asta saptamana trecuta la magazin de imbracaminte care nu avea toaleta pt clienti. Imediat mi-a aratat vanzatoarea toaleta lor si gata cu pisu.

Atitudine vanzatoarei e de rahat. Iar cu trantitul cu fundul de pamant nu am mai avut de mult dar cand facea o lasam si ma indepartam putin ii ziceam ca o astept la 2 metri cand termina, Venea imediat. Si eu sunt mai insensibila ma doare in cot de cine se uita.

Imi pare rau ca musca Saby si Catarina a trecut printr-o astfel de perioada dar la noi a fost din cauza frustrarii ca nu putea sa vorbeasca. A trecut in timp. Nu poti decat sa ii spui ca o doare pe surioara si ca nici ei nu i-ar place daca ati musca-o ca doare. Inca ceva sotul meu ii dadea ceva sa muste cand o vedea ca da semne de atac. Eu ii dadeam o jucarie de plastic si sotul un scutec. Se calma si trecea.

Vivela si Catarina se trage de puta si pune degetele pe acolo. In afara de asta anunta pe toata lumea ca ea are o pasarica si e foarte mandra . Frica mea cu baietii a fost cucul. De ce mi-e frica nu scap

Lachi eu nu o pun pe Catarina pe toaleta direct indiferen de cat de curat e. Pun hartie intai sau o tin deasupra capacului de la WC. I-am si explicat de ce. Cel mai mult ii place sa faca in iarba, ar iriga toata gradina daca as lasa-o

Alina timpul le rezolva pe toate si oricum ai o printesa frumoasa care te tine ocupata. E impresionant cum se schimba lumea noastra cand devenim parinti, cum se schimba centrul universului in ochii copiilor nostri.

Fetele va admir rabdarea, pe mine ma apuca un chef de tipat de nu aveam aer. Vroiam doar sa tip mai rau ca ele. Imi aduc aminte cand eram gravida cu Catarina m- enervat Bruno si am inceput sa fac o scena pe strada sa plang si sa bat din picior daca eu la 27 de ani am facut-o pe strada cu public apai ce sa mai zic de ai nostri strumfi.

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si36+ AMR 4 sap. pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

La multi ani, Ingrid, printesa Cristinei!

Fetelor, sunteti nemaipomenite! Am ras sa lesin la solutiile voastre, data viitoare o sa fiu pregatita mai bine. Enervarea mea a fost cu atat mai mare cu cat repetasem figura cu cateva zile inainte, pe la alta casiera probabil, dar fara probleme.
De facut inainte de a intra in magazin nu face in majoritatea cazurilor, dar am retinut partea cu parcarea si peticul de iarba, data viitoare il trimit pe tatic cu ea afara sa o rezolve.

De umblat la pasarica mai umbla si a mea, mai ales la mare, cand nu se simte bine pana nu si-o umple cu nisip si scoici. Mai trage de ea si la baie, ii mai da sa bea, dar nu a fost ceva deranjant pana acum.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si36+ AMR 4 sap. pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

am inceput ziua bine, am ras de n-am mai putut la ideile voastre. vio, esti tare, fato! iar poezia, de pus in carti!
iti dai seama ca la noi, posesoare de baieti e si mai simplu, ochesti piciorul scaunului (sau al casierei, ca david n-are tinta buna inca) si dintr-o miscare i-ai facut o bucurie pe ziua aia.
(ce bine ca am baieti! ).

iesim afara la plibarica.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

aa, si Carla, daca totusi ignorai casiera si o lasai sa trancane in continuare si voi va continuati drumul spre buda, ce facea, chema paza?
eu am mai iesit pe la case, ba chiar m-am bagat printre barele alea care le separa ca n-aveam loc de caruturi- n-am intrebat pe nimeni nimic daca am voie sau nu, pur si simplu eram hotarata sa ies si atat. e drept ca david urla atat de tare incat cred ca si casiera isi dorea sa iesim mai repede din magazin .

_

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Neata!

La multi ani pt Ingrid Cristina! Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi! Cand mai veniti in tara?

La multi ani pt toti sarbatoritii de zilele trecute!
Madalina (housepocket), ce face Matei, cum l-ati sarbatorit anul asta?

Anya, ma bucur ca ai mai dat un mic semn de viata!

Lachione, Carla, Vivela s.a - Cu crizele copiilor...cam toti trecem prin asta, mai mult sau mai putin. Ne cam pun nervii la incercare.
Andreea nu pot sa zic ca face extrem de multe crize, in general e destul de intelegatoare, dar mai are si ea momentele ei... Intr-o zi s-a marait/plans/urlat 2 ore, de ma disperase... era o faza de "nimic nu-mi convine", dar fara sa stiu exact ce vrea.
Am trecut (si sigur o sa mai trec) si cu cea mica prin etape de crize... Avea si ea o perioada in care cum nu-i convenea ceva, se punea pe urlat, uneori intinzandu-se pe burta... In momentul de fata i-a mai trecut faza, comunica si ceva mai bine, ca a inceput sa mai vorbeasca...dar vom mai vedea.
Sa te tii cand le apuca pe amandoua simultan... plans/urlat pe 2 voci, care mai de care mai tare, de nu mai stii pe care s-o mai linistesti mai intai, amandoua vor in brate etc

Altfel, ne pregatim si noi de 3 ani, noi i-am luat drept cadou o bicicleta, iar Anei Maria, o tricicleta (ca primeste si ea ceva de ziua surioarei)

Mai am o intrebare la voi: Aveti careva, pe calculator, episoade din Clubul lui Mickey Mouse? Fisiere in format avi, mpeg, sau orice format compatibil cu calculatorul...
Noi suntem mare fani de asa ceva, urmarim atent toate episoadele. Am ratat multe de ele de la TVR, ca nu stiam de ele (urmaream pe disney channel), sau pur si simplu chiar si pe cele pe care le-am mai vazut, vreau sa i le copiez pe un dvd, ceva...
Am mai descarcat episoade de pe oDC, dar nu le-am gasit pe toate... Asa ca daca aveti asa ceva, dati-mi o lista cu ce aveti, si v-as zice eu ce ma intereseaza.
Multumesc!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
vioooo,esti de milioane,am ras de m-am prapadit,o sa invat poezioara si cu prima ocazie o spunsper sa fie o casiera ca sa se potriveasca.
anca,eu te inteleg cu dureri sunt convinsa ca nu aveai tu chef sa-ti pui poalele in cap..io o mai fac din cand in cand ca -mi ajunge sa fiu atata "duamna"...si vorba vivelei,ce-ti facea daca ieseai?!..gata inchei ca iar ma nervozez si-mi apar bube pe fata.

fii-miu e ok,inca o tura de aerosoli,ma declar multumita de tehnologie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Monica mie mi le-a copiat soferul aproape pe toate de pe net si le am pe 3 dvd-uri. Daca vrei o sa-l rog sa ti le copieze si tie si ne intalnim si ti le dau. Eu nu pre le mai pun pt ca isi aduc aminte de Disney si le apuca iar ca vor la Mikey adevarat si anul asta chiar nu am bani nici de mers la mare.

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

monica, uite si aici cateva episoade, nu stiu daca poti downloada, noi le urmarim direct de pe net:

http://www.peteava.ro/cauta/video/clubul

edit: si daca dai cautare dupa "clubhouse" gasesti si mai multe, unele in romana, altele in engleza.

si mai sunt si episoade lungi din tom si jerry si multe altele...

_

Mergi la inceput